Izdelava spletne trgovine

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Iščem izvajalca za izdelavo spletne trgovine. Več informacij preko zasebnih sporočil.

Cenovne izvedbe za 200€ me ne zanimajo, in iščem resnega ponudnika.

sportmania

Zelenc'
7. sep 2012
8
0
1
Poskusi na internet mojstru tam se bolj s tem ukvarjajo. Pa veliko sreče s programerji rabil jo boš
smile-1.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.157
236
63
Nič ne piše, da se da kje najeti... Kaj pa postavitev trgovine? Ti jo naredijo oni? To pa ni poceni...

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
954
24
28
Kaki najem pride trikrat drazje kot nareta. Na koncu vsak gleda kok pa kak. Toti majo tudi najem Spletna agencija vendar smo se odlocili za placilo. 1 ker je ugodneje drugic ker smo ga ze vrnili v treh mesecih. Lp

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik baldrick pravi:
Kaki najem pride trikrat drazje kot nareta. Na koncu vsak gleda kok pa kak. Toti majo tudi najem Spletna agencija vendar smo se odlocili za placilo. 1 ker je ugodneje drugic ker smo ga ze vrnili v treh mesecih. Lp

Ad1) Odvisno kakšno in zakaj jo rabiš. Za resnejše zadeve se cena začne pri 1k EUR, to je kar precej let najema po 20 eur/mesec...

Ad2) Podjetje, ki ponuja optimizacijo spletnih strani ima na za index stran full size embeddan youtube? Pa slovenska spletna stran na .eu domeni, brez favicona, pa bogve kaj bi se še našlo na drugi pogled... ne bi jim zaupal niti 1 strani velikega sajta.
tongue-1.gif

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
954
24
28
No skratka nima veze kako stran majo oni nasa je ok me pa ne cudi, ker s pristopopm do stran, ki ga majo itak nimajo časa še jest ne. Ker za nas so si vzeli časa ogromno in naredili so skratka pošteno. Veliko bolje od dveh firm, ki so po tvoje kao bolj kompetentne.

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
954
24
28
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik baldrick pravi:

Ad1) Odvisno kakšno in zakaj jo rabiš. Za resnejše zadeve se cena začne pri 1k EUR, to je kar precej let najema po 20 eur/mesec...

Ad2) Podjetje, ki ponuja optimizacijo spletnih strani ima na za index stran full size embeddan youtube? Pa slovenska spletna stran na .eu domeni, brez favicona, pa bogve kaj bi se še našlo na drugi pogled... ne bi jim zaupal niti 1 strani velikega sajta.
tongue-1.gif

Še eno pametnjakovič kaj Slovenija ni v Eu a slovenski jezik ni Evropski jezik nevem zakaj bi koga motilo razen zelo motene osebe da ima nekdo na eu domeni slovenski jezik.

Avionar

Pripravnik
14. sep 2012
30
0
6
39
poceniletalskekarte.si
Scorpion kakšne pa so tvoje želje glede postavitve spletne trgovine?
Osebno delam v joomli + virtuemart. Moja zadnja spletna trgovina je izjemno preprosta, najdeš jo na naslovu http://vaka.si

Če se želiš kaj dogovorit mi pošlji PM

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.157
236
63
Citat:
Uporabnik Avionar pravi:
Scorpion kakšne pa so tvoje želje glede postavitve spletne trgovine?
Osebno delam v joomli + virtuemart. Moja zadnja spletna trgovina je izjemno preprosta, najdeš jo na naslovu http://vaka.si

Če se želiš kaj dogovorit mi pošlji PM

Imaš probleme s šumniki pri gumbih...