Iščemo koordinatorje za Slovenijo

MB91

Pripravnik
5. feb 2012
133
0
16
zasluzi.net
Nemško podjetje FlexKom, ki prihaja na slovensko tržišče išče koordinatorje prodaje za Slovenijo. Lahko boste začeli delati kot koordinator, se pravi lahko boste iskali trgovine, restavracije, storitvene dejavnosti, delavnice,… ki bodo ponujale FlexKom kartico ali stranke, ki bodo to kartico uporabljale. FlexKom kartice ne moremo enačiti z karticami zvestobe, ki jo ponujajo raznorazne trgovske verige, saj bo ta kartica delovala v posebnem FlexPOS omrežju (vsak trgovec bo dobil svoj FlexPOS terminal), preko katerega bo vaša kartica povezana z celim svetom. Se pravi, kjerkoli na svetu boste videli FlexKom logo, boste lahko unovčili svoj dobropis, ki ste ga pridobili pri kateremkoli FlexKom partnerju kjerkoli na svetu!

Flexkom

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Zgleda kot še ena napol natega. Nima niti svoje spletne strani, temveč gostuje na strani zasluži.net. Mislim, da si eno podjetje ne naredi najprej samostojne spletne strani... Če se da komu ukvarjat, naj sporoči kakšen je princip in kako mu gre!
smile-1.gif

mujc23

Zelenc'
30. sep 2013
1
0
1
Bom še dodal svoj komentar. Za Flexkom sem slišal pred 14 dnevi in se odločil, da zelo podrobno preučim kako in kaj deluje.
Bom rekel tako, da se z lyoness ne more pod nobenim pogojem primerjati. Res da oba nudita popust ampak pri lyoness je to 2% prri Flexkomu pa procent popusta določa Flexkom.
Flexkom iztopa tudi z franšizo za prodajalca ki znaša 350€ in v njej pridobi FlexKom POS Terminal , +1.000 personaliziranih kartic ...
Če bi se podjetje samo odločilo za izdelavo svoje kartice bi odštelo 3krat več kot pa z Flexkomom.
Res je,da podjetje če da kupcu 3% popust še da 3% Flexkomu ampak jaz bi temu rekel tako ja saj pa sam sistem mora nekdo vzdrževati pa še podjetje nek % itak dobi nazaj. No kdor si je prebral stran me razume.

Zato dajmo Flexkomu priložnost, da pride v Slovenijo in da se izkaže če je res vreden zaupanja.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.127
889
113
Spet bi nekdo rad živel od provizij. Umetnikov in mešalcev lufta, ki živijo od provizj je v SLO preveč.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik mujc23 pravi:
Bom še dodal svoj komentar. Za Flexkom sem slišal pred 14 dnevi in se odločil, da zelo podrobno preučim kako in kaj deluje.
Bom rekel tako, da se z lyoness ne more pod nobenim pogojem primerjati. Res da oba nudita popust ampak pri lyoness je to 2% prri Flexkomu pa procent popusta določa Flexkom.
Flexkom iztopa tudi z franšizo za prodajalca ki znaša 350€ in v njej pridobi FlexKom POS Terminal , +1.000 personaliziranih kartic ...
Če bi se podjetje samo odločilo za izdelavo svoje kartice bi odštelo 3krat več kot pa z Flexkomom.
Res je,da podjetje če da kupcu 3% popust še da 3% Flexkomu ampak jaz bi temu rekel tako ja saj pa sam sistem mora nekdo vzdrževati pa še podjetje nek % itak dobi nazaj. No kdor si je prebral stran me razume.

Zato dajmo Flexkomu priložnost, da pride v Slovenijo in da se izkaže če je res vreden zaupanja.

Točno to.

Sem prebral, razumem in podpiram Flexkom!

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Citat:
Uporabnik mujc23 pravi:

neočitna
rolleyes-1.gif

Zakaj dajo k fake nickom/profilom vedno zraven cifro? A to naj bi delovalo bolj verodostojno?