Iščem sodelovanje

tomi

Guru
1. sep 2007
19.034
10.145
113
MB
Od lanskega maja imam odprto podjetje, kjer sma 2 solastnika bivša zaposlena na mimovrste d.o.o.
jaz 6 let, kolega 10 let, tako da nekaj znanja in izkušenj premoremo
grin1.gif

Trenutno upravljamo s spletno trgovino shave-lab.si

Si pa želimo še kakšnega dodatnega izziva, smo odprti za vse.

Če kdorkoli kaj potrebuje (misli da mu lahko pri poslu pomagamo), ali pa nam želi samo kaj prodat
grin1.gif

tomi@leetlab.com

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
tudi na tvoji strani sem šel ven ker sovražim da me nekdo posiljuje s piškotki. Če mi je bila dana možbost izbire , hočem imet izbiro, manjka namreč tipka zavrni piškotke.

tony

Guru
23. jul 2007
10.386
1.719
113
Kako pa naj to stran izvede, brez da shrani piškotek na tvojo kišto, da ostalih piškotov pa nočeš?
confused-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.304
26
48
Murska republika
Sam bi rekel tako da je tak tip trgovine z tako ozko omejenim prodajnim programom že vnaprej obsojeno na bankrot ali zaprtje.
Me samo zanima koliko kupcev se dnevno zmisli na britje in točno na vašo stran da bi kupila artikle , tudi dobre znamke se v naši ljubi sloveniji slabo prodajajo.
Pa brez zamere.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.034
10.145
113
MB
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
Kaj na mimovrste vam malo škriplje ?..vam ne gre več tako dobro kot prejšnja leta a?
smile-1.gif

če škriplje ali ne, se bo videlo v bilancah drugo leto, sam pa tam nisem več zaposlen
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
19.034
10.145
113
MB
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Sam bi rekel tako da je tak tip trgovine z tako ozko omejenim prodajnim programom že vnaprej obsojeno na bankrot ali zaprtje.
Me samo zanima koliko kupcev se dnevno zmisli na britje in točno na vašo stran da bi kupila artikle , tudi dobre znamke se v naši ljubi sloveniji slabo prodajajo.
Pa brez zamere.

kr nekaj jih išče ugodno kakovostno britje, do tega je pa čedalje težje priti, po eni strani zaradi norih cenih vodilnih blagovnih znamk, po drugi pa zaradi poplave cenenih ponaredkov, ki niso za nikamor.

ravno iz tega razloga smo nekako začeli s tem, sploh pa je shave lab oz podjetje ki je lastnik blagovne znamke eden izmed uspešnejših startupov v Nemčiji in na trgu že par let, tako da je zadeva preverjena.

je pa seveda res, da ne bo v enem letu za novega bmw6 to je dejstvo, če kdo pričakuje take donose v retailu ...
grin1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.304
26
48
Murska republika
v Srbiji ne boste edin---
Skupna rast - BRITJE-LAB Partnersystem

Kako e-Tail BRITJE-LAB v vaši državi? Mi smo želeli, da se povežejo z vami kot naš pooblaščeni partner, ki trži in distribuira na BRITJE-LAB blagovne znamke prek strokovnih E-trgovine in B2B spletne lepotilnih salonov. Ste navdušeni o ustanovitvi strokovne logistiko in vedo, kako na trgu kul potrošniške izdelke - smo veseli vašega pobudo obrnili na nas, da bomo lahko pogovorili, če bi mi lahko potencialni partnerji za vašo državo! Imamo dokaz koncepta - imaš lokalno strokovno znanje. Dajmo ekipa!
Do sedaj smo aktivni v:

Nemčija
Avstrija
Švica
Slovenija
Češka
Finska
Danska
Švedska
Norveška
Srbija
Madžarska
Nizozemska
Poljska

kaj dosti vam več ne preostane prostora, ---

tomi

Guru
1. sep 2007
19.034
10.145
113
MB
V vsaki drzavi je itak samo en partner, in bolj zanimiva je seveda hrvaska, to pa je pol ze kr trg
wink-1.gif

Je pa bil point da se iscemo kake druge projekte
smile-1.gif

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Kaj takega kot si ti napisal lahko napise samo se vecji omejenec od tebe.

Tipicen driskac.