za iPhone vem(o), da LTE v Sloveniji zal se ni omogocen, sem pa vceraj slisal, da naj bi bil omogocen na iPadih (iPad 4. generacije in iPad Mini). sicer zdaj imam not USIM in vkljuceno moznost LTE, vendar mi je zaenkrat se ne pokaze, je pa tudi res, da ko preklopim na LTE moznost, nekaj casa 3G se dela, potem pa mi celoten radio vrze ven, napise "No service", moram sklopit LTE opcijo ter ga resterirati, da se postavi nazaj.
je mozno, da je potrebno vpisati kaksne nastavitve v APN okencek? vceraj sem opazil, da po tem, ko sem vpisal APN (normalen Simobilov APN), da je zadeva precej bolj stabilna, tudi ce imam opcijo LTE vklopljeno ...
skratka, zanima me, ce je kaksna pot do tega, da usposobim LTE na iPad Miniju (pa po moznosti brez jailbrakeov, tako ali tako pa imam 6.1.3 gor, ki menda se nima moznosti jailbreaka).
je mozno, da je potrebno vpisati kaksne nastavitve v APN okencek? vceraj sem opazil, da po tem, ko sem vpisal APN (normalen Simobilov APN), da je zadeva precej bolj stabilna, tudi ce imam opcijo LTE vklopljeno ...
skratka, zanima me, ce je kaksna pot do tega, da usposobim LTE na iPad Miniju (pa po moznosti brez jailbrakeov, tako ali tako pa imam 6.1.3 gor, ki menda se nima moznosti jailbreaka).