Ima kdo odprt račun pri Intesa Saopaolo?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.039
-1.280
113
Rad bi odprl TRR pri Intesa Saopaolo. Rabim priporočilo od nekoga, ki je že član. Čimprej mi sporoči, morda še danes. Oba imava neke ugodnosti vsak po 30 EUR.

Sporoči mi na zasebno sporočilo. Bom danes večkrat prečekiral.

Vnaprej hvala.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.039
-1.280
113
Sem že dobil. Hvala.
Odslej bom lahko tudi jaz komu priporočil. Gledam za depozite za nove člane imajo 2,1 ali 2,5 procentov za nove člane. Moram pregledat, ker na banki nimajo pojma.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.326
10.430
113
MB
ma jaz sem pa po dveh letih šel stran, primarno šel tja zaradi apple pay, kar več ni neka prednost, imel pa zadnje čase kar neke wtf izkušnje.

imel potrošniški kredit, zdaj ko so imeli akcijo želel skleniti novega pod ugodnejšimi pogoji, oddam preko appa, piše odobrimo v enem dnevu ... en teden nič, grem do bančnice, ja mam tu, ful mam gužvo vam bom naredila zdaj ta teden ali naslednji.
en teden mimo nic.
chatam v appu, ne pomagajo nič
drugi teden mimo nič
pozabim na zadevo
čez en mesec me pokliče vodja poslovalnice ... nič dober dan, nič se opravičujemo za zmedo s prve mi reče kaj vi še rabite to ?

mislim wtf.

odnos poden. vem da jim je vseeno za navadne uporabnike ampak tega mi pa res ni treba prenašat :D

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.897
8.218
113
Isto se za sparkasse prosil... Jaz imam en tak zel obcutek, da bomo sedaj brali pa reklamne poste in referle, kot smo prej pri vividu

marjetica123

Zelenc'
27. nov 2025
82
-233
3

Kriptomagazin je nova slovenska start-up platforma za izobraževanje o kriptovalutah, blockchainu in digitalnih financah. Ponuja preverjene informacije, jasne analize in gradi skupnost navdušencev ter strokovnjakov, ki želijo razumeti prihodnost digitalnega gospodarstva.​

Poglej njihovo spletno stran https://kriptomagazin.si/

• Objave ne odobravam
Reactions: Matey