Idiotizmi JJ in njegove vlade

Slovenet

Majstr
21. jul 2007
4.186
129
63
40
Še vedno Rdeči revirji
Hm, način in pristop pač tak, da marsikoga odvrne, praviš, ampak zakaj? Dejstva so v resnici namreč ravno nasprotna, tisti, ki lahko govorijo o načinu in pristopu, Janše ne morejo prehvaliti, celo Počivalški in Jurše, ki so bili v preteklosti na drugi strani okopov in bi morali biti žrtve strašne maščevalnosti Janeza Janše, če je res, kar poslušamo, da Janša ne odpušča in ne pozablja, da ima arhive, da jé majhne otroke, ampak tisti, ki imajo z njim opravka, ga vsi hvalijo, vključno s Pahorjem, Ernestom Petričem, Lahovnikom, celo Mladinin Bernard Nežmah ga hvali. Demonizirajo ga the usual suspects, globoka država, komunisti, njihovi agitatorji v medijih in privilegirani prejemniki javnih sredstev, nikoli nisem slišal navadnega delavca govoriti proti Janši. OK, tudi kvazielite imajo svobodo izražanja, demonizacija Janše je tudi edini politični program, ki ga zmorejo, ampak nepristranski davkoplačevalec bi se moral vprašati, koliko je njegov odpor do Janše plod tehtnih dejstev in lastnega razmišljanja, koliko pa posledica nenehne indoktrinacije.

A ti slučajno delaš na železnici? Tam gotovo ne bo noben delavec nič rekel čez JJ.
 

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
9.497
2.317
113
JJ ima sicer kar nekaj problemov s sabo in svojim karakterjem, ni pa to nek "bavbav", ki bi po kleteh prirejal zadave, oblečen v naci uniforme in pripravljal vojaške udare. Že pred leti sem imel priložnost z njim spiti kozarček in reči nekaj besed in je deloval zelo normalno, vprašal po otroci in podobno, tudi zelo razgledan, edino morda malo preveč v nekem "mehurčku" ljudi, ki mu prikimavajo. Je pa SDS ogromna in odlično organizirana stranke, drugo ne pridejo niti blizu, razen seveda SD, kjer osnovna struktura obstaja že dolgo. Neke demokracije seveda v stranki ni.
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
18.735
1.901
113
sej verjetno so vsi doma drugacni kot pred kamero.

pred kamero pa delajo show za rajo.

baje tud jj in sarc skupaj hodita na badminton popoldne...

hahaha...
 

Fly

Majstr
21. jul 2007
1.951
172
63
A mi lahko razloži nekdo prosim, kaj točno je bilo ogabnega pri tem, ker ne razumem teh feministk?

Če prav razumem so hotle biti prve, zdej pa niso in se ne grejo več tega. To Je pač preseglo vse meje. Kakšne bedarije / otročarije smo lahko že v zadnjem letu spremljali... vrtec
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
34.096
2.972
113
Tipično NVO komuniciranje....na stopnji jagababe...