Morda tisto, kar jim bo ostalo po rekviziciji.Simpl. Kmetje bodo prodal v tujino kjer boljše plačajo.
Morda tisto, kar jim bo ostalo po rekviziciji.Simpl. Kmetje bodo prodal v tujino kjer boljše plačajo.
To ne verjamem, bi pa vedli prepovedat izvoz.Morda tisto, kar jim bo ostalo po rekviziciji.
vsako leto se davki na premoženje plačujejo.1 procent - kaj to, v enkratnem znesku ali bognedaj vsako leto?
Pa kaj si ti glup al se samo delas glupega???1 procent - kaj to, v enkratnem znesku ali bognedaj vsako leto?
valda ga ne skrbi, če si ga ni prislužil. kaki kekec.Imate milijone premoženja pa minimalca na papirju, (ponovno) dobro za vas... vas vsaj davki ne bodo skrbeli, ko boste z mercedesom peljali otroke v zastonj vrtec.
Ste v visokem razredu in imate velik kredit... ja smola, ampak boste že, tudi predsednika vlade ne skrbi.
![]()
Ko sem mu napisal, da je bedak od bedaka je to všečkal, tak da je glup in se ne dela glupega.Pa kaj si ti glup al se samo delas glupega???
To sem tudi jaz opazil.Ko sem mu napisal, da je bedak od bedaka je to všečkal, tak da je glup in se ne dela glupega.
Ce pa je jansa vse zajebo pa moramo zdaj tamale ven spustit. Taveliki rabijo vec, kot tamali.
In kje je zdaj kriza, če je svoboda in ples???? Kriza je samo za levičarje in njihovo bando na vodstvenih položajih. Mimogrede dolgo plešete levaki kot vam igra GOLOB orkester gru-gru-gru...Ampak, ampak, Janša si je dvigoval krizne plačeeeeee!!!!!
Vsak dan prvi - 24ur.com
Vodilni slovenski spletni medij: aktualni dogodki iz Slovenije in tujine, športne novice ter ekskluzivni prispevki iz sveta zabave.www.24ur.com
Ko sem mu napisal, da je bedak od bedaka je to všečkal, tak da je glup in se ne dela glupega.
Včasih smo temu rekli pogajanja.
...napovedali ja, izvedli ne...No da jih vidimo koliko bodo rabili da napovejo strajk... jaz stavim da ne bodo