Idiotizmi fitnes skupine Gibanje Svoboda

Daniel

Guru
21. dec 2007
3.768
589
113
Ne vem no, meni se reakcija medijev vseeno ne zdi pretirana po tem, ko so v preteklosti nekaj bivših poslancev praktično pribili na križ zaradi družinskih računov obiskov posameznih podjetij, če bi si drznili leteti s Falconom pa si celo težko predstavljam ta pogrom.
 

ribicija

Guru
4. sep 2007
1.792
837
113
Ti standardi so se postavili, ko so levičarji za par rezin pršuta in flašo vina zajebavali Pivec. Hoteli ste take vatle, zdaj jih imate.
Pivceva je bila na zasebnem obisku na racun firme, ki jo je povabila. No go kar se mene tice, ce si drzavni funkcionar. Predsednik je bil, ce prav razumem na drzavniskem obisku, kar se meni zdi drugace.
Prva je prejemala direktne koristi in x podjetja, ki bi jih lahko (ne recem, da jih je) kasneje vracala v obliki drzavnih koristi za to isto firmo.
Drugi bil na osebnem obisku, ampak je na drzavnem obisku imel spremstvo druzine.
 
  • Haha
Reactions: koliko

Emaster

Majstr
1. sep 2007
846
293
63
...v senci...
Ni stvar v parih rezinah in flaši, ampak v lažeh, ki jih je pletla ko so jo dobili s prsti v marmeladi.
...mene zanima, kaj bi holob tvezil, če bi ga mediji stiskali tako kot pivčevo...

P.S. Ti si še kar dežuren? Kam boš z denarjem? Aja ti uživaš. Saj jaz tudi, sem ravnokar check in napravil, grem malo v tujina, na svoje stroške, pa fejst bodi, pa vsake 45 minut se malo sprehodi pa bo.
 
  • Všeč mi je
Reactions: koliko

CLIO15

Guru
1. nov 2007
9.896
1.977
113
Zakaj pa je bil golob tiho, dokler ga niso dobili? Ken dol visi koga kdo vleče s seboj, celo fino se mi zdi, da imajo družino s seboj ampak dvojna merila v tem je problem. Karto in plačilo bi pokazali takoj, ko je prišlo do govoric,če nimajo slabe vesti. Razen če lažejo
Kje pa lahko kupim karto za vladnega Falcona???

Vprašam za prijateljico, ker se ji ni več za gužvat na letališču.
 
  • Všeč mi je
Reactions: koliko

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.404
1.016
113
No vceraj sta v centru ljubljane na pivo prisla dva poslanca. Da sta poslanca sem ugotovil ko st se pogovarjala v katerih odborih jenkdo od njiju in o tem da o dolocenih odborih pojma nimata. To me ne cudi, clovek ne more poznat vseh podrocij, delo je pa treba razdelit. Nato pa eden izjavi: bos videl, se en mandat pa sva lahko ze kaka predsednika uprave kje….
Drugi: ja…in imas potem svojo pisarno…

Njun pogovor ni nic takega, da imajo ljudje ambicije (tudi ce so nerealne) ni nic takega. Ampak da pa mamo v drzavnem zboru poslanca, ki je tok omejen, da je prva stvar, na katero pomisli ob funkciji predsednika uprave - lastna pisarna…. Pa pismo kje so te bebce nabirali?

seveda mi ni dalo miru in sem sel na spletno stran DZ pogledat kdo vse so poslanci. In ju najdem junaka - svoboda. Res umsko bogo do te tocke da drugega kot glasovalni stroj to ne more bit.

pa en ju more naucit da ne mores v bifeju na ves glas debatirat da si sicer podpredsednik odbora ampak da si ze povedal da pojma nimas o resorju. Ker jih bo folk lincal.

edit: typo

Kdo sta bila?