Hyundai IONIQ

24. sep 2012
2.949
80
48
Kakšno sklepanje točno, ki ni povezano z denarjem, kar ni spet povezano s specifiko Avstralije? Na Youtube imaš pod videom cel transcript, da boš lažje našel tisto kar te moti pa objavi tu gor.
 

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.330
202
63
Kras
www.mtl.si
Najbolje me je zmotilo to, ko je rekel, da za baterije ni treba skrbet, ker le te pri hibridih do sedaj niso bile problem (in omenil je Priusa). Kar se mene tiče, je to čisto nakladanje. To je isto, kot bi jaz rekel, da baterije niso problem na podlagi izkušenj ljudi s Teslo in šel potem kupit Leaf-a enko. :)
Sem ga vprašal (me zanima, če bo odgovoril), da kako to, da potem ni sklepal tudi, da je DTC sranje in bodo problemi, če ima pa tako jasno stališče glede DTCjev, da so crap. Seveda razen spet Hyundaijevega DTC, ki je seveda že 100 let na voljo in se točno ve, da ni težav. Kao. ;)
 
Všečki: Gasper008

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.330
202
63
Kras
www.mtl.si
Hm, to je žal čisto nakladanje.
S tako izjavo recimo ne bi imel nobenih težav: izkušnje drugih proizvajalcev kažejo, da tekočinsko hlajene baterije niso problematične, kar nakazuje, da bi morale biti tudi baterije v tem primeru neproblematične.
Izjava: drugi nimajo težav, to je top, no worries je pa popoln bullshit. Kar se recimo zelo lepo vidi prav na primeru DCT-ja.
Me prav zanima, če bi to logiko uporabil tudi, če bi bila na Ioniqu značka VW. :)