Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Meal prep pro… sam ti dela sezname iz receptov ki so gor. Ti pa zracuna kolicine glede na porabo kalorij in kako sporcirat ker je ideja da si kuhas za vnaprej.
Ne... Ker mi tako ne funkcioniramo. Vse osnovne zadeve so vedno v shrambi in se obnavlja, ko zmanjka, ne glede na jedilnike. Potem se pa kupi samo kaka specificna, ce se rabi...
Seznam je vedno isti in se samo "odkljuka" in "kljuka" zadeve. Sharava ga z mojim, tako da tisti, ki gre v trgovino kupi, kar je treba.
Pri nas delamo cca. tedenske jedilnike (da ne natepavamo mung dal skos al pa palačinci s orasi). Jedilnik > seznam > nakup. Fertik. Pa je sestavljanje jedilnika zanimiv proces, popis sestavin pa sploh ne...Sem že iskal app, ki bi pljunil samo seznam sestavin (brez količin), ampak nema...
Evo, ideja za AI podprto aplikacijo, če bere kdo ki je tozadevno pismen.
Meal prep pro… sam ti dela sezname iz receptov ki so gor. Ti pa zracuna kolicine glede na porabo kalorij in kako sporcirat ker je ideja da si kuhas za vnaprej.
Ne poznam. Aha, glede na princip bodo recepti prilagojeni "zmrzovanju" in podobnim foram, da jedi lahko počakajo. Bom pogledal bazo receptov.
Sej princip je pri nas enak, nabavljamo za vnaprej, le kuhamo sproti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.