HP a dela tole?

kajpace

Majstr
6. nov 2018
1.191
460
83
Zemlja... samo občasno...
hmpg.net
Ja glej, je za osnovne stvari. Brskat po internetu, pa kaki Office...
Kakih novejših iger igrat in HD filmov gledat, no, tu pa bo konec... ali pa škripanje, ventilator na polno in kaki Photoshop bo obdeloval par ur eno sliko...
Malo d'narja, malo muzike... ;)
 
  • Všeč mi je
Reactions: endvatri

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
13.087
694
113

To ma moj fotr za drsanje po internetu.

Prvo kot prvo je ohišje tak cenen plastik fantastik da ga v življenju nisem videl. Enovita plastika okoli in okoli. Edina stvar ki ni fiksna je "gumb za" prižgat in to je tak gumb da bi ga moral iskat in prosit da ga naredijo enako zanič. Luknje za vhode se vidi da so še od ulitka malo deformirane oz. stečena plastika po ostrih robovih. Ledice ni nobene na ohišju, ne za HDD, ne za power, ne za lan, ne za napajanje. Skratka tema. Ko prižgeš na tisti gumb ki nima nobenega feedbacka ne veš da si prižgal dokler se zaslon ne zasveti.

Kar se ostalega tiče je zaradi SSDja stvar dovolj hitra in prekosi marsikateri HDD based dražji laptop za 1x višjo ceno. Tu nimam komentarja, sam sem fotru linux vrgel gor in tam dela vse kar rabi. Youtube gre BP na resolucijo kot jo podpira zaslon. Skratka performance za ceno je ok oz. nimam pripomb.
 
  • Všeč mi je
Reactions: endvatri

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
13.087
694
113
Aja avtonomija je pri našem fotru par tednov, pojma nimam koliko realno drži. Kar sem nalagal gor opremo in ga stestrial (ene 2h) je bila baterija na 80%, tako da pomojem zdrži 8h scrollanja po netu. Omenja se neka glasnost, sam dvomim da ima to sploh ventilator montiran ker meni na mizi se ni oglasil! ;)
 
  • Všeč mi je
Reactions: endvatri

kajpace

Majstr
6. nov 2018
1.191
460
83
Zemlja... samo občasno...
hmpg.net
endvatri
Na Alterju en prodaja tega:
Daš pač 50€ več, pa maš boljšo mašino - naj me kdo popravi, če ni...
 

endvatri

Guru
2. mar 2018
8.088
2.339
113
Hvala...ampak enkrat kupil rabljeno in ne bom nikoli več.
Sicer pa tisti jajc tudi nisem kupil ker sem šele kasneje videl da je prazna škatla brez vindovsov:mad: :valjamse: