Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5100)

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Imam omenjeno tablico, na njej je naložen Android 4.0.4
Na SamMobile vidim, da obstaja za to tablico Android 4.2.2
Na kaj je potrebno biti pozoren in kaj vse je potrebno storiti pred nalaganjem novega rom-a
To bom počel prvič.
Zavedam se tveganja, vendar je vsaka stvar in početje v življenju enkrat prvič.
Z androidom pač še nimam izkušenj in jih želim pridobiti.
Vsaka pomoč bo dobrodošla.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Toda vedi,da sedaj nimaš več naloženega uradnega roma in garancija ti ne velja več.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.572
310
83
Če si mel še Garancijo na tablico s tem si jo izgubil....

Bolje bi bilo da si prek Odina naložil original rom pa Garancija ne bi šla pa pa
wink-1.gif

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Dokler gre tablica v download mode, imam še vedno možnost naložiti original rom.
smile-1.gif

Vendar kot sem napisal v prvem postu: "Zavedam se tveganja"

Želja po raziskovanju in učenju je pač večja.

Podobno je bilo pred 19 leti, ko sem nabavil prvi pc z Windowsi 3.1
Če takrat nebi tvegal garancije in se nebi naučil kako instalirati operacijski sistem, bi še danes plačeval (menda računajo cca 30€)
vsakokrat, ko bi imel težave. Sicer je res, da se z Windows 7 to ne dogaja več tako pogosto, prej pa je bilo to kar pogosto opravilo
frown-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.572
310
83
Garancije pri menjavi operaciskega sistema na PC se ne zgubi garancije... pri telefonu in tablici je druga zgodba..
wink-1.gif

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Danes je morda res tako, ali pa tudi ne. Ne vem. Vem pa, da je pred 19-imi leti šla garancija pa pa (vsaj grozili so, da je tako. Sam do sedaj hvala bogu nisem imel kakšne slabe izkušnje), če si nalagal programe z "pašnika" ne glede na to ali je to bil operacijski sistem ali kaj drugega.
Res je, da je to moja prva tablica, da do pred par dnevi tudi nisem imel "pametnega" telefona, vendar sem mnenja, da če stvari čuvaš in z njimi pazljivo ravnaš ne "crkujejo" kar tako. Zamenjal sem kar nekaj mobilnih telefonov, pa nobenega zato ker bi se pokvaril, tudi v garancijski dobi ni bil nobeden na popravilu, temveč zato, ker so postali zastareli.
Seveda pa se vedno lahko zgodi kaj nepredvidenega.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.446
2.462
113
Citat:
Uporabnik steni pravi:
Imam omenjeno tablico, na njej je naložen Android 4.0.4
kaj pogrešaš, oz nisi zadovoljen kot uporabnik?
okoli te cene ali 50€ manj je nekaj modelov. enkrat sem se že nasral, pa me pomankljivosti motijo.
kako je s polnenjem -usb, kako dela gps, kako je z razširitvijom spomina (mikro SD), laufa USB modem, kako del wi fi.
sem nekje enkrat nekaj prebral, in me je tista stvar zmotila (!?)
TRI

Nazadnje urejeno: