Evo ti slovensko sodstvo!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
25.526
6.222
113
Ne "ali" ampak "tudi". Seveda se najdejo tudi opranci, ki JJ-a dejansko zagovarjajo v nedogled ampak jaz pač nisem med njimi pa če vas je ene par talentov tu gor še tako prepričanih v to.
 
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
34.525
3.182
113
Dejstvo je da model pošte od sodišča noče prevzeti, vse ostalo je eno navadno sprenevedanje in nakladanje.
Kaj pa če mu je una sestra/sestrična al kaj ma že za finančnico zrihtala štrom na trajnik... pa za mobitel al pa siol....etc?

Glede na to kolk stalno mozgaš tukaj gor bi si mislil da boš na to pomislu....
 
Višje sodišče je novembra ocenilo, da je "okrožno sodišče prerano zaključilo, da je obtožencu dokazana zavestna malomarnost do kaznivih dejanj, preden se je spravil v neprištevnost, ker je dolgoletni uživalec drog" in sodbo vrnilo okrožnemu sodišču, ki je moralo v popolnosti raziskati dejansko stanje. Višje sodišče je pojasnilo tudi, da sodnica ni navedla nobene relevantne okoliščine, ki bi z gotovostjo kazala na to, da je imel Korošec namen upravljati vozilo, še preden je postal neprišteven.

Zaradi takih gre vse v ku*ac. Kaj naj se mu oprošča, če je "dolgoletni uživalec drog".Ok, si ne more pomagat. Potem naj se vsem takim pobere vozniška dovoljenja. Ali pa naj se jih zapre v kakšen senatorij. Potem naprej: nobene relevantno okoliščine? Prišel je z avtom. Vzel je drogo. Če ne bi imel plana voziti tudi nazaj, bi prišel z taksijem ali peš.

Poznam jaz take. Sodelavec ima navado, da po prežurirani noči potegne še črtico "da lažje vozi, da je bolj zbran". Nisem bil zraven, ker bi sam poklical policijo, a domnevam, da je takih še veliko.


sam to pa morte met dobre plačetam kjer delata......da si lahk črtice prvoščte.....
 
15. jan 2019
1.056
397
83

Spet pošolali SDS in Mur...