Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Obujam temo, vhodna vrata bi rad odpiral še na kakšen drug način kot s ključem. Na zunanji strani je samo ročaj, cilinder se od znotraj zaklepa z metuljčkom, zaklepanje bi pustil nespremenjeno, zanima me samo odpiranje "odmikača". Tega je sedaj možno sprostiti na notranji enoti domofona. Ideja je da bi zunanjo tipkovnico, čitalec prstnih odtisov ali rfid priklopil na napeljavo domofona oziroma direktno na odmikač. Zunanja enota bo na steni ob vratih. Je kdo to že delal?
Zunanja enota direktno na odmikač je slaba ideja. Bo vlomilec samo odtrgal dol zunanjo enoto in na žički, ki gresta na odmikač prislonil 9V baterijo.
Zunanja enota mora biti samo vhodna enota (tipkovnica, čitalec). Vsa logika in ukazi se morajo procesirati v notranji enoti, do katere z zunanje strani ni dostopa.
Obujam temo, vhodna vrata bi rad odpiral še na kakšen drug način kot s ključem. Na zunanji strani je samo ročaj, cilinder se od znotraj zaklepa z metuljčkom, zaklepanje bi pustil nespremenjeno, zanima me samo odpiranje "odmikača". Tega je sedaj možno sprostiti na notranji enoti domofona. Ideja je da bi zunanjo tipkovnico, čitalec prstnih odtisov ali rfid priklopil na napeljavo domofona oziroma direktno na odmikač. Zunanja enota bo na steni ob vratih. Je kdo to že delal?
Xiaomi Self-Install Smart Lock prinaša sodobno, izkušnjo odklepanja brez potrebe po ključu, zasnovano za enostavno namestitev in vrhunsko varnost. Združljivost z ekosistemoma Xiaomi in Matter omogoča pametno povezljivost z različnimi platformami, medtem ko napredne varnostne funkcije...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.