Danes se rešuje SLovenija

McGiver

Guru
14. avg 2009
9.646
1.798
113
Čuj jaz in še ene par tisoč nas je prišlo pred par leti mu to povedat v faco, pa ni upal ven prit iz občine.
Tako je, še Ljubljančani naj mu to povedo!

Čeprav po drugi strani pa je malo manjkalo, da bi bil spet MB župan (saj ne vem kdo je (bil) slabši -oz. vem!) pa v mestnem svetu ima skoraj enako glasov kot Saša A.. Pa še to, če ne bi Večer odigral svoje vloge pri zadnjih županskih volitvah, bi bil Franca lepo župan; sedaj pa Večer pljuva po Saši - sram naj jih bo; pa ne zaradi pljuvanja sedaj!
 

haloski_pepek

Majstr
2. okt 2007
984
301
63
Noben normalen ne more podpirati, sd, levice, lds-zares-ps-ab-smc-lmš, desusa. Nihče pa ne reče da so današnji akterji odrešitelji. Vsekakor ne, so pa malenkost boljši kot prej našteti, vsaj ni čefurskih zastav in čefurskih pesmi.
Kje pa sem napisal, da podpiram Levico? Ti se mi zdijo celo nevarni za državo, ker brezglavo nekaj hočejo. Pri njihovih idejah se primem za denarnico.
Nisem pa seveda za SDS, SLS in podobne, ker hočejo samo stari obrazi oblast in NIČ DRUGO. SAMO ZA OBLAST jim gre!!!
 

haloski_pepek

Majstr
2. okt 2007
984
301
63
svet ni črno bel...eni še s svojo glavo razmišljamo...

drugače po mojem prepričanju sem prej na desni kot levi, čeprav nisem za takšne delitve, ker imajo eni ali drugi dobre predloge, ki jih se zaradi prepričanja in (0 ali 1) ne sprejmejo, samo zaradi nasprotovanja, ker nekdo ni naš, kar je najbolj neumno in škodi napredku...
 

igiNo1

Fizikalc
24. feb 2018
407
159
43
Protest Rešimo Slovenijo je dokaz, da desnica z Janšo na čelu nima prihodnosti. Derejo se v tri dni, dejansko pa pojma nimajo, kaj se dogaja okoli njih!


 

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
8.628
1.322
113
No, Reporter je že pred časom prišel pod levo "komando".

Glede shoda pa morda res ni okusno, da ga je organiziral Kangler, a deloma ga razumem. On je bil lepo sprocesiran, moral se je posloviti od županskega stolčka in vse ostalo, Jankovič (proti kateremu je Kangler pravi amater), pa se smeji vsem, še vedno ima položaj, moč praktično neomejeno imuniteto pred našim (zelo usmerjenim) sodstvom. Danes je bila spet tarča na to temo in zadeve so kristalno jasne, sodstvo pa še kar "glumi" in zavlačuje.

Naj se res naredi neki protest, ki bo bolj nevtralen in bom gotovo tam.
 

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.268
171
63
Za koga si potem ? Levica ne, desnica ne...drugih pa itak ni v Sloveniji.
Dj napiši no kdo te najbolj prepriča.
Mater si tečn ko driska... Saj ti je napisal, da ni ne za ene ne za druge oz. je za posamezne stvari od enih in drugih. :mad:
Kot celota so pa eni in drugi totalno nesposobni, da se na vseh področjih uredi zakonodaja v korist večine državljanov, ne elite. Drugega politiki itak ne rabijo počet...
So imeli tudi tvoji dovolj priložnosti za dokazovanje, pa vsi vemo, kako so se v praksi izkazali... #smeško-ki-bruha

Tudi sam sem bolj desen oz desno-sredinski kot pa levi oz. levosredinski, pa definitivno niti pod razno nočem nobenega znanega obraza iz desno usmerjenega pola, sploh pa ne drekačev, kot so Janša, Kangla, Podobniki, Pirc, Orgličar, Grims, Tank, populist Tonin in ostala, po tvojem, "smetana" slovenske politike.

Evo, majke mi, rad bi videl Jelinčiča kot PM.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Miikech

cappy

Guru
8. apr 2010
3.778
1.219
113
sistemik I smell bullshit.

ceu kup se jih pofočka kot "nisem ne lev ne desn", "sem bl desn", "sem za dobro SLO" in podobne floskule. A noben od teh ne obsodi ali pa se oglaša v temah kjer se govori o aktualni oblasti / levičarski mafiji, iz lukej se pokažete samo tok da si na na janšo zdrkate pol ste pa gut za neki časa. potem pa spet jovo na novo.
afer trenutne oblasti pa kolikor hočeš, mediji gnojnica da večje odkar spremljam tole gnojnico še nisem vidu. a vi... "sem bolj desen" tiho.
 

Valhalla

Majstr
17. dec 2007
2.828
156
63
2004-2008 SO imeli oblast, in naredili čist nič, zato raje molči. bi lahko kaj naredili, pa niso, torej so svoje pokazali in odšpilali.
Ker danes jih pa častite, kot da so vsemogočni, da če bi bli pa oni taglavni bi bilo pa super za narod....ampak ko pa so imali priložnost pokazat, ni blo pa nič, samo kupčkanje in preseravanje preteklosti.
Narod zanima pa jutri, drug teden, kako je bilo vreme leta 1956 ni pomembno današnji mladini
Ne da niso nič naredili. So in to veliko. Sestanek, dolg slabi 2 uri, potop Merkatorja in gradbeništva za časnik Delo, potop Istrabenza, ko že misliš, da ne moreš zgrešiti, preimenovanje letališča in vojašnic ipd. Spomin, kaj je to?
 
  • Jezen sem
Reactions: navlixx

Hanzi

Guru
27. jul 2007
36.393
1.201
113
pri taščici
Jaz pa pravim (spet) da ne bom šel vec na volitve, ker me vsakič znova razočarajo. Pa ni vazno, ali so na oblasti, ali v opoziciji, ali sem dal njim glas, ali konkurenci.
Upam , da ne bom kdaj tako zaslepljen da bom dal levici in Janši glas.
In kot ste že napisali, tudi Janša in Bajuk sta imela možnost se izkazati, pa sta se bolj izkazala tako kot drugi. Kje kaj državnega pretočiti v lastne žepe oziroma žepe prijateljev.
Ena svež minus je tole okoli kilometrine za poslance. Že tako imajo kup ugodnosti, s daj pa se ta
 
  • Všeč mi je
Reactions: sistemik and Demz

McGiver

Guru
14. avg 2009
9.646
1.798
113
....
Glede shoda pa morda res ni okusno, da ga je organiziral Kangler, a deloma ga razumem. On je bil lepo sprocesiran, moral se je posloviti od županskega stolčka in vse ostalo, ........
Nič ni bil sprocesiran! Iz pisarne ga je odnesla ulica, vsi procesi na sodišču so lepo padli. V mariborskem mestnem svetu ima drugo najmočnejšo svetniško skupino, malo je manjkalo, da bi bil spet župan (majkemi, da bi bil boljši od Saše!), pa je Večer odigral "prljavo" igro. Je državni svetnik.
Na kratko: nič mu ne manjka!
 

Valhalla

Majstr
17. dec 2007
2.828
156
63
Profil udeležencev zbora je zanimiv. Podpiram kritiko. Samo to mi je pa neverjetno. Podobnik, Kangler, Grims, Janša. Rešimo Slovenijo? Rešimo se njih. Dokler se ne rešimo njih, opozicije ne bo, bo avtomatsko leva oblast. Grem stavit, da je bil tudi Vili vmes. On ima kontra idejo za vse. Sicer pa, zadnjič sem na tem forumu prebral, da ima mali sivi nitke celo pri turški ofenzivi na Kurde zraven.
 
  • Všeč mi je
Reactions: navlixx and Bakki33

Demz

Guru
15. avg 2010
11.374
1.959
113
Jaz pa pravim (spet) da ne bom šel vec na volitve, ker me vsakič znova razočarajo. Pa ni vazno, ali so na oblasti, ali v opoziciji, ali sem dal njim glas, ali konkurenci.
Upam , da ne bom kdaj tako zaslepljen da bom dal levici in Janši glas.
In kot ste že napisali, tudi Janša in Bajuk sta imela možnost se izkazati, pa sta se bolj izkazala tako kot drugi. Kje kaj državnega pretočiti v lastne žepe oziroma žepe prijateljev.
Ena svež minus je tole okoli kilometrine za poslance. Že tako imajo kup ugodnosti, s daj pa se ta
Pod temi pogoji in to zakonodajo se definitivno - ne da se ne splača, ampak se ti zagabi. Jaz že od 95. leta naprej ne hodim, ker z mojim glasom ne bo nihče legalno kradel. Pri Šarcu sem naredil izjemo, saj se mi je zazdel edini do sedaj, ki bi začel malce rezati v gordijski vozel. Toda surovo dejstvo je, da se pod to zakonodajo kot jo imamo, ne da narediti nič. Vse je napisano tako da vsak zakon izpodbija nekega drugega in je zadeva do konca zahroščana :nigladek: .

Vse narejeno za zakonsko dovoljeno krajo. Zato že 25 let pravim, da z mojim podpisom na volitvah, ne bo nihče kradel. Kaj več pa ne morem. Če pa vi tule veste, kako to spremeniti, bom pa zelo rad pristopil.
 
  • Všeč mi je
Reactions: navlixx and Hanzi

haloski_pepek

Majstr
2. okt 2007
984
301
63
Ne vidjo vsi vse samo slabo v drugih, samo zato ker niso naši. Včasih je potrebno prvo pred svojim pragom pomest.
bolj se ne bi mogel strinjat. Preveč je tega sr***, ker nis(m)o vaši/naši, že 30 let se samo na to temo prepucavajo.

Pa ne bo pomote, tudi v temah levih se oglašam in ne s podporo, ampak žal so teme desnih že absurdne samo za to, ker se enega velikega vodjo povzdiguje nad papeža...
 
  • Všeč mi je
Reactions: 9999