Dan, jaz sem Šaban, in lažejo ti vsak dan

jello

Guru
22. sep 2008
7.456
1.986
113
In prav ti se spravljaš na šibkega, kater ne ve al boš preživel al ne. Mal razmišljaj.

S stola sem padel. Po 20 letih kozlanja po vsem kar ne diši po skrajno desni ali po farških ritih si kar naenkrat zagovornik šibkejših. V gimnastiki bi temu rekli dvojna salta z vijakom iz hinavščine.
 
  • Všeč mi je
Reactions: navlixx

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
82
13
8
Ali Diego prodaja Kralje ulice? Zadnjič mu je bil en čisto podoben.
Mislim, da to ne bo držalo gospod.Meni je rekel, da to mešajo z dejstvom, da Diego piše za to revijo. In sodeč po tej zgodbi, bo knjiga res dobra.
Priporočam vam, da si že kar vnaprej rezervirate izvod gospod.
Z spoštovanjem

Meneđer Riki
 
Nazadnje urejeno:

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
82
13
8
Ej samotar12 , a te nič ne skrbi, ko si takole online, pa na kitajski napravi, pa pišeš proti našim gospodarjem?
Te nič ne skrbi, da ti sledijo kitajci, aštarkomanda, pa google - ki je itak služabnik temnih satanskih gospodarjev- in da pravzparav tako ali tako že vejo kdo si, da ti podtikajo kalij v hrano in kisel dež ki ga spuščajo iz lufta? Da ti bodo globoko v tvoj anus zatlačili sondo, ki te bo zasužnjila na veke vekov? Razen če ti to marbit paše? :fredi:
Jaz bi na tvojem mestu pisal samo še s kurjim peresom na doma in ročno izdelan papir - obvezno mora biti iz konoplje (kraljice rastlin)- svoje izsledke pa objavljal samo na plakatnih mestih. Večji učinek bo, če boš prelepil ravno plakate od modrijanov ali wernerja.
Če te strpajo v norišnico, poskusi dobiti sobo zreven Napoleona, nasproti Supermana, super fantje boš videl -mi je batman povedal... pa ne okol govort, okey?
!waahandwa!


Takole vam bom rekel gospod. Vaše pisanje je zazanavanje velikega strahu in paranoje, a vaši strahovi so najbrž povsem opravičeni, kajti zdaj ko je Đej Đej ponovno na oblasti bo res naredil štalo, če ne kar obračune za nazaj, morda celo rehabilitacijo domobranstva, predvsem pa ,, nacional šovinizem ". V tretje gre rado. Šele dva tedna je na oblasti, pa že dela štale, , kar potrjujejo tudi današnji ukrepi gospod. Ne smete sicer ven. Morda koga v extremnem primeru tudi ustrelijo ali kar razkosajo sredi centra, a nič ne de, če enega na dan pospravijo to še ni nevarno, tako, da ja, pojdite vseeno na sprehod. Dobro vam bo delo, priporočam naravco gospod.

Z spoštovanjem

Meneđer Riki.
 

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
82
13
8
Ne to je Riki njegov meneđer. :p
[/QUOTE

Takole bom bom rekel, teško verjetno, da bi B.Požar kar imel svojo pravo ime na forumu, še posebej, ker je iz medijskega sveta, tako, da najbrž to ni on. Ne bi se pa čudil,. če se za tem imenom skriva pravzaprav Diego . To bi lahko bila najbž spet ena od njegovih ukan.
 

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
82
13
8
pa kaj si ti ja malo nor?
wtf je diego menendez? sliši kakšne glasove v glavi možakar? ga vojska sledi in nadzira?
Takole bom rekel. Zanimiv komentar, zakaj, ker ravno vaše delanje norca, da me imaste za nekoga, ki sliši glasove in ki, ga nadzoruje vojska. Prav pri slednjem ste dobro rekli v šali, kajti to je od danes naprej resnica gospod. A vseeno vam priporočam , da greste ven na sonce, dobro vam bo delo gospod. A kot sem že omenil, pazite nase in izogibajte se vojski, predvsem ostrostrelcem gospod.

Z spoštovanjem

Meneđer Riki
 
Nazadnje urejeno: