Iz kaska sem popravljal pragove in ramarje iz parkirišč...Je pri kasku enako?
...ne razumem, kaj se sploh čaka...? Pelji v delavnico, itak dobiš nadomestni avto... Ti ni v interesu, da imaš čimprej urejeno in brezhiben avto?Zdravo,
na avto imam od drugega voznika povzročeno škodo. Na njegovi zavarovalnici Sava smo papirje že uredili. Koliko časa od cenitve imam za popravilo?
Včasih je bilo celo 3 leta? Je to od zavarovalnice odvisno?
Mogoce v teh treh letih se kako praako pridelam , bo vsaj razlog za barvanje

Povzročitelj je s poplačilom škode iz zavarovanja ravnal pravilno saj te v večini primerov (oz. pri povprečnih avtomobilih oz. povprečno močnih) sprememba premijskega razreda avtomobilske odgovornosti v malus pride ceneje od 100€, kaj šele od 200€. Računica se namreč podere šele pri res močnih vozilih. S predhodno napisanim se pa strinjam.Mah, trapasto se mi zdi zaradi ene praske barvat odbijac. Pa ceprav je bila narejena na pol leta star avto. Saj ne bo prerjavel zaradi tega. Praska je manj vidna kot pomarancasta barva po barvanju in moji zivci pri prerekanju z licarjem.
Za prasko imam kupon.
Ker je bilo povzrocitelju "ravno" za njega.
Jaz vem da fa ne bi dal. Bi raje stotko ali 200 v žep stisnil
Če je kupon od drugega, lahko na zavarovalnici rečeš da ti izplačajo po pavšalu, dobiš cca 70% in potem sam popravljaš če želiš...Mah, trapasto se mi zdi zaradi ene praske barvat odbijac. Pa ceprav je bila narejena na pol leta star avto. Saj ne bo prerjavel zaradi tega. Praska je manj vidna kot pomarancasta barva po barvanju in moji zivci pri prerekanju z licarjem.
Za prasko imam kupon.
Ker je bilo povzrocitelju "ravno" za njega.
Jaz vem da fa ne bi dal. Bi raje stotko ali 200 v žep stisnil
Odločitev je seveda na povzročitelju nesreče, ki je odgovoren za nastalo škodo in nikakor ne na oškodovancu, ki lahko poda zgolj kakšen predlog o načinu poravnave.A oni na drugi strani nima besede? Čigava odločitev je kuponcek?