boštjan rolk s.p.

jello

Guru
22. sep 2008
9.568
3.436
113
Dobro si jih, pokakance. :nazdravje: Sedaj bomo videli, kako se bodo skrili v mišjo luknjo anonimnosti.

Ja, sigurno da se bom šel z eno užaljeno princesko fajtat za resnico o njegovi kuhinji. Ste prizadeti? Če je užaljen ker je sajkek napisal, da je kuhinja pijanska je to njegov problem. V resnici sploh nihče ni rekel nič čez njegovo kuhinjo.
 
  • Všeč mi je
Reactions: lanos in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.167
8.949
113
Jaz sem napisal iskreno mnenje. Moje ime je Uros Ribic, Dunajska cesta 144A , Eko srebrna hisa, Ljubljana. Nisem vedel, da bom s svojim mnenjem izzval ljudi, ki pisejo taksne zaljive komentarje (nihce pa ni komentiral kuhinjo, kar je bistvo tega foruma). Kar sem napisal je resnica, zal ( ali na sreco) nisem bral nekaterih komentarjev od prej. Glede na to, da ste naju z zeno uzalili, vas, pozivava, da naju kontaktirate. Bostan Rolk, ki je naredil odlicno delo nima nic s tem. Tako da: Jado, jello, sajkek in cordo: kontaktirajte me osebno in bomo skupaj ugotovili kvaliteto kuhinje za katero sem prilozil fotografijo.

Gospod, zakaj uzalili, če imaš vinski hladilnik v kuhinji, pomeni da se spije dosti vina, prekomerno IMHO. To se meni pac ne zdi normalno. Ostalo pa lepa kuhinja in naj vama sluzi.
 

Guinness

Guru
2. jul 2008
3.970
2.687
113
Haha, v kaj se vtaknete, ne morem verjet. Po tvojem mnenju, ker ima vinski hladilnik pomeni, da spije preveč vina. Pa kje vi živite, da vas ne ukradejo?
Poznam ene 3 ljudi, ki imajo v kuhinji vinske hladilnike in noben ne spije kaj dosti vina, eden mislim da celo sploh ne pije alkota. Mislim, da je zdaj to bolj moderno in hip, kot pa da se kaj dosti resno uporablja.
Kakšnih hudih alkoholikov sicer ne poznam, ampak bi stavil levo jajce, da tipičen pijanček nima hladilnika za vino doma.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Jabe

jello

Guru
22. sep 2008
9.568
3.436
113
Jaz pa ne morem verjet, da delate tako dramo okol tega da se je štajerc pozabaval na račun vinskega hladilnika. A razumeš hec, a razumeš da nihče ni šimfal kuhinje, da nihče ni rekel da je lastnik pijanec, da nikogar v resnici prav posebno ne zanima čigava je kuhinja na sliki,....
 

cordo

Pripravnik
21. maj 2008
52
0
6
Jaoj folk ...
Noben ni rekel, da je kuhinja grda. Lepa je, vsaj po sliki sodeč. Uroš pa je precej užaljeno odreagiral na malo roastanja. Ampak to je jako njegov problem.
Še glede Rolka... Če se širijo informacije, tudi če so "fejk njuz", da možakar ni ravno perla glede zanesljivosti, bi se ga izognil. Čemu bi tvegal težko zaslužen ojro & energijo. Je v tem malem slovenskem bazenu dovolj espejev, ki so preverjeno zanesljivi. Pika.
Sam se pa posumil, da je tale naš opevani tišler poskušal na poceni način reševati svojo auro na stari preverjeni način; s svežo registracijo "Janez Novak", in hvaljenjem samega sebe.... Nič novega na forumih. :)
Uroš; obstaja ena precej dobra oddaja na TV; tvAMBIENTI - al nekaj takega...Glede na to da živiš v precej solidni novogradnji (eko/bio/pasivno/A1), da imaš kuhinjo precej solidno, sklepam da so tudi ostali prostori na podobno vižo, solidno, moderno, uporabno.... Lahko bi se prijavil v oddajo in predstavil javnosti svoj bivalni prostor. ;)
 

doni

Zelenc'
5. jul 2017
4
0
1
odgovor od lastnika podjetja za matejo
Pozdravljena Mateja Lajsmner
Berem vašo objavo in se čudimo kaj pišete saj je tukaj več kot polovica laži ki ste jih zapisali o nas. Glede hladilnika smo vas takoj opozorili da ko ga boste naložili da se zna zgoditi da bo kakšna vrata drugače stala to pa zaradi tega ker imaste na podnu klasični laminat in tudi posledično se spremeni tudi kot omare saj je bil zrak pod tem laminatom in smo vam tudi pokazali kako se ponovno nastavi vrata . To smo vam takoj povedali. Glede tega kaj je za vas dokončati z naše strani ni . Ko je bila montaža opravljena ste tudi podpisala montažno poročilo in s tem tudi potrdila da je narejeno vse kot je treba po načrtu in da je vse tako kot mora biti. Imeli smo sicer nekaj težav pri montaži ki smo jih dokaj hitro rešili. Naknadno po enem tednu ste sporočila da želite imeti vgradno mikrovalovno nad pečico in ste želela imeti na novo vrata narejena v drugih dimenzijah. Povedali smo vam da ko bomo hodili na vaš konec POHORJE da se bomo ustavili pri vas , da ne bi imeli posledično več stroškov. Vendar ste zatrdila da v kolikor ne bom prišel da me boste prijavila na inšpekcije in tako naprej. Nas ne bo nobeden izsiljeval da bi jim delali zastonj saj tudi vi ne delate imam prav? saj je tudi na montažnem poročilu tako zapisano ki ga bom tudi priložil zraven. Opazil sem šele čez čas da ste blatila naše podjetje saj to za nas ni mnenje ampak blatenje in izsiljevanje in s tem ne boste dosegla ničesar. Kuhinjo smo vam izdelali na rok tako kot smo bili dogovorjeni prav tako uredili nakup aparatov po zelo nizkih cenah kjer jih niste nikjer mogla dobiti ceneje. Mislim da si ne zaslužimo samo eno zvezdico kaj pa vi mislite na to če bi vam kdo pisal o vašem podjetju kako bi se počutili prosim predstavljajte si kako bi bilo. Zato prosim da nehajte s tem ker je neprofisjonalno in otročje.
Na vsake toliko časa se najde kakšna stranka ki poskuša ali želi da podjetje propade tudi takšni se najdejo.
Spodaj imaste tudi sliko montažnega poročila ter slike vaše kuhinje po končani montaži.
V kolikor vas še kaj zanima Mateja Lajsmner me pa lahko pokličete brez problema.
Slike vaše kuhinje po opravljeni montaži ter montažno poročilo imaste v naši galeriji in si jih poglejte ter ponovno preberite kaj ste podpisala ter povečajte sliko vaše kuhinje kjer je hladilnik so bila vrata lepo naštelana.
slike so v googlu za mizarstvo rolk

lep pozdrav ekipa mizarstva ROLK


Minilo je več kot leto pa niste prišli popraviti napak.
Robovi polic, so obdelani sami iz vidne strani ( drugo očitno ni potrebno-ker se ne vidi!), pa še ostale stvari, ki sem vam jih poslala lani na mail pa ni odgovora.
Ne bom več pisala, ker je že smešno in ne da se mi več. Kar ste napisali so laži in to sami dobro veste.
Vrata za mikrovalovno sem dala narediti pri drugem mizarju. Popravil je tudi nepravilnosti, ki jih vi niste uspeli v 15 mesecih. Nekatere napake pa ni mogel odpraviti.
Prilagam nekaj slik, kot dokaz, da ne bodo drugi govorili, da se je nekdo spravil na vas-konkurenca.
Mateja
 

Priponke

  • IMG_20170602_071215.jpg
    IMG_20170602_071215.jpg
    3,4 MB · Ogledi: 429
  • IMG_20170603_083201.jpg
    IMG_20170603_083201.jpg
    1,4 MB · Ogledi: 429
  • IMG_20180711_205644.jpg
    IMG_20180711_205644.jpg
    3,4 MB · Ogledi: 418

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kaj gledamo na prvih dveh slikah? Večina low in middle cost kuhinj ima obdelane police samo na vidnem robu; konec koncev se to ne vlači not in ven - ali pač?
 

matofill

Guru
18. sep 2008
3.664
727
113
Tudi vgradnjo plošče, se še da popraviti, se odtegne pritrditev spodaj in ponovno nastavi.

Predali pa verjetno nimajo top Blum vodil, pa še te imajo malo lufta in jih za slikanje lahko nastaviš tako, kot ste jih verjeno vi, sicer se sami postavijo na sredo, če pa so res taki po zapiranjih se pa malo popravi nastavitve ličnic, vendar če je okovje pocensko bo naslednjič podobno.

Ne postavljam se pa na nobeno stran..... samo moj komentar.

Žal kupiti pocensko kuhinjo in pričakovati, da bo delovala vrhunsko, navadno ni realna opcija, že montaža take kuhinje je drugačna, od dražjih modelov in veliko manj natančna, saj bi sicer bila montaža blizu polovice cene kuhinje.
 

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.403
4.507
113
Vceraj nama je Mizarstvo Rolk v Eko srebrni hisi v Ljubljani montiralo kuhinjo. Po cca enem mesecu dogovora, so prisli na tocno dogovorjen datum. Pri dogovoru nama je Bostjan Rolk dal veliko dobrih idej, med drugim pa sva si v pripravljalnem obdobju veckrat premislila glede dolocenih stvari in Bostjan Rolk je bil vedno odziven in bil pripravljen pomagat.
Ce investiras v novo stanovanje v taksnem objektu, ti prav gotovo ni v interesu slaba in nekvalitetna kuhinja, ki je eden od najbolj pomembnih stvari v stanovanju.

Ceprav sem ze kupil ze kar nekaj kuhinj, taksne pomoci in profesionalnega odnosa s strani proizvajalca se nisem dozivel.
Natancnost izdelave, kvaliteta lesenega dela, pohistvenega okovja, vodil...je prav gotovo na ravni "svetovnih"proizvajalcev kuhinj, ki pa seveda pretiravajo s ceno.

Zaradi tako kvalitetne izdelave kuhinje, sva se dogovorila z Mizarstvom Rolk tudi za izdelavo drugega pohistva v stanovanju.

ZELO priporocam!

Sem šele sedaj videl tole kuhinjo. Ne vem za druge, ampak to je primer totalno nefunkcionalne kuhinje. Korito je čisto levo, torej uporabno izključno za levičarje (pa recimo, da so vsi člani levičarji, da ne bo krega. Seveda so levičarji vsi otroci in drugi, ki bodo kaj delali v kuhinji), osvetlitve nobene pametne - mala luč na stropu, ki ti dela senco povsod in sklepam/upam, da je neka luč na napi in upam, pod omaricami, da imaš vsaj nekje kaj svetlobe. 4 štekarji, a manjkajo štekarji na delu, kjer je kuhalna plošča, torej vlečeš kabel preko celega pulta. Brez zaščite na koncu kuhalne plošče, torej ti šprica tudi čez pult na drugo stran. Kuhalna plošča je dvignjena iz pulta, kar je nepotreben rob, ampak je dobra rešitev za nenatančne mizarje. Neuporabne/zaprašene police na desni. Pult iz dveh delov/barv ali celo materialov..zakaj že? Dolgočasne klinične bele fronte, ki bodo vedno poflekane s prstnimi odtisi (pa ne mi rečt, da je super duper fronta, kjer ni odtisov, ker to ne obstaja). Da ne omenim, da je potrebno nastaviti vratca pod pečico, saj žal niso naravnost.

Skratka, kakšen poseben kuhar si ni postavljal te kuhinje, ampak dejansko bolj pijanček ali bolj točno wanna be pozerček. Če je kvalitetno narejena, se iz slike pač ne vidi, upam pa, da so bile ideje predvsem od naročnika in ne mizarja.
 
  • Všeč mi je
Reactions: sole

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.167
8.949
113
ker smo že pri pijancih..mel bi stojalo stensko za žganice-doziniki, ampak da ni neka cheap varianta , ampak da zgleda nekak in da so dozinirki boljši da ne toči - ker bo v prvi vrsti namenjeno mal okrasu, ker imam ene 10 lepih flaš. . Kje bi to iskal?
 

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Vceraj nama je Mizarstvo Rolk v Eko srebrni hisi v Ljubljani montiralo kuhinjo. Po cca enem mesecu dogovora, so prisli na tocno dogovorjen datum. Pri dogovoru nama je Bostjan Rolk dal veliko dobrih idej, med drugim pa sva si v pripravljalnem obdobju veckrat premislila glede dolocenih stvari in Bostjan Rolk je bil vedno odziven in bil pripravljen pomagat.
Ce investiras v novo stanovanje v taksnem objektu, ti prav gotovo ni v interesu slaba in nekvalitetna kuhinja, ki je eden od najbolj pomembnih stvari v stanovanju.

Ceprav sem ze kupil ze kar nekaj kuhinj, taksne pomoci in profesionalnega odnosa s strani proizvajalca se nisem dozivel.
Natancnost izdelave, kvaliteta lesenega dela, pohistvenega okovja, vodil...je prav gotovo na ravni "svetovnih"proizvajalcev kuhinj, ki pa seveda pretiravajo s ceno.

Zaradi tako kvalitetne izdelave kuhinje, sva se dogovorila z Mizarstvom Rolk tudi za izdelavo drugega pohistva v stanovanju.

ZELO priporocam!

Vem da je off topic samo mi je v oči padel sledeči stavek.
"Ce investiras v novo stanovanje v taksnem objektu, ti prav gotovo ni v interesu slaba in nekvalitetna kuhinja, ki je eden od najbolj pomembnih stvari v stanovanju."

Samo v info., ne si delati utvar da je ta stavba kakšen presežek, po moje je kuhinja res bolj kvalitetno narejena kot objekt ;)

LP
 
  • Všeč mi je
Reactions: matofill

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.131
2.256
113
Kako se vam sploh ljubi debatirati o enih slikah za polovico katerih ko jih gledam sploh ne vem kaj bi naj bilo narobe in kaj hoče z njimi avtorica sploh povedati. Pa še druga zadeva, sploh ne vemo če je to izdelek tega famoznega Rolka. Brezveze.