Boeing 747 zletel s steze

sad

Guru
24. avg 2007
22.700
11.494
113
Well, Su-35 ima res dva vertikalna stabilizatorja na repu in to je tudi prav lepo vidno iz thumbnaila videa saj zaradi lokacije kamere prav "bodeta v oči". Problem je tu samo to, da je sad objavil svoj post za branetovim zaradi česar izgleda kot da sprašuje po modelu letala, ki je dejansko navedeno že v naslovu branetovega videa kot navaja Ytbnd , v resnici se pa vprašanje uporabnika sad nanaša na moj video, ki dejansko prikazuje manevre letala HAL Tejas. Zmeda pač do katere ne bi prišlo, če bi se citiralo post na katerega se replicira.
Mnjah, če odgovarjaš na zadnji post, potem ne citiraš.
Kakorkoli, nima veze, se ni treba zaradi tega kregat ;).

• Žalosti me
Reactions: brane_new

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.441
2.498
113
Sta že dva! :)

Tale SU-35 ima namreč v videu kar 2x kobro. Zato sem nalepil!
Večinoma so komande z zadnjimi horizont stabilizatorji.
In tudi ''izpušne cevi'' premika sma ene 4x! Sem pač misli, da je to večkrat.

p.s. premik - ne odpiranje in zapiranje - sem mislil, da so avtomatski.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.051
691
113
43
povsod malo
Nedavni sončni izbruh je bil zelo močan
Analiza nedavnega dogodka, v katerega je bilo vpleteno letalo družine A320, je pokazala, da lahko intenzivno sončno sevanje poškoduje podatke, ki so ključni za delovanje krmilnih elementov leta.

Airbus je posledično odkril veliko število letal družine A320, ki so trenutno v uporabi in bi lahko bila prizadeta.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.681
6.399
113
Nedavni sončni izbruh je bil zelo močan
Analiza nedavnega dogodka, v katerega je bilo vpleteno letalo družine A320, je pokazala, da lahko intenzivno sončno sevanje poškoduje podatke, ki so ključni za delovanje krmilnih elementov leta.

Airbus je posledično odkril veliko število letal družine A320, ki so trenutno v uporabi in bi lahko bila prizadeta.
Več kot 50% celotne Airbus flote je to.

In ne bo šlo povsod samo s software updejti.

Po podatkih iz panoge je to prizadelo okoli 6000 letal, poroča tiskovna agencija Reuters. To je več kot polovica svetovne flote. Po podatkih Airbusa je v uporabi okoli 11.300 letal družine A320, med njimi 6440 letal osnovnega modela A320. »Airbus se zaveda, da bodo ta priporočila povzročila motnje v delovanju za potnike in stranke,« je pojasnilo podjetje.