BMW E60 A menjalnik

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
41
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Za 530d oz. 535d iščem A menjalnik, rabljen oz. nov če bo cena prava
smile-1.gif

Gotovina, možna tudi kompenzacija s pleskarskim delom; vse po dogovoru.

Če slučajno kdo ve za koga da je E60tko smrtno ranil, se toplo priporočam za kontakt.

LP! L

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.464
9.260
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
smile-1.gif

Če slučajno kdo ve za koga da je E60tko smrtno ranil, se toplo priporočam za kontakt.

LP! L

A ti ko greš na kurbe v Avstrijo tudi ponudiš kompenzacijo s kakšnimi pleskarskimi deli?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.294
7.680
113
pri taščici
Prosim da sporocis razplet. Zanima me zato ker nekateri pravijo da A ni noben bavbav. Naj sedaj povejo poceni resitev problema

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Dokler ti ne zruži res ni noben bav bav. Potem pa nakartaj 4 jurčke pa gasa dalje.
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.535
2.453
113
Teh GM menjalnikov NAJ ne bi šlo popravljat ker ni delov na razpolago AMPAK pred časom je bila neka firma iz Berlina ki ti je za 1500€ (se mi zdi) pripeljala domov obnovljen menjalnik, starega pa odpeljala...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
41
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Novi getribi so 4 jurje tako je reko cizy. Samo delo pri selmarju pa bojda ni več kot 300€.

In ja, A šaltung ni bav-bav, dokler ga lahko daš v D, pohodiš gas in se smejiš kak ni treba fajn nič delat. Kolegu je zdaj pri 225k
pač začel zajebavat, pa je redno menjaval olje in vse....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
41
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
smile-1.gif

LP! L

A ti ko greš na kurbe v Avstrijo tudi ponudiš kompenzacijo s kakšnimi pleskarskimi deli?

Vidiš fadil moj, ko nikol neboš človek s kateri se da dosti dosti zmenit in zadeve rešit še na kak drug način kot samo po klasični poti.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.464
9.260
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
smile-1.gif

LP! L

Vidiš fadil moj, ko nikol neboš človek s kateri se da dosti dosti zmenit in zadeve rešit še na kak drug način kot samo po klasični poti.

Sinko, ne poznaš ti Fadila, da bi lahko to trdil, res pa je, da pleskanje in ostale fizikalije me pa ne zanimajo!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.535
2.453
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
GM je gor?

ZF.

Saj za ZF-a pa se dobijo menda deli na pooblaščencu in drugod? Potem to pomeni da ti ga lahko marsik kdo obnovi, morda sploh ni neke velike težave in ne bo drago, naj se pozanima... Bom poskusil dobit cifro..