AvtoStop BTC

LeQuack

Guru
26. avg 2007
6.842
3.362
113
40
Lj
Saj krtače so tud gobaste/tekstilne in na krtačah logično tudi ostane nekaj umazanije ane. Temu se ne da izognit.
 

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.738
583
113
Bil včeraj. Brez doplačil avto opran morda najbolje od vseh avtomatskih avtopralnic do sedaj, sigurno pa najbolje posušen.
 
Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.667
731
113
Ja ni vse tako idealno. Par dni nazaj sem pral na kupon in ja doplačila doplačila doplačila, je treba nekako prinesti ugodno ceno kuponov noter.

Torej obvezno doplčilo na kupon za vsak SUV, vsako terensko vozilo, vsak enoprostorec, vsako veliko vozilo ala BMW 7, Mercedes 500 ...., vsako vozilo z 6 sedeži ..... skratka, še nikoli nisem plačal dodatka za SUV, čeprav so ponekod to imeli na ceniku, samo so tolmačili, da se doplača, če nekdo pride res z blatnim avtom od terena tja..... Vse to mi je razložila sprejemnica ki skenira kupone, jasno potem pa ponujajo še dodatna doplačila, za podvozje, ekstra peno, ekstra sijaj, ekstra sušenje....., pri vsem tem me pa čudi, da jim še vedno od odprtja dalje ne deluje stropna krtača za sušenje, sem enkrat dal vse možno, pa je gor ostala.

Tako, da ja opere zelo vrhunsko, tudi posuši, tu ne rečem nič, vendar tale doplačila pred vsem nujna malo pokvarijo dober vtis.
 

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Jaz sem v nedeljo sprobal avtopralnico, ene 3x mi je rekel, naj vzamem doplačilo, ker je bil "smolnat" avto od dreves. Vzel sem samo osnovno na kupon, avto opran in posušen brez pripomb.
 

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.747
218
63
Jaz sem bil danes okrog poldneva, na kupon, možak s skenerjem ni nič sitnal z doplačili, pred mano ni bilo nikogar, za mano sta bila potem ene dva avta. Avto je bil opran okej (sicer res ni bil ful umazan), posušen tudi, verjetno se še vrnem, ker sem mesečno sigurno parkrat v BTCju.
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
46.265
5.822
113
pri taščici
Bil včeraj, v redu opran za dva evra, za polno ceno pa vprašanje če Petrol na Celovški ne opere bolje. Bi moral oba sprobat z istim avtom, da vidim kako bi Petrol opral feltne, za fugo v havbi je tudi vse ostalo.
Popoldne ob 6 ni bilo guzve, eden pred mano.
Posuši ga pa res ok, edino ne vem kje in kdaj hudiča se mi je na vratih odluščil košček barve. Ampak za staro kračo si ne bom delal preveč sivih las. Ne bi se pa čudil če bi to bila.posledica pralnice, ker tapeta na vratih je prav vibrirala ko so šle šobe mimo.
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
46.265
5.822
113
pri taščici
Zato ker sem lenoba, pa ker doma s tem početjem najbrž bolj onesnažujem okolje kot s pralnico. Oziroma ga onesnažujem zabarjem, ne sebi. ;)
 

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Tu je cenik.
IMG_20180616_162327.jpg
 

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.354
298
83
No, še moje mnenje o kvaliteti....samo pranje je ok, avto je lepo opralo in se je res lepo šajnu (diamant program), ni kej, zelo zadovoljen. Manjša graja gre samo za pranje feltn, res, da mi zamenjane ploščice (ATE) od originalnih bolj prašijo in so alu bolj črne, jih pa vseeno drugje lepše, če ne popolno opere. Lahko, da ker jih nekje oz skoraj povsod prej z nečim pošprica tukaj pa ne in zaradi tega pač samo slabše opere, kar je nek predhodnik tudi že omenil. Skratka lahko bi razmislili o nekem špricanju pred pranjem s tisto pumco za škropit drevesa in notri mal meglia oz aj, neko čistilo za feltne, kot uno, ko rata roza :) Drugače brez pripomb.

Kar se tiče pa kvalitete poslovanja pa...en velik podn. Ko sem zapeljal iz pralnice, sem želel nataknit anteno in glej ga zlomka, vidim odtrgano ploščico, ki pokriva luknje za strešne nosilce. Zapeljem okrog in mojster takoj na desno (se je vidlo, da ve kje je) pogleda in jo kao presenečen najde. Že, ko sem sedel notri, ko je štrajfiksal, se je nekaj ustavil pri strehi na desni in popravljal ploščico (posneto imam tudi na kameri, se sliši ko neha in zapre ploščico), ampak sem mislil, da jo je zgolj odprl in zaprl nazaj, jo je pa pol, ki se je še držala zaprl, pol jo je bilo pa očitno že na tleh, ker jo je odbil s curkom (plastična ploščica).
Seveda ni priznal in me napotil na šefa. Ta se je nekaj zmotaval, ampak ok, se zmeniva, vzame prometno zaradi barve, številko in se zmeniva, da me pokliče, ko dobijo. No, od takrat dalje, sem ga probaval 2 meseca dobit na telefon in se je zmotaval, zaposleni govorili, da ga ni, da bodo poklicali nazaj, da naj popoldan kličem, da naj dopoldan kličem, da so naročili in da se ne spomnejo kje je, pa da jih 70 dela in ne vejo kdo je govoril z mano....skratka bul šit, skrival se je kot majhen otrok, zaposleni pa so ga posnemali in lagali za njega.
Se zapeljem enkrat iz merca v šiški mimo, ga najdem mulota, povprašam kaj dogaja in pravi, da mi tega ne bodo popravili (50eur stroška) in, da mi lahko nudijo menjave gum, servis, globisnko, pranje avta....vse, samo popravila ne. Ga debelo pogledam, pravim, da ne rabim nič, da naj popravijo škodo, ki so jo storili, da z njihovimi storitvami pač nisem zadovoljen in jih ne bom koristil. No, on je vztrajal na svojem, jest na svojem in seveda sem ostal brez popravila.

Skratka super, ne rečem, jim laufa očitno, jim želim veliko poslovnih uspehov(upoštevajte nasvet s feltnami), ampak s takim načinom....cmon?
 
Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.667
731
113
Ja meni se zdi OK, edino, kar je dečkom se ne da in se jim ne da sprednje šipe in dela avta, ki je od muh malo zdrgniti na roko.

Pol pa krtače tega tudi ne naredijo dovolj dobro ..... z ostalim sem pa zelo zadovoljen ......