Ali bo Janša postal musliman?

Nzugu ml.

Majstr
3. jan 2021
408
256
63
STA poroča, da se je Janša sestal z muftijem Grabusom (Grabus mu je ime, hm?), da se podrobneje seznani z islamsko vero in možnostmi prestopa v najhitreje rastočo versko skupnost na svetu, v religijo miru, kakor jo označujejo poznavalci. V živahni in odkriti razpravi sta voditelja izmenjala mnenja, nato pa je mufti Janši predstavil prednosti Islama. Poudaril je, da nekateri občasno sicer narobe razumejo islamske svete spise, vendar to nima nobene povezave z resničnim Islamom, ki je vera strpnosti in napredka in itak je teh neljubih dogodkov po uradnih podatkih statistično manj kot pri drugih verah, samo medijsko so bolj izpostavljeni. Ob slovesu je mufti Janši za domov posodil Koran.
 

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.502
565
113
Obala
>" ... V Islamski skupnosti v Sloveniji so sicer v začetku marca izrazili zaskrbljenost zaradi upada prihodkov...v času epidemije zmanjšali za četrtino. Uslužbenci islamske skupnosti ... status verskih uslužbencev, niso bili upravičeni do nikakršne državne pomoči" ... <

Mislim, da jih to boli in Arabci jim niso poslali šoldov že nekaj časa ... probajo kaj potegnit od države zgleda ... če bi bil PV en župan nekega velikega mesta tu, bi še znali kaj extra dobit ! :evil:
------------------------------------
" ... The Truth Is Out There ..." :zardelalter: