.....

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Bilo je nekje lanskega decembra, ko sem opazil, da me neka lepa punca neprestano gleda. Zdela se mi je zanimiva, zato sem se o njej malo pozanimal in kmalu ugotovil, da ima fanta. Stvari sem pustil pri miru, s pojasnilom samemu sebi, da sem ji verjetno čuden ali nekaj takega.
Pred približno dvema mesecema sem se v to punco kar nenadoma zaljubil. Začel sem na skrito opazovati ali me vsaj še kakšnem krat pogleda in ugotovil, da me v bistvu gleda vsakič, ko grem mimo nje. Tako sva začela vzpostavljat nekakšen eye-contact. Pred enim mesecem pa sem nekega dne opazil, da gre proti meni in me zelo očitno gleda, najina pogleda so se srečala za kakšne tri sekunde. Isti dan je imela tudi rojstni dan in na facebooku sem ji voščil, odgovor na moje voščilo je bil: "hvala", zraven pa še en kup smejkotov, kar se mi je zdel kar dober znak, glede na to, da je na voščilo večine "neznancev" odgovorila samo z lajkom. No po tistem sem jo začel malo ignorirat njene poglede v tem smislu, da bi si zvišal malo rating pri njej, saj veste kar na lahko dobimo je vredno bore malo, v glavnem dal sem ji vedeti, da ni edina punca na svetu. V začetku novembra, sem ji napisal eno kratko sporočilo na fb, v katerem sem jo samo pozdravil, z namenom, da bi spet malo vzbudil pozornost. Odgovorila je z pozdravom nazaj. Nekaj dni potem sem jo zagledal na hodniku v družbi prijateljic, ona in prijateljice so me ful očitno gledale, jaz pa sem to ignoriral in mirno šel naprej. Prejšnji vikend, sem se na eni zabavi kar pošteno napil, zagledal sem jo na samem, no v družbi ene same prijateljice. Izkoristil sem priložnost in pristopil, odziv je bil super, ona je v bistvu vedela že moje ime in me predstavila njeni prijateljici, jaz pa sem v pijanem stanju verjetno govoril bolj neumnosti. Vendar jo to verjetno ni motilo, saj je na pobudo prijateljice, da grejo stran k enemu fantu, češ da sem jaz pijan odgovorila z “ma ne daj, ne gremo”. Še isti večer sem jo zagledal v družbi njenega bivšega (z njim se je samo pogovarjala), s katerim naj bi se pustila že aprila! Ta teden sem jo potem videl samo enkrat(v petek), ona je gledala stran njene prijateljice pa proti meni, gledal sem jo v obraz in čakal, da me pogledal nazaj, in ko me je sem jo pozdravil, ona pa je precej hladno odzdravila. Čez kakšne pol ure sem jo spet videl od daleč kako buli vame. Včeraj sem jo srečal v enem diskotu, nasmejala se mi je in me pozdravila. Bil sem že navdušen, čez nekaj minut pa hladen tuš. Videl sem jo z bivšim kako se držita za roke, takrat me je spet pogledala, njen bivši pa prav tako, umaknil sem pogled. Ko sem ju spet zagledal sta se že strastno poljubljala. V bistvu sem stal 50 metrov stran od njiju, onadva me nista videla, in ju opazoval. Še sam nevem kako sem moral. Velja tudi omeniti, da je ta tip high-class jebach, ki obrne tisto punco, ki mu trenutno zapaše.
Vsak normalen, bi po tem kar je videl, ne vztrajal več. Vendar nek inner voice mi govori, da naj vztrajam, razum pa mi govori, da naj to opustim, ker bo potem mogoče preveč bolelo in ranimo moj ego. Sicer sem razmišljal, da bi bil tudi jaz bil sposoben biti z vsaj eno mojo bivšo, vendar samo mogoče spolno, ker s čustvi sem razčistil. Pri njej pa se bojim, da še ni razčistila čustveno s svojim bivšim in to on izkorišča, ker je punca res vredna greha. Torej upam, da me razumete, da nočem biti druga violina, ker sem to že poskusil biti in nočem nikoli več. Danes sem govoril z kolegom, in mi je rekel, da imajo bivši vedno več možnosti, sploh ker jih ženske še en čas ne prebolijo. S tem se popolnoma strinjam. Sedaj res ne vem kaj narediti, vem samo, da se trenutno obnašam kot zaljubljeni 13-letni bedak….Aja stara pa je “le” 17 let, jaz jih imam nekaj več…

Nasveti, kaj bi vi naredili?
 
Nazadnje urejeno:

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
Get a life!
uf-1.gif
 
Nazadnje uredil moderator:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Madona mate eni probleme.
rolleyes-1.gif


Namesto da bedasto zijaš na 10 metrov, pristopi, ogovori, povabi na pijačo, prim jo za stegen in ji enga francoza stisni. Če ne bo plav uč, je tvoja.
Babe ne marajo mečkačev, jamračev in mevž.
 

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.054
390
83
44
dolenska
Bravo Polde
priden.gif
, cel let si jo "pecal? In ti še vseeno tle sprašuješ za mnenje?
Od decembra pa do sedaj bi jo mogel vsaj dvakrat pustit.
hysterical-1.gif

Verjetno si še devica, ker drugače bi že za LANSKO NOVO LETO njeno njivico oral.
Šit si me nasmejal.

Aja na kratko: Pri njej si odletu k knof od gat.
 

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Glede na to, da žensko že eno leto ''opazuješ'' in se je pri očesnem stiku in pijanem govoričenju (kar ne šteje!) bolj ali manj ustavilo, naj te vprašam, razen zunanjosti, kaj ''vidiš'' na tej punci? Poznaš je ne, v bistvu razen tega kdaj je šla s tipom narazen, kdaj ima rojstni dan in da te gleda ne veš o njej ničesar. Kako si potemtakem lahko zaljubljen vanjo? Oz v kaj si zaljubljen, to je bolje? Tebe ''okupira'' lastna predstava o njej, ne ona.

Poleg tega, očitno še sama ne ve kaj bi in očitno bi trenutno bivšega moškega, ki ji ''odgovarja'' in ga vsaj malo pozna.In malo bi se lahko tudi vprašal kakšna je ženska, ki ima po tvojih besedah ''high class karkoli'' za partnerja.

To so dejstva, kaj meniš, kakšne so realne možnosti? Mislim, izbira je tako ali tako tvoja, mirne vesti jo kar naprej glej in o njej sanjari..kdo bo tu na slabšem? Ti!

Z ''inner voice'' je pa tako, ne gre mu vedno verjeti, ker je prepojen z lastnim mišljenjem, ki je pod vplivom nezavednega ipd., ki ga je včasih dobro pogledati z distance.
 

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.092
3.575
113
Marlbor
hysterical-1.gif
Zaključek sem pričakoval nekak bolj v stilu "sedaj pa ne vem, ali naj v moped tankam 2% ali 4% mešanco.
 

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
hysterical-1.gif

Ne se hecat, no,
Poba je pač sramežljiv in ne preveč prepričan v moč svoje vojske ter zato zaenkrat skavta z razdalje.
Kasius je bil tudi včasih tak - ga pa danes poglej.
cool-1.gif
 

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.833
371
83
Če bi bila ti in ona zadnja zemljana bi tvoja dolgoročna taktika delovala. Tako jo boš pa zapecal, ko bosta skupaj v domu upokojencev. Zamudil si čas, ko je bilo železo vroče za kovati.
 

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik Headway3 pravi:
Stvari sem pustil pri miru, s pojasnilom samemu sebi, da sem ji verjetno čuden ali nekaj takega.

Nasveti, kaj bi vi naredili?

nč, tudi mi mislimo, da si čuden


al neki tazga
 

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik Headway3 pravi:
Bilo je nekje lanskega decembra, ko sem opazil, da me neka lepa punca neprestano gleda. Zdela se mi je zanimiva, zato sem se o njej malo pozanimal in kmalu ugotovil, da ima fanta. Stvari sem pustil pri miru, s pojasnilom samemu sebi, da sem ji verjetno čuden ali nekaj takega.
ZA OBLETNICO "GLEDANJA" SI KUPI ENO TORTICO
Pred približno dvema mesecema sem se v to punco kar nenadoma zaljubil.
TOREJ JE TRAJALO 10 MESECEV, DA TI JE RATALO ZALJUBIT SE? TOREJ, PO TEHTNEM PREMISLEKU, VERJETNO? A MAŠ KAKO NJENO SLIKO?
grims-1.gif

Začel sem na skrito opazovati ali me vsaj še kakšnem krat pogleda in ugotovil, da me v bistvu gleda vsakič, ko grem mimo nje. Tako sva začela vzpostavljat nekakšen eye-contact.
ZDEJ JE EYE KONTAKT, KO TE SPOZNA PA FULL KONTAKT
Pred enim mesecem pa sem nekega dne opazil, da gre proti meni ( IN? in me zelo očitno gleda, najina pogleda so se srečala za kakšne tri sekunde TI BI MORAL MET TITULO "KRONOMETER" . Isti dan je imela tudi rojstni dan in na facebooku sem ji voščil, odgovor na moje voščilo je bil: "hvala", zraven pa še en kup smejkotov, kar se mi je zdel kar dober znak, glede na to, da je na voščilo večine "neznancev" odgovorila samo z lajkom JAZ OSEBNO MISLIM, DA NE ZNA UPORABLJAT FEJSBUKA . No po tistem sem jo začel malo ignorirat ( EJ, TO SI PA PAMETNO NAREDU, POLDE )njene poglede v tem smislu, da bi si zvišal malo rating pri njej ČAK, A TI BABO OSVAJAŠ, A BI JO RAD POVABU NA TENIS? , saj veste kar na lahko dobimo je vredno bore malo, v glavnem dal sem ji vedeti, da ni edina punca na svetu NAPAKA, ONA ZATE MORA BIT EDINA NA SVETU. BODO DRUGE MELE SREČO, DA SO TE ZGREŠILE . V začetku novembra, sem ji napisal eno kratko sporočilo na fb, v katerem sem jo samo pozdravil, z namenom, da bi spet malo vzbudil pozornost. Odgovorila je z pozdravom nazaj. Nekaj dni potem sem jo zagledal na hodniku v družbi prijateljic, ona in prijateljice so me ful očitno gledale, jaz pa sem to ignoriral in mirno šel naprej 2:0 ZATE, BRAVO ! ČE BO ŠLO TKO NAPREJ, SE BOŠ UVRSTIL V FINALE BREZ BOJA . Prejšnji vikend, sem se na eni zabavi kar pošteno napil, zagledal sem jo na samem, no v družbi ene same prijateljice. Izkoristil sem priložnost in pristopil, odziv je bil super, ona je v bistvu vedela že moje ime in me predstavila njeni prijateljici, jaz pa sem v pijanem stanju verjetno govoril bolj neumnosti TELE, ONE DVE PA STA HOTLE TROJČKA S TABO . Vendar jo to verjetno ni motilo, saj je na pobudo prijateljice, da grejo stran k enemu fantu, češ da sem jaz pijan odgovorila z “ma ne daj, ne gremo”. Še isti večer sem jo zagledal v družbi njenega bivšega (z njim se je samo pogovarjala) PO POGOVORU STA SE ŠLA PA MEČKAT, VERJEMI , s katerim naj bi se pustila že aprila! Ta teden sem jo potem videl samo enkrat(v petek), ona je gledala stran njene prijateljice pa proti meni, gledal sem jo v obraz in čakal, da me pogledal nazaj, in ko me je sem jo pozdravil, ona pa je precej hladno odzdravila DRAMA STARI, DRAMA !!! . Čez kakšne pol ure sem jo spet videl od daleč kako buli vame. Včeraj sem jo srečal v enem diskotu, nasmejala se mi je in me pozdravila. Bil sem že navdušen, čez nekaj minut pa hladen tuš. Videl sem jo z bivšim kako se držita za roke NO, KAJ SEM TI PREJ NAPISAL? , takrat me je spet pogledala, njen bivši pa prav tako MEN SE ZDI, DA SI NJEMU TUD MAL VŠEČ , umaknil sem pogled. Ko sem ju spet zagledal sta se že strastno poljubljala. V bistvu sem stal 50 metrov stran od njiju, onadva me nista videla, in ju opazoval. Še sam nevem kako sem moral JEBIGA, HOČEŠ, NOČEŠ, MORAŠ . Velja tudi omeniti, da je ta tip high-class jebach, ki obrne tisto punco, ki mu trenutno zapaše EVO, TO JE EDINI RELAVANTEN PODATEK V TEM POSTU - ZIHER SI MU FOVŠ .
Vsak normalen, bi po tem kar je videl, ne vztrajal več. Vendar nek inner voice mi govori, da naj vztrajam, razum pa mi govori, da naj to opustim, ker bo potem mogoče preveč bolelo in ranimo moj ego. Sicer sem razmišljal JA,TO BO BOLJE , da bi bil tudi jaz bil sposoben biti z vsaj eno mojo bivšo, vendar samo mogoče spolno, ker s čustvi sem razčistil. Pri njej pa se bojim, da še ni razčistila čustveno s svojim bivšim in to on izkorišča, ker je punca res vredna greha. Torej upam, da me razumete JAZ TE, ZA DRUGE PA NE DAM ROKE V OGENJ , da nočem biti druga violina SE MI ZDI, DA SI ŽE VSAJ DVANAJSTA , ker sem to že poskusil biti in nočem nikoli več. Danes sem govoril z kolegom, in mi je rekel, da imajo bivši vedno več možnosti, sploh ker jih ženske še en čas ne prebolijo. S tem se popolnoma strinjam. Sedaj res ne vem kaj narediti, vem samo, da se trenutno obnašam kot zaljubljeni 13-letni bedak….Aja stara pa je “le” 17 let, jaz jih imam nekaj več… DEJ, DEJ, TI SE MAL HECAŠ IZ NAS, A NE? JEST SEM ZIHER, DA JIH MAŠ VSAJ 34 PA POL

Nasveti, kaj bi vi naredili?
MI ČISTO NIČ, KER SI TI ŽE VSE POKVARIL !!!
 

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Kera tema, verjetno imaš preveč časa pa se malo hecaš..

Sicer pa.. poglej če ima kakšno "dobro" kolegico :D
 

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.210
680
113
A je to ista al jo u bitvu ž dve let pecaš. Ne lanski december, ampak predlanski.

KLIKEZI

Citat:

Čudno
#791240 - 08.11.2009 00:20
Pozdravljeni vsi tu gor:D
Kako naj začnem, no že več kot eno leto mi je všeč neko dekle iz moje paralelke, zanjo bi naredil use in tko naprej bla bla bla:D, torej je zame neke vrste FEMME FATALE. Zadnje čase se ful nekaj spogledujeva no usak dan prav tisti globoki pogledi, no ja normalen človek bi reku pejd do nje sej tko in tko nimš kej zgubit, no ja ni tko enostavno namreč ima fanta in je srečno zaljubljena baje in se sprašujem zakaj me tko globoko in pogosto gleda v oči, če ma fanta?, ,..... Zdej pa nevem kaj nej naredim zdi se mi, da sem ji usaj malo všeč ampak nočem ravno razdirat zveze, zdaj pa vas sprašujem kaj bi vi storili v takem primeru bi šli do nje al pač bi pustili srečo drugim??Hvala v naprej za odgovore, pa razpište se mal [/list]


confused-1.gif
 

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
0
36
sLOVEnia
glej mladenič, ti si tak kot župnikova kuharca, rada bi bila jebena, ob tem pa še nedolžna ostala.

Nekaj bluziš, ne veš če bi jo ali ne....nimaš jajc za nekaj konkretnega, pol pa tule jamraš kako te boli, ker jo njen visoko-klasni jebach strastno poljublja....

aaaahhh nauk:
bolje biti high class bitch, kot pa piZZ*ZZdek