Postrvi

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
50
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Zdej pa mene enkrat za spremembo nekej zanima: kje na gorenskem imajo odlične postrvi, take ocvrte, s hrustjlavo skorjico in tržaško omako, po možnosti direktno iz vode vzete in s koliškom po buči usekane? Aja, tista luknja pod avtocesto malo naprej od Kranja me ne zanima...
 

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Breg ob Savi - torej če se pelješ iz KR skozi Drulovko, Jamo in ostale vasi proti Medvodam, je v kraju Breg ena izmed najbolj znanih brunaric, kjer ljudje hodijo izključno samo na postrvi (če boš tam okoli malce povprašal ljudi, ti bodo takoj znali povedati).

Na meniju imajo samo postrvi s tržaško omako in krompirjevo solato, drugače pa je samo še pijača. Uglavnem tam so mi bile dosedaj najboljše postrvi kar sem jih kdaj jedla, pa čeprav sem jo dobila na kartonastem krožniku
grin1.gif


Hvala da si me spomnil, jutri grem spet tja
smile-1.gif
 

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
pa čeprav sem jo dobila na kartonastem krožniku
grin1.gif

Kdo se pa še dons ukvarja s pranjem posode...
grin1.gif


Sliš se zanimiv, bo treba poskust.
zmaga.gif
 

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sveže pa žal niso dobre, to bi že lahko vedel. Meso (in tudi riba) se mora ohladiti in odležati vsaj 6 ur... Tisto, ki jo pred tabo ubije pa jo v kuhinji da v hladilnik, tebi pa ohlajeno pripravi...
 

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Pod Krvavcem je ime gostilne, ki se nahaja (kdo bi si mislil) pod Krvavcem oz. na poti do žičnice.

Ogromna izbiri postrvi ter tudi druge hrane. Postrežba na nivoju.
 

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
36
saj je rekel gostilna Pod Krvavcem
smile-1.gif


tam je fajn hrana ja. nazalost je lastnik tako nadut, da ce se ne pripeljes z vsaj X5 te komaj postrezejo. se kaksno bi lahko rekel o tem debilcku...
smirk-1.gif
 

as21

Pripravnik
18. dec 2007
786
21
18
brunarica na Bregu je zaprta ze približno eno leto.drugace je pa še ena na Jami (naslednja vas)
 

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
36
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
Zanimivo, do zdaj sem bil tam že kar nekajkrat in vedno sem odhajal zadovoljen :p

ker si imel opravka z vrhunskimi natakarji. tudi jaz. dokler nisem spoznal šefa
grims-1.gif
 

Ohrovt

Zelenc'
26. feb 2008
17
0
1
Roberto ma prov, postrv ne sme bit direkt iz vode na pekaču. Mora odležat!
Cbb si že kdaj solil žabje krake ?? pri ribi je isto....
Kje loviš drugač ??
Aja pa najbolšo postrv sem jedel v Peklu pri Borovnici! Sam mal velke komade majo :D