Malezija

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.059
788
113
Vidim, da bo treba enkrat tudi Redang iti še pogledat
grin1.gif
Za snoorkling ti predlagam, da se gre enkrat, dvakrat, lepo je tudi treking po otoku narediti - več teh. Greš samo za dopoldan ali popoldan, malo pa še otok, plaže in nastanitev užiješ. Pa čeprav je rajski otok in zelo vroče, je treba biti precej oblečen, sonce je zelo močno.
 

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Skoraj vse imam že rezervirano, manjka mi samo še hotel v Singapurju. Ali je destinacija kjer je ta hotel preveč oddaljena od centra mesta in vsega dogajanja:
http://www.booking.com/hotel/s...ht_room=2513105

Za vsak slučaj vprašam še glede Vize...saj ni potrebna ne za Malezijo ne za Singapur?
Potem me zanima glede sredstva proti komarjem, nekje sem zasledil da se lahko kupi v SLO enega, ki učinkuje tam dol, vendar ne vem kateri je pravi? Pa še za vsak slučaj kako se imenujejo pri njih tablete Antinal varijanta?
 

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.059
788
113
Ni. Geylang je čist cool. Blizu do metroja, poceni hoteli - kot za Singapur. Vize niso potrebne. Za proti komarjem kupi nekaj pri njih in da ima čimveč DEET-a notri.

Antinal - za prebavne motnje? Ne spomnim se, kaj sva midva imela. Ene tablete na beli recept, lahko da so bile tudi antinal. V glavnem, šnopc na tešče in ne bo nobenih težav. Dva za zihr
grin1.gif
tako po domače in nisva imela nobenih težav.
 

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.712
78
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Freenasty pravi: Pa še za vsak slučaj kako se imenujejo pri njih tablete Antinal varijanta?

Žal ne vem njihovega imena (s seboj imam vedno origiinalni Antinal), vendar pa v lekarni vprašaj po tabletah, ki vsebujejo učinkovino Nifuroxazide ( http://en.wikipedia.org/wiki/Nifuroxazide ), ki je v Antinalu.

Ambatrol, Antinal, Bacifurane, Diafuryl (France), Diax (Egypt), Nifrozid, Ercefuryl (Romania, Czech Republic), Erfuzide (Thailand), Endiex (Slovakia), Nifuroksazyd (Poland), Pérabacticel (France), Pentofuryl (Germany), Topron, Enterovid (Latin America), Eskapar (Mexico), Antinal (Egypt), Apazid (Morocco) and Septidiaryl. V SLO te snovi v lekarnah žal ni!
 

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.236
54
48
Rabim pomoc
smile-1.gif
a je bil kdo v zadnjem letu na Redangu in Perhentiam Islands. Kaksno priporocilo za prenocisca? smo pa 2+2 druzina.

Plan je da priletimo v Singapur, smo tam 2,5 dni in potem za 10-11 dni gremo na plažo na zgoraj omenjeno otoke oz. smo odprti tudi za kam drugam iti. Vazno da so lepe plaze in toplo morje.

Potem se vrnemo v Singapur oz. lahko tudi v KL in odletimo na Sumatro pogledat slone in orangutane. Sklepam da je 1 dan za slone in 2 dni za orangutane in treking dosti?
 

cordo

Pripravnik
21. maj 2008
52
0
6
Mi letimo 11.8.
Dobre zadeve so že večinoma bukirane.
Zdajle gledamo Peraentan Island Resort. Lokacija in plaža baje huda, hrana pa boga.
 
Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.236
54
48
da se dobiti se dosti,
smile-1.gif


Studiram da bomo leteli naprej na Bali in potem GIli in tam okoli...
Kar sem gledal so cene nastanitev znosnejse.