Cerkvene zadeve

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Toliko da je bilo še pol stoletja nazaj normalno, da se tako dekle poroči in zanosi. Celo un mešan klavec je imel mladoletno za ženo. Takrat je bilo čisto OK. No ja, sedaj pa imajo pri trinajstih - štirinajstih splave, ampak o tem se pa ne sme debatirati, saj smo odprta družba za take stvari.
lepo da si priznal da je samo živel času in prostoru primerno
grims-1.gif
 

sass

Guru
1. sep 2007
5.100
742
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Toliko da je bilo še pol stoletja nazaj normalno, da se tako dekle poroči in zanosi. Celo un mešan klavec je imel mladoletno za ženo. Takrat je bilo čisto OK. No ja, sedaj pa imajo pri trinajstih - štirinajstih splave, ampak o tem se pa ne sme debatirati, saj smo odprta družba za take stvari.
No pri muslimanih je to še danes normalno, zakaj se potem zgražamo nad njimi. Pa ne samo to, kar je bilo še nedolgo nazaj normalno, je danes kaznivo.
pa smo ugotovili, da so vsi isti. rdeča zvezda, križ, polmesec...
samo eni kar nočejo tega priznati
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
32.986
5.714
113
blizu močvirne prestolnice
To nam je pa Janković zamolčal. Da je izgubil tožbo zoper KPK, dokončno! Torej, Zoki, odkod ti 2 milijona evrov gotovine?



Bojan Požar, Ljubljana, 28.02.2018 06:00

Objavljeno: Politika
Komentarji: 16
Ocena:

ico_15.png


ico_15.png


ico_15.png


ico_15.png


ico_15.png

Galerija slik: 3




Ljubljanski župan in predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković se - tudi na spletni strani Mestne občine Ljubljana - rad javno pohvali s sodnimi uspehi. Spomnimo, tako je bilo tudi v zloglasnem primeru "farmacevtka". No, da je politik Janković dokončno izgubil svojo tožbo zoper Komisijo za preprečevanje korupcije "zaradi zaključnih ugotovitev premoženjskega stanja funkcionarja", pa je kakor "pozabil" objaviti. Zato to sodbo upravnega sodišča, ki jo je podpisal sodnik Damjan Gantar, ekskluzivno objavljamo mi.
Sodba je spisana na 28 straneh, kot faksimile pa objavljamo prvo in zadnjo stran sodbe.
Spomnimo, Zoran Janković je tožbo zoper KPK oziroma Republiko Slovenijo prek odvetniške pisarne Čeferin vložil 26. novembra 2015. Upravno sodišče je presodilo 5. januarja letos, poleg sodnika Damjana Gantarja sta bili članici senata še upravni sodnici Darinka Dekleva Marguč in Liljana Polanec.
Toda pozor, sodba je dokončna, pritožba ni več mogoča! Zoran Janković pa mora tudi sam plačati vse svoje sodne stroške.
7e88c07520379683d0ccc98b8c2a21a1.jpg

Faksimile 1. strani sodbe upravnega sodišča - 5. januar 2018.
ZOKI, ODKOD TI 2 MILIJONA EVROV GOTOVINE?!
Glede na znano vsebino ugotovitev protikorupcijske komisije pa lahko Zorana Jankovića zdaj ponovno in tokrat tudi pravnomočno vprašamo: Zoki, odkod ti 2 milijona evrov gotovine?!
b3ee6674fe59e5d2b65c710ed0b7d512.jpg

Posledica sodbe: ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića lahko danes pravnomočno vprašamo, odkod mu dva milijona evrov gotovine?
 
I

Izbrisan uporabnik #488

Samo jamranje in laži
Pri sebi naj najprej popucajo, potem pa naj govorijo drugim, kako živeti..golazen kiklarska.

"A pri nas je nekaj posebnega, česar drugod ne zasledimo: trdovratno sovraštvo do Cerkve in do vernikov, ki ga je pol stoletja podpihovala partija in se izraža zlasti v nekaterih medijih. Kot je nedavno dejal eden naših škofov: "Tako negativnega odnosa do Cerkve, kot je pri nas, ni skoraj nikjer v Evropi." Priča smo sistematičnemu negativnemu prikazovanju Cerkve. In to vpliva na ljudi, ki se tudi zaradi tega težje odločajo za prejem zakramentov in za verouk," je pojasnil Rode.

Ugotovil je, da mali narod težje nateguješ s pravljicami. Zato smo tudi skozi stoletja uspeli obstati, ker nam noben pravljičar ni prišel do živega.

"Drugi značilen slovenski problem je šola, ki dejansko vodi mlade v brezbrižnost, če ne v ateizem. Naša šola je ena redkih, ki odstopa od standardov večine evropskih držav in otrokom ne zagotavlja vzgoje v skladu z verskim prepričanjem staršev. Vse to iz sovraštva do krščanstva in starih predsodkov do vere in Cerkve. Ta šola nadaljuje staro komunistično prakso, ki mlade vodi v ateizem, ko vero predstavlja kot nekaj, kar je preseženo, nekoristno in celo škodljivo za človeka," je nadaljeval.