uporabnik:
geslo:
 
  Prazen žakelj ne stoji pokonci >> Gurmanske mojstrovine
Prejšnja tema Prejšnja   Pregled vseh tem Vse teme   Naslednja tema Naslednja  Skrčen način Skrčen
Skok na neprebrano sporočilo Strani v tej temi: 1 2 3 (prikaz vseh)
bertoncl
profesionalec
***

Registriran od: 04.06.2015
Sporočil: 680
Re: Domača pizzerija [Re: ynos]
      #2639000 - 07.12.2017 13:21

Citat:

Uporabnik ynos pravi:
Citat:

Uporabnik bertoncl pravi:
Grelec spodaj+zgoraj in temperatura na max, kolikor gre, pri meni 280°C.




Citat:

Uporabnik alpek pravi:
Običajno je program pica pri pečicah spodnje gretje + ventilator




Ok, zdaj imamo 2 različna odgovora




Probaj oboje pa poročaj:)


Dodatne možnosti: Natisni sporočilo   Dodaj v opomnik    
KillaKHAN
v pokoju
**

Registriran od: 27.08.2008
Sporočil: 15872

Predstavi.Se:
Re: Domača pizzerija [Re: bertoncl]
      #2639008 - 07.12.2017 13:40

Jaz pečem na max (nekje 250) in ventiltor. Čisto spodnja reža in dam na rešetko s peki papirjem. Pečena v nekje 7 minutah - zelo tanko testo.

--------------------



Dodatne možnosti: Natisni sporočilo   Dodaj v opomnik    
Slick
novinar
****

Registriran od: 18.09.2007
Sporočil: 1915

Predstavi.Se:
Re: Domača pizzerija [Re: ynos]
      #2639014 - 07.12.2017 14:10

Citat:

Uporabnik ynos pravi:
Citat:

Uporabnik bertoncl pravi:
Grelec spodaj+zgoraj in temperatura na max, kolikor gre, pri meni 280°C.




Citat:

Uporabnik alpek pravi:
Običajno je program pica pri pečicah spodnje gretje + ventilator




Ok, zdaj imamo 2 različna odgovora




Pico moraš itak samo od spodaj spečt (testo), vse ostalo je ready-to-eat tudi brez pečenja.


Dodatne možnosti: Natisni sporočilo   Dodaj v opomnik    
msenjur
v pokoju
**

Registriran od: 11.09.2007
Sporočil: 13397

Predstavi.Se:
Re: Domača pizzerija [Re: Slick]
      #2639518 - 09.12.2017 09:04

Jest tud do konca temp, na kamnu... Ce je v lami, na okol 200, pa da se pocasi pece... Sam takrat je 2cm testa...

Na kamnu mi je vsec vse razen zbitega testa ker je zvaljano... Mogu bi ga na roke raztegnt, sam tok natenko mi ne bo nikol uspel...


Dodatne možnosti: Natisni sporočilo   Dodaj v opomnik    
twinman
novinar
**

Registriran od: 17.07.2012
Sporočil: 1105
Lokacija: Ljubljana
Re: Domača pizzerija [Re: msenjur]
      #2639706 - 09.12.2017 20:57

Dolga hladna fermentacija naredi testo, ki ga brez težav razvlečeš na roke. Gluten naredi svoje...nisem verjel, dokler nisem poizkusil.

--------------------
https://www.facebook.com/zarovnije/
https://www.facebook.com/groups/zarovnijebbqpitmajstersslovenija/


Dodatne možnosti: Natisni sporočilo   Dodaj v opomnik    
Strani v tej temi: 1 2 3 (prikaz vseh)  
  Prazen žakelj ne stoji pokonci >> Gurmanske mojstrovine
Prejšnja tema Prejšnja   Pregled vseh tem Vse teme   Naslednja tema Naslednja  Skrčen način Skrčen
Dodatne informacije
0 registriranih in 3 neregistriranih uporabnikov brska po tem forumu.

Moderator:  futuristic, Notranjc 

Natisni temo

Pravice
      Ne morete odpreti nove teme
      Na teme ne morete odgovarjati
      HTML je izklopljen
      Markup je vklopljen

Ocena:
Ogledov teme: 3997



Oceni to temo
 
Skoči v forum
 
© Alter.Si spletna skupnost | Pogoji sodelovanja | Nastavitve pišškotkov | Kontakt | 2007-2013 | Vse pravice pridržane