Blokada na facebooku s strani Telemacha ?

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.404
146
63
Pozdrav ,

verjetno ni čisto prava tema za moje vprašanje ,a se vseeno nekako tiče telefonije in telemacha.

Na fb stran Telemacha sem poslal par objav ,identičnih ,z opisom ene težave , vendar brez odgovora . Edino kar se je zgodilo ,da sem najverjetnej blokiran s strani telemacha ,saj vidim ves njihov profil z objavami ,komentarji ,edino kar je bilo moje so sproti brisali.


Naj poudarim ,da jim nisem pisal nobene žaljivke ali kaj podobnega , edino sem jim zastavljal konkretno mnenje pritožbo na en dogodek , ki je nastal 100% po njihovi krivdi.

Seveda nobenega odziva ,enostavno pač ne želijo da javnost vidi moje pisanje .

Brez vsakega strahu lahko tudi tu prilepim kaj sem jim pisal ,do zadnje pike identično.

Ali lahko kakorkoli ukrepam proti njim ,zaradi dejansko onemogočene komunikacije z njimi ,. Sem uporabnik fiksnih kot mobilne storitve pri telemachu..

A te lahko kar tako brez vsakega opozorila blokirajo objavljati na njihovi strani ? Resniica jih boli...Pa čeprav gre v bistvu za malenkost.

lahko podam pritožbo na urad za varstvo potrošnikov ?

Prosim za mnenja . Hvala.lp
 

mr_

Guru
20. sep 2007
8.935
2.416
113
FB verjetno ni uradni, formalni kanal za pritozbe. Seveda bi se lahko odzvali, ni se jim pa treba.
 

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.404
146
63
Brisat komentar in blokirat možnost komentiranja na zidu in tudi blokirani zs ...A je to normalno ?

Bi še razumel , če bi nekdo zapisal , recimo , uporabili ste grde besede, kar jih sigurno nisem ,samo tako za primerjavo , in bi bil opozorjen ,da bo v primeru nadeljavanja prišlo do blokade..Tako brez besed brisanje komentarja in blokada objav in zs...

Zame res sramota za telemach.

Lp
 

Mare2

Guru
18. avg 2007
4.996
-1.289
113
FB ni namenjen temu. Ljudje ga uporabljajo bolj za razvedrilne, družabne namene. Vsak lahko briše vse, kar je na njegovem zidu.
nahrung002.gif
 

jtfc

Guru
24. jul 2007
19.552
2.410
113
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:

Na fb stran Telemacha sem poslal par objav ,identičnih ,z opisom ene težave , vendar brez odgovora . Edino kar se je zgodilo ,da sem najverjetnej blokiran s strani telemacha ,saj vidim ves njihov profil z objavami ,komentarji ,edino kar je bilo moje so sproti brisali.

Če bi ti znali odgovoriti, bi ti že prvič. Tko si pa rajtam spamal cel teden njihov profil. Potem se pa čudiš...
bonk.gif
 

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Kontakitraj Špehar Mateja, bo objavil tvojo zgodbo na svojem facebooku profilu in bo imel Telemach ogromno poslovno škodo
rolleyes-1.gif
 

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.404
146
63
Pa saj ni nobena skrivnost . Tole sem jim pripopal ene parkrat ,oni pa brisat....



"Ej,ejej... Ste zbrisali post..ni problema ga bom še stokrat zapisal če bo potreba. Na vseh info naslovih telemacha ob vprašanju koliko stane menjava navadne sim za usim ( gre za podporo za lte) ,dobiš,oz sem dobil nazaj odgovor da je menjava brezplačna. Se odpravim v telemach center ,povem svoje želje ,in glej želijo mi zaračunati na vsak način za menjavo 11 evrov. !! Seveda ne menjam in se kasneje obrnem na reklamacijski oddelek telemacha. Tu pa so seveda posebni biseri.. Ko si malo dopisujemo se gospa Lili Kar naenkrat vehementno razbohoti in mi razloži ,da bodo samo zame naredili izjemo in mi omogočili brezplačno menjave sim kartice ...hahaha... kakšna dobrotnica ,kot da niso že vsi prej zapisali da je menjava brezplačna ,ona bi pa naredila zame izjemo...hahaha...Enostavno nateguni. Pa se voziš sem in tja kot kakšen butec ,ker se še sami med sabo ne znajo zmeniti kako in kaj...

"


Bistveno je ,da sem preden sem jim pisal za težavo še enkrat preveril tudi na fb ,kako je z menjavo sim kartice . Šele ko sem dobil odgovor ,sem zapisal na zid točno to ,kar sem tu priilepil.


lp
 

mr_

Guru
20. sep 2007
8.935
2.416
113
Kaj pa na ceniku pise? Pogledas tam, kaksna je cena in to je to. Ne pa da preklices vsenaokoli.
FB in razburjanje, pa vsa galama, pa res ni vredno. Zapises, pobrisejo, zapises na svoj FB, vse ostale boli k, menjas operaterja in gres naprej. Velika verjetnost, da se vse skupaj ponovi pri novem operaterju.
 

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.401
484
83
::1/128
Po ceniku je menjava SIM 10,9€. Če imajo interno politiko, da v primeru menjave SIM za USIM tega stroška vseeno na zaračunajo (ne vem pa ali je to res ali ne) in so to celo potrdili pismeno, je prav, da se tega tudi držijo. Zdaj ali so dali preko info maila napačno informacijo, ali pa zgolj v poslovalnici niso vedeli, da lahko menjajo zastonj, ne vem, je pa dejstvo, da je nekdo zafrknil. Vendar če prav razumem, so ti (še preden si pisal na fb) že odgovorili, priznali napako in ti tudi ponujajo zastonj menjavo SIMke, tako da mi ni jasno kakšen odgovor še pričakuješ. Na začetku si napisal, da si na fb podal konkretno vprašanje in da ni bilo odziva....

Sem pa malo pogledal njihov profil in imajo na zidu samo svoje promocije, tako da je čisto možno, da ostale objave brišejo. Ampak kolikor vidim, če kdo omenja kakšne težave v komentarjih, se opravičijo in prosijo za podatke na zasebno, da zadeve preverijo. Pri tebi pa ni več kaj preverjat. Če želiš ta rant objavit na fb, ga boš moral dat na svoj zid.
 

matofill

Guru
18. sep 2008
3.673
732
113
Znajo res biti težki na Telemachu, tudi jaz sem se že skregal z njimi.

Samo če bi te blokirali, ti njihovih objav ne bi več mogel videti ....... so pa res težki in vse rešujejo na pol, nato se pa ene 3 x rabiš pritožiti na račun, da se dokončno uredi, pa spet bo morda čez 2 meseca ponovno prišel napačen račun......
frown-1.gif
.

Pa zanimivo za nove uporabnike ponujajo 6 mesecev polovično ceno. Torej to je stuhtal moj podnajemnik in greva na Telemach bom jaz odjavil, naj on sam vzame pa se zmeni, kakor se želi. Sedaj pa pozor, nov uporabnik je šele takrat, ko je moj priključek miroval ni bil nikakor priključen na Telemach vsaj 3 mesece, sicer dobi samo 6 mesecev nek popust.

Ja sem potem jaz odjavil, najemnik je pa šel h konkurenci T2 je rekel za nekaj mesecev, potem je pa rekel, da mu tako odgovarja, da bo tam ostal.

E ja biseri tale Telemach so stranko dobesedno z svojimi butastimi prijemi nagnali h konkurenci ....
 
Nazadnje urejeno:

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.404
146
63
Škoda palamuditi in jih zagovarjati...

Tile na telemachu so kaliber extra sorte... Pričakujejo samo pohvale.

Zame osebno ,je dejstvo ,da zaradi posta ,ki sem ga objavil tudi tukaj ,greš blokirati komentiranje uporabniku sramotna za podjetje.

Enostavno jih boli ,da sem jim dokazal ,da sami zase ne vedo kaj delajo.

In so enostavno pobrisali vse moje objave ,seveda zraven tdui svojo in mene enostavno zaradi posta blokirali.

Takšen način komuniciranja ,da ko ti nekaj ni po volji , enostavno blokiraš zame poden od podna.

Gre za to , da hočejo na vsak način prikriti svojo nesposobnost pred drugimi uporabniki.

In zakaj bi jaz bral vse cenike in iskal , če sem enostavno vprašal preko maila in preko fb in na obeh kanalih dobil odgovor da je menjava sim brezplačna. ??

Tole so vse pobrisali...




A je to znak neke resne firme ? Prikrivanje dejstev in nič drugega.

lp
 

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
232
17
18
Menjaj operaterja,..jaz žal nimam te možnosti in sem obsojen na Telemach,.. takoj ko se sprosti parica na centrali pa odidem k bolj prijaznem operaterju,..
DK