Andre Rieu

  • Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Včeraj smo bili s familijo v Stožicah in moram potarnati, da sem od tega nastopa pričakoval mnogo, mnogo več.
Bili smo nekje v tribunah in akustika je bila v redu. Ne vem sicer, kako je bilo bližje odru, ker berem precejšnje kritike, toda na tribunah je bilo OK.

Gre za predstavo samo. Kar dobro jo opiše tale komentar iz nekega drugega foruma :
Citat:

krikrusudoku 15.06.2017 11:26:05
16
Včerajšnji koncert je bil s strani izvajalca podcenjevalen do Slovencev... V mnogih drugih državah po svetu, ki jih redno obiskuje ta virtuoz in njegov orkester, ki je dejansko zelo kvaliteten, se precej bolje potrudijo in precej bolje angažirajo. Včeraj so imeli javno vajo in nič več... Izvedli so eno samo slovensko melodijo/skladbo (En hribček bom kupil), pa še to na način, da se ni dalo zraven peti, tako kot ta pesem gre... Lahko bi izvedli, če ne drugo Avsenika ali Slaka (skladbe so že izvajali naši orkestri)... Manjkalo je to slovensko vzdušje. V drugih državah (Španija, Argentina, Irska,...) so se pripravili na povsem drugem nivoju. Na koncu je izvajalec izvajal dodatke, ki so verjemite mi ½železen repertoar½ za kanon futr (E viva eEspania, italijanske kancone itd...). Rad ga imam kot virtuoza, a včeraj je bil do nas Slovencev podcenjevalen v stilu ½saj je vseeno, kaj zaigramo½ oz. ½z vsem bodo zadovoljni½, in to si tak virtouz in tako znan orkester ne bi smel dovoliti - je podcenjevalno in ni bilo vredno denarja.

Zares, včeraj sem šel iz Stožic "prazen". Nič ni povzdignilo dogodka, rahli poizkusi s cirkuškimi fintami, glasbeno sicer zelo lepo in prijetno, toda izvedba in predstava sama ... - zopet sem se počutil kot hlapec
crazy1.gif
).

Moje mnenje : g. Andre je točno vedel, kako zategnjeno publiko bo imel. Temu primerno je tudi nastop priredil. Ocena: 2 ! (Od 1 do 5
grims-1.gif
)
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pusti, Snecer, to ni zate. Če te navdušuje razna trasch in crasch muzika, ala tista kot jo delajo Lordi in podobno, potem tole ni zate.
rolleyes-1.gif


smile-1.gif
.
 
Nazadnje uredil moderator:

nacek

Majstr
13. okt 2012
2.784
456
83
Rojstvo: 1. oktober 1949 (starost 67), Maastricht, Nizozemska
Počasi mineva,ispel se je.
 

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.566
6.170
113
Tudi sam prvič slišim zanj. Kdo je to in zakaj bi ga bilo dobro poznati?
 

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Ksz

Nekaj časa nazaj je bil posnetek njegovega letnega koncerta iz Maastrichta. Na začetku je še.nekako izgledalo, potem pa vse bolj poceni fore. Zelo lahkotno, preskušeni hiti, morda že malo zlajnano, skoraj ceneno. Vse skupaj zapakirano v neskončen miks.

Ni šans, da plačam za kaj takega.
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pričakoval sem nastop v stilu Jamesa Lasta. Niti senca od pričakovanega ni bilo. Zares, občutek podcenjevalnosti. Slab koncert.
frown-1.gif
 

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.446
17
38
koncert je bil ok, ampak akustika na zgornjih tribunah katastrofa.