Xiaomi Mi Band 1S

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
A pa se glede na tole sploh splača kupiti dvojko v primerjavi s prejšno verzijo? Cena je x4, je funkcionalnost tudi?
 

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
548
25
28
hraše
Dodan je merilec srčnega utripa, pa displej ima. To je to. Je pa med boljšimi tako imenovanimi zapestnicami in tudi najcenejša.
 

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
565
5
18
Nabavil sem rabljen XIAOMI MiBand 2 pametno zapestnico. Nimam občutka, da je kdove kako pametna, kvečjemu mora biti uporabnik dokaj pameten, da jo uporabi. Naletel sem na nekaj težav in sicer, me najprej zanima kako bi popolnoma resetiral zapestnico in zbrisal vse podatke ? Funkcija spanja pomeni, da ko grem spat nastavim začetek in konec spanja ? Tudi za ostale aktivnosti je potrebno izbrati recimo hojo in sprožiti začetek poti. Če prav razumem, glavna dejavnost aplikacije dela na telefonu, z zapestnice pa jemlje edino podatek o srčnem utripu ? Ali lahko med tem uporabljam mobilnik za slikanje, pa opravim še telefonski pogovor brez da prekinem aplikacijo zapestnice ? Pogrešam neko vodilo za uporabo aplikacij za zapestnico. Ni mi najbolj jasno, da mi dela samo aplikacija Notify & Fitness for Mi band, z Mi Fit Xiaomi Technology ali pa plačljivo aplikacijo Tools & Mi Band mi ni uspela niti povezava. Verjetno je smiselna uporaba ene aplikacije in ne več aplikacij za zapestnico.


137.518
Xiaomi Technology
 

boc

Majstr
1. avg 2007
2.366
432
83
Na kratko. Zapestnico pobira podatke o korakih (pretvori tudi v korake in porabljeno energijo) in spanju (ni potrebno nobene aktivacije - sicer lahko v aplikaciji nastaviš, da ti med spanjem meri pulz na 10 minut).
Potrebno jo je le sinhronizirat prek BT s telefonom kjer vidiš koliko in kako si spal (deep sleep). V aplikaicji aktiviras tek in potem ti meri (prek BT) korake in pulz. Aplikacija lahko tece v ozadju.