Pioneer FH-X730BT -USB težava

disc

Majstr
4. feb 2011
2.343
455
83
Pozdravljeni,
že kako leto sem lastnik omenjenega avtoradia, sedaj so se mi pa začele dogajati čudne stvari. Vse se je začelo, ko sem si zrihtu glasbo na 16G USB ključku. Zadeva je špilala ene pol ure b.p. , nato se mi je pa izpisal error - 19. Ampak ob tem mi zašteka komplet avtoradio. Če preklopim na CD mi izpiše nek drug error. Včasih se mi izklopi kompret avtoradio. Včasih mi svetijo samo tipke (brez displeja). Skratka mal čudno vseskupi. Se mi pa to zgodi, ko veliko preklapljam med folderji in komadi na ključku. Če pustim,da mi bere ključek po vrstnem redu, mi dela več kot uro brez problema (vsaj danes mi je).

Sem pa mal naučil situacijo,da je najboljš,da zaženem avto (in s tem avtoradio) in kasneje vključim usb ključek in poslušam glasbo.

Me za zanima, kakšna bi lako bila povezava med 16GB USB ključkom in omenjeno težavo? Ker 4GB ključki mi špilajo b.p.?? Tudi če veliko skačem med komadi?

Kaj bi to lahko bilo?
 

casio

Pripravnik
19. nov 2014
528
15
18
Torej je težava le v enem usb ključku, drugače avtoradio lepo dela? Poskusi formatirat usb v drug format in ne pozabi prebrat v navodilih za uporabo kaj pomenijo določeni errorji. Sam imam tudi Pionnerja in mi pri Kingston 8gb usb ključku enostavo nekje sredi glasbe neha predvajat in sem to reševal s ponovnim priklopom v avtoradio. Ostali ključki mi delajo bp v katerem koli formatu.
 

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.833
371
83
ERROR-19 Communication Failed
Perform one of the following operations.
–Turn the ignition switch OFF and back ON.
–Disconnect the USB storage device.
–Change to a different source. Then, return to the USB source

Jaz bi zbrisal vse šumnike in čudna imena datotek..
 

disc

Majstr
4. feb 2011
2.343
455
83
@casio - Z avtoradiem sem drgač zelo zadovoln že kako leto. Samo sem se naveličal menjat ključke, zato sem kupu 16GB ključek,da je mir
smile-1.gif
Torej probam formatirat USB ključek,pa da vidim, kaj bo.

@Numy - Sej to potem prakticiram. Edin tole : –Change to a different source. Then, return to the USB source pr men ne deluje. Ker mi javi zraven še error, če hočem CD (mp3) poslušat, edin radio mi dela. Pa dokler ne odstranim ključka in ponovno prižgem avtoradio, mi ne dela nič.
 

disc

Majstr
4. feb 2011
2.343
455
83
A lahko obstaja kaka težava, če kupim USB 3.0 ključek, da ga radio ne bi hotel zaznati ali kaj podobnega?? Al morm gledat,da uzamem USB 2.0?? V navodilih piše standard specification usb 2.0??