Domači internet si mobil

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.336
9.071
113
verjetno je, malo pusti priokus omejitev količine podatkov. Po preseženi količini gre v nek higienski minimum prenosa podatkov. To mi ni všeč.
 

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.021
52
48
Dela OK, na občutek isto kot ADSL/VDSL. Verjetno je pa to odvisno od zasedenosti LTE bazne postaje. Če nisi velik torrent user, je dovolj podatkov vključenih.
 

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
669
46
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
verjetno je, malo pusti priokus omejitev količine podatkov. Po preseženi količini gre v nek higienski minimum prenosa podatkov. To mi ni všeč.

Ja ampak ta higienski minimum se vklopi pri 200Gb kar je pa dosti prenosa.. Lahko si pa vklopis se ASTV 10€ pa te omejitve nimas kot vem pa se neki televizijskih programov dobis za gledat
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.336
9.071
113
no sej ne vem povsem za prakso, mislim pa da pri telekomu fašeš 300GB. ČE s tem nadomestiš TV (dol vleka filmov in serij) potem je to higienski minimum.
 

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
3.959
321
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
no sej ne vem povsem za prakso, mislim pa da pri telekomu fašeš 300GB. ČE s tem nadomestiš TV (dol vleka filmov in serij) potem je to higienski minimum.
Jaz imam Telekomov domači internet in v splošnih pogojih ni nobene omejitve.

Pa se predvaja na TV-ju Netflix nonstop.
 

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
2
38
Topsolo prvič vidim
smile-1.gif

A so kje kaki haklci?
Maximum prenosa preden znižajo hitrost??!
 

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
3.959
321
83
www.svetidej.com
Brezžični:
- dobijo ga lahko le tisti, ki nimajo dostopa do Telekovega ADSL-ja in optike, modem je možno koristiti le na eni lokaciji.
- brez vezave
- vključen najemni modem, po prekinitvi pogodbe ga vrneš
- ni omejitve hitrosti, vedno je 10/2

Top Solo:
- možnost vezave
- ni omejitve hitrosti, vedno je 10/2
- modem se mi zdi je last naročnika

Uradni drobni tisk za Top pakete:

TopSolo Brezžični
Naročnina vsebuje storitev Internet SiOL s hitrostjo do 10M/2M VAR do mobilnega LTE omrežja Telekoma Slovenije na lokaciji priključka – tam kjer ni možnosti dostopa do fiksnih širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije. Hitrost storitve Internet SiOL je odvisna od razmer na omrežju in od trenutne zasedenosti bazne postaje. Paket TopSolo Brezžični je možno naročiti le tam, kjer ni možnosti višjih hitrosti interneta (nad 4M/1M VAR na ADSL oz. nad 4M/2M VAR na VDSL). Naročniki TopSolo Brezžični lahko poleg paketa naročijo dodatne storitve: TViN Shramba M, TViN Shramba L, Varen splet in storitev Varen dom. V paketu TopSolo Brezžični je priporočljiva uporaba zunanje antene, s katero se naročnikom zagotovi boljši in stabilnejši sprejem signala.

TopDuo Brezžični
Naročnina vsebuje storitev Telefonija SiOL z eno telefonsko številko in storitev Internet SiOL s hitrostjo do 10M/2M VAR do mobilnega LTE omrežja Telekoma Slovenije na lokaciji priključka – tam kjer ni možnosti dostopa do fiksnih širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije. Hitrost storitve Internet SiOL je odvisna od uporabe storitve Telefonija SiOL in od razmer na omrežju ter trenutne zasedenosti bazne postaje. Paket TopDuo Brezžični je možno naročiti le tam, kjer ni možnosti višjih hitrosti interneta (nad 4M/1M VAR na ADSL oz. nad 4M/2M VAR na VDSL). Naročniki TopDuo Brezžični lahko poleg paketa naročijo dodatne storitve: TViN Shramba M, TViN Shramba L, Varen splet, dodatna telefonska številka (Telefonija SiOL), storitev Varen dom. Paket vključuje storitev TViN Shramba S (5 GB). V paketu TopDuo Brezžični je priporočljiva uporaba zunanje antene, s katero se naročnikom zagotovi boljši in stabilnejši sprejem signala.

TopTrio Brezžični
Naročnina vsebuje storitev SiOL TV s programsko shemo Mini Enostavna, storitev Internet SiOL s hitrostjo do 10M/2M VAR do mobilnega LTE omrežja Telekoma Slovenije na lokaciji priključka in storitev Telefonija SiOL z eno telefonsko številko na lokacijah, kjer ni možnosti dostopa do fiksnih širokopasovnih storitev Telekoma Slovenije. Hitrost storitve Internet SiOL je odvisna od sočasne uporabe storitev SiOL TV in Telefonije SiOL ter od razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Storitev vključuje brezplačne klice med uporabniki Telefonije SiOL in 60 minut za klice v fiksna slovenska omrežja. Paket TopTrio Brezžični je možno naročiti le tam, kjer ni možnosti višjih hitrosti interneta (nad 4M/1M VAR na ADSL oz. nad 4M/2M VAR na VDSL). Naročniki TopTrio Brezžični lahko poleg paketa naročijo programski opciji Eksplozivni (brez programov Motors TV in Trace Urban) in HBO GO, ne pa tudi ostalih programskih opcij v tej ponudbi. Paket vključuje storitev TViN Shramba S (5 GB). Naročniki lahko poleg paketa naročijo dodatne storitve: TViN Shramba M, TViN Shramba L, Varen splet, dodatna telefonska številka (Telefonija SiOL), storitev Varen dom. Naročniki paketa TopTrio Brezžični lahko naročijo programsko shemo Mega enostavna. V paketu TopTrio Brezžični je obvezna uporaba zunanje antene, s katero se naročnikom zagotovi boljši in stabilnejši sprejem signala.
 

sixpower

Guru
22. sep 2011
2.925
2.391
113
Lublana
Obišči stran
No, TVja jaz že več, kot desetletje ne gledam več, tudi zdaj ga ne mislim začeti
wink-1.gif
. Res pa dol vlečem filme, kakšno serijo... in če bi vsak dan poleg brskanja po forumih, FB, youtube... potegnil recimo še 2 filma, bi bilo 200GB dovolj? Ali zelo premalo?
 

sass

Guru
1. sep 2007
5.097
739
113
omejitev 200GB velja samo za DL, ali DL+UL? če vlečeš dosti torrentov in želiš imeti dobro razmerje, se to lahko hitro pozna.