Bo potem jutri res konec sveta?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.165
-8.273
113
Res grozno, strašno, uaaaaaaaaa.
Prvi:
Citat:
At a distance of nearly 32 million miles (51 million km) from our planet, this pass will not bring it particularly close.

Drugi:
Citat:
While it will be visible to skywatchers at Earth, it is not considered a threat to our planet either.
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Po moje ga še ne bo te dni. Običajno ko se kaj takega pripravlja, jehovci vlečejo čoln na Lisco - trenutno ni videti karkoli v to smer.
 

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.277
23
38
Murska republika
Ko bo bo, kot sami vemo da ni večnega nič na tem ljubem svetu bo tudi zemlja enkrat doživela svoj konec na tak ali drugačen način, upam pa da da ne bo za mojega, tvojega ali pač naših življenj vsa ta dogajanja okoli nas se prenašajo po člankih ki jih sami najdemo in tudi sam jih z zanimamjem preberem, kot pa opazite sami tudi kaj priliman nekateri smatrate da je vse skupaj neresno no sam pa vseno premišljujem malo širše , enostavno me te zadeve zanimajo.
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

Lej, ne vem zakaj bi se tako sekiral. Zadnji malce resnejši dogodek na to temo je bil v Tunguski leta 1908, še malce bolj resnega pa niti človeško zapisano znanje ne doseže - le v pradavnih legendah. Če se bo zgodilo, se bo zgodilo tako nenadoma da se niti ustrašiti ne bomo imeli časa, po vseh verjetnostnih računih pa prav tako ne kaže nič konkretnega, da bi nas moralo biti kar kronično strah.

Nekako tako kot ona starodavna resnica, da "manj veš, manj boli".
rolleyes-1.gif
V glavnem - brezveze.
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.755
5.382
113
Mi se tuki ukvarjamo z medzvezdni kamenčki.... A jutr nam bruhne malo bolj konkreten vulkan (Yellowstone?) pa smo v enem tednu v "nuklearni" zimi
cheer.gif