Navteq za RT3/RT4

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.315
643
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
kako mora zgledat update imaš v videu zgoraj. Je pa res, da ne vem ali je postopek oz prikaz napredka ter časovni okvir enak pri obeh Citoren/Peugeot. Nimam toliko izkušenj s tem. Sicer pa, če se ti ekran normalno odziva in ti vse funkcije ter scrolanje po menijih delujejo normalno in hkrati ne kaže več nobenega napredka, potem je jasno, da je vse OK in da je postopek uspešno zaključen. Preveri verzijo katero ti kaže, pa bo jasno kot beli dan.
 

VINETU

Zelenc'
1. jan 2015
23
1
1
Janč po 40 minutah sem vzel CD ven ,ko ni bilo več zaznati da se kaj "dela". Na displeju se je pojavila navigacija ,preden sem vzel ven sem pritisnil daljčasa tipko MENU s tem sem videl če je posodobilo, kajti prej mi je pisalo ime software 8.00 R1 zaj mi je pisalo
8.31 tako da mi je posodobilo,edino bil je probrem v navigaciji ,ni mi zaznavala kako se premikam...res me je malo stisnilo,pa sem malo premislil pa sem si rekel ga bom pa resetiral in sem držal tipko DARK to par sekund da se stvar resetira,pri tem ugasne cel ekran,in kasneje se stvar nazaj naloži in mi je potem začela pravilno kazati. Aja kar je novega na programski opremi je bolši prikaz pa omogočen BLOUTHOOT kar mi na zeæetku povzročilo nekaj skrbi ko nisem mogel telfonirat ;pozneje sem stvar izklopil pa sem klical normalno,je pa tudi več ikon. Ni pa na displeju prikazanih POI, navarnih con ali omejitev ,no to je pa ze druga zgodba s zadevami POI, no malo sem se raspisal mogoče pa bo koga kaj zanimalo lp pozdrav. JANCH hvala za pomoč.
 

VINETU

Zelenc'
1. jan 2015
23
1
1
popotnik pri meni služijo samo trgovine s CDji zase sem si uredil sedaj navigacijo,za druge pa nevem ,obenem sem se pa veliko naučil zase.lp pozdrav vinetu
 

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.315
643
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Izšli novi zemljevidi za RT3 2015-2016 in za RT6 2016-1. Oboje že stestirano
smile-1.gif
 

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.236
44
48
offline
vprasanje, rahlo offtopic, a vseeno blizu.

navigacija RT4/5 ima opozorilo, ce gres cez speed limit (vizualno in zvocno - prekoracili ste dovoljeno hitrost
grin1.gif
), ne govorim o stacionarnih radarjih in "nevarnih obmocjih", to sem nasel da ima, ampak tako kot je to pri vseh najbolj obicnih navigacijah na telefonih, glede na cesto in hitrost vozila.

hvala
 
Nazadnje urejeno: