All-in-one namesto DIN avtoradia?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.347
379
83
Ali obstaja aftermarket spimpan avtoradio normalne velikosti (enojni DIN?) z izvlečljivim zaslonom, ki bi poleg audio funkcije vseboval tudi navigacijo in BT vmesnik za prostoročno telefoniranje?

Torej neke vrste all-in-one car infotainment za stara vozila z avtoradijem standardne velikosti?

Nekaj podobnega, samo z integrirano navigacijo. Tale Pioneer ima očitno možnost priklopa navi modula, ampak vse skupaj pride predrago, po ebayu sodeč si hitro ob tisočaka, sploh z dodatno anteno.

Recimo do 500€
sprasujem se.gif


edit: falil forum, mod prosim prestavi v avtoakustiko
 
Nazadnje urejeno:

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ali ne bi bilo boljše kupiti tablico? Jo lahko neseš tudi ven iz avta in uporabljaš še za ostale stvari. Tak radio pa bo uporaben samo za avto.
 

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.347
379
83
Tablica še vedno ne reši BT, predvsem pa ni prostora zanjo. Zato tudi sprašujem, sicer bi bila opcija zunanji Garmin&co v povezavi z avtoradijem, ampak nosilci za na vetrobransko steklo (ali kamorkoli že) so zadnja skrajna opcija.
 

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.347
379
83
Da, nekaj takšnega.

Pri tem konkretnem modelu me poleg cene moti tudi odsotnost testov in objavljenih uporabniških izkušenj. Zadeva ni najnovejša, zato "tišina" verjetno kaže na nepriljubljenost modela, za kar mora obstajat nek razlog. Sumljivo...

Malo sem brskal naprej in našel samo žblj firme, nikoli slišal zanje, nekaj ameriških in precej kitajskih... se pravi no-go opcije, brez EU podpore. Tako da ostajam pri originalnem vprašanju, sploh bi cenil, če ima kdo dejansko izkušnje z enoto (magari z druge roke).

Se mi pa vse bolj dozdeva, da tovrstna igrača ne obstaja?
 

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
obstaja, samo nočeš dat € za njo
tongue-1.gif


poglej pri znanih znamkah blaupunkt, kenwood, alpine, pioneer, clarion, sony ...

v vsakem primeru (pri znamkah ali kitajcih), pa bi jst gledal, da ima gor windowse al pa en polni android. Tako potem nisi omejen z izbiro navigacije oz updejti kart...

glede na to, da imaš namen kr dost € vložit, bi jst raje vzel en večji telefon, ki ga potem lahko uporabljaš v avtu za navigacijo in kot osebni telefon.
ne vem kak avto in radio imaš, kako lepo se da "vgradit" nosilec za telefon in kake kable skrit.

tablica je pogojno "ok". Vsaj je sem opazil, da mi ni, da morem za vsako ko se vsedem avto in grem iz avta še na to študirat kam in kako s tablico.