Maldivi 2011 - nove slike

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Pa saj to je logicno da bo na Maldivih in podobnih atolih vse drago ko pes. Saj morajo vsako stvar prepeljati z letalom.
Drugace pa res lepo. Za moj zep predrago in tezko zdrzim na enem mestu 3-4 dni. No mogoce ko bom starejsi in poln dnarja...takrat pridejo pa tud Maldivi na vrsto
smile-1.gif


LP

Pred tem ti priporočam pa Kubo.. Za žep prijazna, sploh če greš prvi dan v cadeco oz. menjalnico, da dobiš kubanske pesose. Meni je bla Kuba precej podobna kokr Maldivi.. Vsaj glede plaž in morja.. Na Marii la Gordi pa najdeš tut čisto prazne plaže in na tone nepobranih fosilnih školjk, in greben za snorklanje, celo kite grbavce lahko vidiš, če maš srečo.. Plus, da imaš ogromno za raziskovat po otoku.. Jahanje po plantažah, jame, slapovi.. kar češ.. Trije tedni 1300 evrov - vse skupaj..
 

lastminute

Zelenc'
22. apr 2014
1
0
1
www.odklop.com
Last minute ponudba za Maldive je od 1000EUR / osebo... cenejša namestitev za 7 dni z letalom iz Munchna. Poglej na http://www.maldivi.com

Sam sem bil pred leti na Kandooma otoku , ko je bil še 3* in mi je bilo TOP!! Ker pač mi pašejo morje , mivka in sonček!
Jaz mislim da če greš prvič ti je ok na katerem koli otoku, če greš drugič pa že primerjaš
smile-1.gif
 

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Kako pa je iti na Maldive, če vzameš samo nočitev+ zajtrk? Verjetno je potem hrana draga in prav veliko izbire nimaš kam boš šel jest
smile-1.gif

Tako da je verjetno treba vzeti vsaj polpenzion ali se motim?
 

potnik

Pripravnik
5. jul 2011
245
0
16
Samo nočitev z zajtrkom se ti ne splača, ker te stane kosilo od 40€ dalje po osebi na dan. Polpenzioni so približno ok, problem je, da imaš zajtrk in nato komaj ob 18 ali 19 uri večerjo. Čez dan pa nič. Če ni velike razlike med polpenzionom in FB, vzemi raje slednje.
 

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ja problem je v tem, da ni nobene trgovine, da bi si sploh kaj normalnega za jest kupil
smile-1.gif

(vsaj na otoku kjer sem jaz bil drugega kot kakšnih piškotkov ali sladoleda nisi dobil )
 

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.710
77
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Točno tako in kolikor sem tudi sam videl, res nikjer ne moreš kupiti nobene hrane (razen slanih in sladkih prigrizkov, seveda), razen v "hotelu", kjer imaš sobo ali bungalov. In zato je polpenzion nujen, če pa ne moreš brez hrane tudi čez dan, je pa veliko ceneje vzeti polni penzion, kot pa sproti plačevati.
Pa še na nekaj je potrebno biti pozoren, na pijačo (tudi pitna voda!), vse to je tam zelo drago in, vsaj na našem otoku (Meedhupparu) je bilo tako, da če si imel FB, si dobil vsak dan dovolj pitne vode brezplačno, pri HB pa si jo moral drago plačevati.

Če koga zanima kako pot tja in kako omenjeni otok izgleda, sem zmiksal en 9 minutni filmček https://www.youtube.com/playlist?list=PL0B4522D37F769971.