uporabnik:
geslo:
 
08.12.13 21:40
Čas vakumiranja mesnih izdelkov se je začel! 

 Vakumiranje mesnih izdelkov, sirov, zelenjave, kruha in ostale hrane je vedno bolj uporaben način shranjevanja živil, saj s tem podaljšamo njihovo svežino do 3x. Vakumiranje povečuje obstojnost izdelka in njegovo svećino.
 
  • nepropustne za vlago, vodo in zrak 
  • živilsko neoporečne
  • nevtralne po okusu in vonju
  • primerne za večkratno uporabo!
  • uporabne kot vrečke za kuhanje
 
 
Idealne so za shranjevanje mesa na kolinah, ki se odvijajo na kmetijah v zimskem obdobju, ter čez celo leto v kuhinji.
 
matiasku
Registriran/a od: 21.11.2013
Sporočil: 4
Pretekle objave:
- december 2013 (1)
- januar 2014
- februar 2014
- marec 2014
- april 2014
- maj 2014
- junij 2014
- julij 2014
- avgust 2014
- september 2014
- oktober 2014
- november 2014
- december 2014
- januar 2015
- februar 2015
- marec 2015
- april 2015
- maj 2015
- junij 2015
- julij 2015
- avgust 2015
- september 2015
- oktober 2015
- november 2015
- december 2015
- januar 2016
- februar 2016
- marec 2016
- april 2016
- maj 2016
- junij 2016
- julij 2016
- avgust 2016
- september 2016
- oktober 2016
- november 2016
- december 2016
- januar 2017
- februar 2017
- marec 2017
© Alter.Si spletna skupnost | Pogoji sodelovanja | Nastavitve pišškotkov | Kontakt | 2007-2017 | Vse pravice pridržane