Gledam dnevnik na SLO 1 in kot je videti ima Kresalka resne težave s prepričevanjem javnosti kako nima nič z najemom stavbe FBI, Baričevičem, Pogačarjem, Senico..... Zdi se mi da je nekdo samo čakal primeren trenutek in ko se je zgodil Baričevič se je vsulo....
-------------------- LOL dialogue:
A: You shouldn't be embarrassed over what u do, u should be
embarrassed over who you are!
B: Tell that to your imaginary girlfriend.
Ups i forgot She dumped you !
Zdaj jo je noter povlekla, dokler je hči s partnerjem še na oblasti, da jo bodo lahko oprali krivde, to je itak konstrukt in gonja proti KK, podobnost z resničnimi dogodki je zgolj naključna...
Dodatne možnosti:
Minister
stalni dopisovalec
Registriran od: 21.08.2009
Sporočil: 418
Citat: Uporabnik Malecky pravi: Kdor misli da je 1.6mio€ na leto ok najemnina za prostore 25 ljudi je umsko prizadet in je najbolje da se takoj prijavi na primerno "kliniko".
prizadet je kvecjemu tisti, ki misli, da bo v tisti stavbi le 25 oseb
Res je, v stavbi bo 300 ljudi, kar pomeni da pride na zaposlenega slabih 350 kvadratnih metrov in to nas stane 5300 evrov na zaposlenega na leto oziroma 444 eur na mesec.
Glede na vse luskuzne pogoje upam da bo kaj od teh policajev. Do sedaj so več ali manj vse kar so preiskovali zafurali.
Se morda kdo vpraša od kje pogačarju denar za tako stavbo? Nekako se mi zdi da so tole plačali ljubljančani preko položnic za ogrevanje.
moje mnenje je da jih je on glih tako fukal oz so psi njega, nekako se mu vidi na obrazu, da je katarina samo krinka... zanimivo tudi, da je odvetnik čeprav mrtve stranke in njene družine v tako delikatni situaciji odšel na dopust medtem ko je prej še "ponudil" podporo in katarina ob tem zajamra kako že lep čas ni bila na dopustu in le tega mora pogosto odpovedati...
zadnje ugibanje, ki sem ga slišal: senitza je bil pri dogodku zraven, pobegnil, zato bil čez 1 uro po dogodku že v barsosu kamor je prišel po flajštre, na dopust pa si je šel zacelit praske in zato ni šel na pogreb
Zanimivo, da pri obdukciji sprva niso pogledali anusov psov, so jih pa testirali na steklino, to je bilo zelo pomembno, glede na to da je glavni akter umrl, očitno je še kakšnega akterja skrbelo, da bi steklino fasnil, včeraj tudi niso negirali, da so tam našli spremo, čigavo le, ko vemo, da je saška ni imela?