nadaljujemo najdaljšo temo bivšega foruma! Temo, zaradi katere so me nekateri celo zasovražili ( ), nekatere pa je spravila k pameti oz. spremenila njihov pogled na styling 500+ strani in več kot 10.000 replyev je velik zalogaj, hkrati pa tudi motivacija za nadaljevanje!
Ker je šla stara "baza" slovenskih cvetk u maloro, velja lepiti tudi avtomobile ki so že bili objavljeni... da obnovimo "znanje"
za tiste, ki ne veste kaj iščemo .... iščemo SLOVENSKE avtomobile, s krasnimi dodatki Interšparovega avto-oddelka, raznimi car-tattooji kitajskih pismenk na evropskih avtomobilih, sharky antenami, neon in LED osvetlitvijo... sem spadajo tudi ALU in ogromni plastični wingi, krila ki zagotavljajo 70 konjskim avtomobilom primeren downforce, lexus style luči, nalepke športnih pokrovčkov za bencin...
nekaj primerkov za začetek (sem pravkar našel en album )
http://hunters.moj-album.com/ če kdo rabi geslo za nalaganje,naj javi na zs,javno ne bom objavljal da nam kak užaljenec ne zbriše arhiva
Mam pa na disku 1922 slik vrhuncev,skoz celo temo na suxu sem jih shranjeval,pa še z avtoneta in drugih forumov.Samo slovenski,se razume. Bom naložu čez vikend na moj-album.
Citat: Uporabnik malcomX pravi: Moj prvi prispevek;
P.S. (zaradi tako laskavega naslova; "najdaljša tema", bi lahko imela identičen naslov)
"Malcom & Cizi samo za vaju" je res bila legendarna samo se mi zdi ime Styling Hunters bolj prepoznavno, bolj služi namenu, nedvomno pa sta vidva začetnika te sage
Citat: Uporabnik BigPoppa pravi: http://hunters.moj-album.com/ če kdo rabi geslo za nalaganje,naj javi na zs,javno ne bom objavljal da nam kak užaljenec ne zbriše arhiva
Mam pa na disku 1922 slik vrhuncev,skoz celo temo na suxu sem jih shranjeval,pa še z avtoneta in drugih forumov.Samo slovenski,se razume. Bom naložu čez vikend na moj-album.
to ja, nisem našel pa da se jeb*š
še imamo bazo
tegale še dodam... my favourite prejšnjega meseca
--------------------
Popravil(-a) krizo (06.09.2007 12:26)
Dodatne možnosti:
TheAnswer
Dvojček št. 1
Registriran od: 07.08.2007
Sporočil: 3727