Aktivacijska koda ni večna. Neaktivirana (nepotrjena) uporabniška imena sistem briše. Poizskusite s ponovno registracijo in takojšnjo aktivacijo uporabniškega imena.
Hello, pozabil sem up. ime in geslo in se zato hotel registrirati "na novo". Slučajno sem uporabil enako upor. ime - kaj pa naprej? V pomoči za pozabljeno geslo, me vrača na začetek, kao ne najde mojega maila, firewall sem izklopil, uporabljam IE 7.0 . . . Če se mi je že tukaj ustavilo, kje je še potem moje nalaganje map na Garmina... Prosim za pomoč! lp
Pozdrav ! Pa kaj imate na tem forumu da se ne moreš registrirat ( izklopi Fire Wall ,probaj na drugem računalniku ) Kaj je to Pentagon da se ne moreš normalno registrirat ,ali vas je že preveč gor ? Dajte malo moderatorji to poenostaviti ali vsaj pogledati v čem je štos, ker nas je še ki bi se radi registrirali. Pozdrav S.
Pozdrav ! Zatakne se tam ko vpišeš podatke za registracijo in klikneš OK ti izpiše uporabnik že obstaja ??? Kako že obstaja če se nisem še nikoli uspešno prijavil na ta forum .Poskusil sem že verjetno 5x
Prijavim se lahko, le oni link za aktivacijo v mailu je javil "Ne morem nadaljevati". Pisem sporocila lahko, kot se vidi. A je to zdaj vse OK, ali bo vseeno treba se kaj aktivirati?