Jah naj nam pa darilne bone prodajajo. Saj se da, jih tudi na Bolhi dobiš. Naj bi ga imeli na hrvaškem prek T-Mobile, tam tudi ni iTunes trgovine, ali pač? Link do govorice o T-Mobile.
jaz sem prepričan da bo T-mobile dobil pravice za prodajo iPhona.
Apple pa Vodafone so po informacijah sprti, ker Apple ravno ne želi da Vodafone spremeni telefon v Vodafone temo tko da ne vem če bo simobil kmalu dobil
T-Mobile hrvaška pa bo verjetno tud dobil iPhone, ker zgleda da bodo dobili vsi T-Mobile operaterji. Če prodajo Telekom T-Mobilu potlej bo pri nas že naslednje leto pri Mobitelu ...
Ko se je Vodafone dogovarjal za iPhone, je reč bila nekako takšna: Delovni Stevo: Evo, revenue sharing, nam 9, vam 1. Bojni strup Sarin: Jok Stevo, nam 10, vam 0.
Apple pa Vodafone so po informacijah sprti, ker Apple ravno ne želi da Vodafone spremeni telefon v Vodafone temo tko da ne vem če bo simobil kmalu dobil
Citat: Uporabnik EuroDJ pravi: jaz sem prepričan da bo T-mobile dobil pravice za prodajo iPhona.
T-Mobile hrvaška pa bo verjetno tud dobil iPhone, ker zgleda da bodo dobili vsi T-Mobile operaterji. Če prodajo Telekom T-Mobilu potlej bo pri nas že naslednje leto pri Mobitelu ...
Pa si videl že kdaj T-mobile brandan telefon? Kar se mene tiče, so Vodafone in T-mobile aparati enako "zlorabljeni".
Nekje sem bral, da naj bi O2 v UK Applu dajal kar 40% od naročnine. Ne vem kolk je to res.. ampak sigurno pa Apple lepo zasluži. Samo za operaterje je to ker, ko bodo enkrat še ostali izdelovalci za ekskluzivnost postavl take pogoje bodo operaterji moral dvignt cene storitev.
Če se mene vpraša, se Apple kako leto ali dva pusti lepo na "hladnem", pa bo on prišel jokat operaterjem in ne obratno. To, da je O2 odpisal 40% odhodkov Delovnemu Stevotu samo pomeni, da tam manjka še kak konkurent ali dva, saj so profiti očitno preveliki. Namreč, jaz kot operater nekemu proizvajalcu telefonov niti pod razno ne bi podaril 40% prihodkov. Če bi Apple ponudil zastojn download glasbe iz iTunes Music Store, bi se dalo kaj zmenit okrog revenue sharinga. Tako pa celoten rizik in še subvencijo telefona prevzame operater, Apple pa samo lepo kasira. Kdor voli, nek izvoli.