Pa kaj se je trudil brisat tablico spredaj, če je pa pozabil tudi zadaj "pobelit". Naj ne skrbi, smo razumel da nima več kot 300 € in da skuša jajca prodat za nekaj več kot 1000€ haha
Kje jih pobira... Ravno včeraj je dal nov izpuh gor... A je bil na dyno metru, da ve koliko KM mu je dal? 8 KM za nek nastavek iz špara je kr veliko! Mogoče je pozabil, da ima kolektor od Abartha
Morda pa je spoznal, da se pichke več ne limajo na punteka, kot pred 3 leti, ko ga je kupil... Pa bo zdaj kupil neko drugo, nepremičnino
Tablico je zbrisal kr v slikarju..Že to zgleda smešno, raje bi pustil
Vprašanje, kolko krat je bil ta avto na mizi...Čudno, da še ni napisal da ima gor anteno, katera stane 5 €... Brezveze to piše, razen, če ga namerava prodat po delih... Na zunaj mi ne zgleda ravno TOP ohranjen Vprašanje kakšen je motor..
Tale tema je popolnoma brezvezna. To pa zato, ker od vseh postov tule notri deluje samo par linkov, ostali pa so že vsi odstranjeni. Brezveze. Če že morate limat neke traparije gor, pol dejte C/P..
Ah...kupil bo morda kak diler, malo kar z roko naravnal haubo in zadnja vrata, da ne bo lufta vmes, malo dal posesat, posprejal od znotraj in prodal kakemu mlademu dr. znanosti, ki pričakuje naraščaj in se na avte ne spozna....bla bla bla.... pa ja avto od 10 metrov pogledam pa rečem, kaj te to je, pa začne prodajalec: nič. nikol nič. super avto.
ksz... ampak tak slabo nebi smelo bit popravljeno! To ja vsak vidi, se ne rabiš spoznat na avte Še kakšen prvošolček bi vprašal "ati zakaj je tukaj drugačen luft, kot na oni strani"
Avto je ceneje za recimo slaba 2000 evrov kot tisti ki so celi, da ne omenjam največjega lapsusa v opisu - avto je normalno vozen, kako hudiča če ima zadek porinjen do zadnih zicev...o svašta. Za moje pojme (čeprav nisem expert) je tu dobra kvečjemu mašina ter airbagi, vendar pa glede na cene ostalih bo vesel če dobi 2k evrov
Citat: Uporabnik alkoholik pravi: festanj je zlatar pa trudi se imeti monopol... ce se le da bo takoj kupil razbitino da jo bo le imel...
To da je vozen in da so airbagi celi ima napisano pri vsakem avtu.... ko da ma kako skripto to ki mu avtmatsko to zmeče v oglas, ne glede na to ali je avto malo počohan ali pa zabit do polovice
Citat: Uporabnik Viper_XxL pravi: .... ko da ma kako skripto to ki mu avtmatsko to zmeče v oglas, ne glede na to ali je avto malo počohan ali pa zabit do polovice
Citat: Uporabnik malcomX pravi: Nič hudega! To je sistem zavarovanja, dualni sistem, in dobis dvojne tablice, so pa za isti avto. Lahko ima vsak le kraj (LJ, MB) more bit isto.
Kako ne razumeš, al to je HONDA!!!! In honde so veliko več vredne kot ostale karjole, ki jih mi navadni smrtniki vozimo. Sploh pa, ko se vključi slavni VTEC, pol šele vidiš zakaj tolk stane...
Citat: Uporabnik vizzzi pravi: Piše da je prvi lastnik?! Kako je pa to mogoče?
Če je avto uvožen je menda datum prve registracije vozila tisti datum ko je avto registriran pri nas. Isto je napisan prvi lastnik, čeprav je bil že en lastnik prej v tujini.
Citat: Uporabnik vizzzi pravi: Piše da je prvi lastnik?! Kako je pa to mogoče?
Če je avto uvožen je menda datum prve registracije vozila tisti datum ko je avto registriran pri nas. Isto je napisan prvi lastnik, čeprav je bil že en lastnik prej v tujini.
MIslim da piše takole v moji prometni. Letnik 92,prva registracija 96, sem pa drugi lastnik (iz uradne evidence, ne po informacijah prodajalca)
Ja 96'tega so ga dol prvlekli. Če si ga kupil 96tega, pol si lahko drugi lastnik, drugače pa nevem, al so od 92' do 96 ga gori sparali v salonu pa pol dol prodali, al so se pa z njim vozli, pa ni mel lastnika....
Uradnim evidencam iz 96' pa je res za vrjet... Sploh ko pridem na upravno da prodajam/kupujem avto, pa ženšče kr z kuliko piše v neko bukvo. Me zanima če jih hranijo 12 let...
Citat: Uporabnik Hanzi pravi: MIslim da piše takole v moji prometni. Letnik 92,prva registracija 96, sem pa drugi lastnik (iz uradne evidence, ne po informacijah prodajalca)
Uf se opravičujem, sem bil v zmoti. V mojem primeru je datum prve registracije in datum prve registracije v SLO enak. Sem pa drugi lastnik in sem 99% da avto ni letnik 96 ampak 92 (avto so nehali izdelovati okoli 94) in je bil najbrž uvožen ( po besedah "1. lastnika")
Ugh, kaj je to model samomor delal z auspuhom pa je zraven še zgorelo? Sicer pa cena je tudi glede na to, da je notranjost očitno komplet fuč. Pa šipe zgleda tudi.
Tole pa ni samo od dima uničeno, tk da je vrjetno kej druzga kot samomor. Sicer pa je abarth. Ima selespeed pa vso opremo. Saj so obstajali 5 vratni. Cena je pa ubitačna!
Gre to mogoče za enga Golfa 5? Avto osebno vidu (prodajalec le malo stran od šole), pa drgač notr bl tko tko zgledu, zuni pa lep. Kolegu ni hotu menjat kluč za kluč za passata 01, 130 tdi Passata smo pol prodal za 500€ manj
Citat: Uporabnik Viper_XxL pravi: Janez Bedina ,kako znano
Drugače znan na avtomobilizmu.com pod nicki:"safrane, JB, JB avtomobili, Exclusive......" Pacjent da mu ni enakega. Od njega ne bi avta kupu pa da mi plačaš.
Audi R-8 AKCIJA ZELO zELO POCENI ; 32.345,- € Opombe: Stavil sem za stanovanje. stavo sem IZGUBIL. ZATO NUJNO RABIM DENAR ZA STANOVANJE. POGLEJE KAKO SE VAM SPLAČA. AVTO JE BREZHIBEN
SETR KURENTu je uspelo "registrirat" več kombijev na isto tablico, povrh vsega imajo praktičnov si enako malo km (podobni pri drugih prodajalcih imajo 2x več km). No malo reklame sem mu pa le naredil
Nič posebnega, pač nekdo se je zapufal za avto toliko da ga ni zmogel plačevati pa so mu ga odvzeli..... najslabši avti, folk ki je vse vrgo v avto še za liter olja nimajo, kje je šele ostalo Leasing hiše majo pa kakega študenta da avto malo posesa, to pa je počasi to.
Avto je totalno zjeban barva kr povsod teče,mašina spuša smešne zvoke levi zadnji bok je poškodovan kit poka. Ko ga pokličete reče da je v trgovini in da bo vas nazaj poklical in ko pokliče pridete k njemu na dvorišče on poškropi avto da je moker da se napake ne vidijo. Zato si raje prišparajte pot in ne hodite Jaz sem šel na uro gledat .
Malo je čudno. Servis je bil opravljen pred več kot enim letom pri 56.051 kilometrih, naslednji je bil predviden pri 71.051 ali 26.9.2008, v tem času pa je bilo prevoženih samo 5.000 kilometrov.
Za par 1000km ne bi šel po moje nihče nategovat. Čisto možno, da je lastnik zbolel ali umrl in je avto zadnjih nekaj mesecev večinoma stal in se zato prodaja.
Citat: Uporabnik brgo pravi: Za par 1000km ne bi šel po moje nihče nategovat. Čisto možno, da je lastnik zbolel ali umrl in je avto zadnjih nekaj mesecev večinoma stal in se zato prodaja.
O, pa se gredo, če je ravno čas za velik servis. Žal...
malo je že sdelan ka te ko sen pijan me fčasih fukne z steze pa kaki kos branika otrgan pa malo doma coj zalepin drugac masina je ze tak bol na nuli ker orjen kot tele
Itaq, če ima pa zadaj "Evrotka" bankovec nalepko. To so "oni", ki te peljejo v Gradec na čiščenje možganov. Verjetno mu tolk biznis raste, da mora ta jajca prodat )
Opombe: "IMA BALTAHIN NOTRAJNOS JE LEP OD VN SO LEPOTNE NAPKE JE VOZEN JE TOVARNISKI NI SAMO GRADNA PRODAJA SE ZARADI POMAKAJE CASA RE JE MALA KER JE BIVALNO VOZILO ,,,,,,,,,,,PRODAJA SE PA SE GOSTINSKA PRIKOLICA VEC NAMENSKA BREZ UPREME MI SMO JO IMELI ZA PRODAJO IGRAC IMA TUTI PULTE JE 5M SI 220 LE 97 CE 3000E JE MOZNA MENJAVA LEP PO,,,, SEM ZA VSAK BIZNIS"
Ja zdaj sem pogledal pa jih ima spet 231 k km pa nek drobiž Jih je pa imel sredi noči ko sem gledal 157k km..... veš da sem si ga zapomnil, skozi je med zadnjih 100 oddanih oglasov, vedno ista cena in iste slike, pa do zdaj je tudi kilometrina bila ista napisana.
Citat: Uporabnik Simon_Vi pravi: Ne vem, kakšni so volani v Meganih, vem pa da tale nima 80k kilometrov. Kar poglej volan, kok se sveti, znucan. Dodaj še 100k km.
Da nisi ti kupoval mojo prejšno laguno. Se je našel ravno tak pametjakovič; ga lepo povabim k sebi domov, vzamem avto iz garaže in se mi tip obesi na oguljen volan in preveč očuvan avto za 77.000km, ki jih je imela 7let stara laguna. Jaz pa prvi lastnik avto skrbno čuvan, garažiran itd, tako, da sem tipa pognal na dokaj neprijazen način, čeprav potem, ko je videl, da gre zares hotel vzeti vso stvar nazaj. Hočem reči, da ne bodite pametni, če ne veste za kaj dejansko gre!
Ne, jaz ne kupujem Renoje. Jaz še nisem videl pri nobeni znamki oguljen, svetleč volan(pa tudi ne usnjenejga) pri avtu z manj kot 100k kilometrov, realni seveda. Očitno se motim....
Citat: Uporabnik Viper_XxL pravi: Kriminal, kaki volan, ne moreš no! Iz papirja bi bil bolj trpežen
Jah, pač reno Kolega ima Cliota, starega 3 leta, 60k km, usnjen volan pa tak kot bi ga krava prežvečila Na mojem avtu pa z dobrimi 250k km usnje še vedno odlično ohranjeno...pač ni reno
Glede na to sliko tudi sam ne bi verjel, ker je res zdelan ampak to ni bilo bistvo mojega posta. Mene je namreč zbodlo v oči dejstvo, da sem med pregledovanjem oglasov edino pri tej Laguni (katere link je že zbrisan) pač opazil drugačen volan teh letnikov... In sem šel pogledat, kater Renaultov model ima takega pa je blo bolj slično Meganu
Čisto odvisno od voznikovih rok in ne nujno od kvalitete avtomobila kakšen je volan. Da, clio ima obupno zanič približek usnja in razpada že pri skoraj novem, kar pa ravno ne velja za megane in lagune. Je imel pa kolega audija a4 (v familiji od novega), ki ga je imel prej njegov foter in je bil volan čisto znucan še preden je doživel magičnih 100kkm. In to mislim zares znucan, so se kar luknjice delale. Isti kolega ima zdaj novejšega a4 in se je volan pri blizu 200kkm šele začel malo svetit. Roke tapravega deca, ki je v življenju počel še kaj drugega kot tipkal so pravi "balzam" za volane.
Citat: Uporabnik Simon_Vi pravi: Ne, jaz ne kupujem Renoje. Jaz še nisem videl pri nobeni znamki oguljen, svetleč volan(pa tudi ne usnjenejga) pri avtu z manj kot 100k kilometrov, realni seveda. Očitno se motim....
lagune so imele neverjetno nekvalitetne volane... smo meli eno tako... ki je mela ravnotak oguljen volan in malo kilometrov... pa v sorodstvu je ena, ki ma zdaj 105k km, letnik 96, in je prvi lastnik, pa je mel oguljen volan že pri 40k km
Clioti 2001 - 2007 so imeli res slabo usnje na volanih. Imamo doma cliota l.2005 s prevoženimi 55.000km, pa je volan in prestavna ročka čisto oguljena (mogoče tudi zaradi tega, ker nismo nič negovali s kremo za usnje). Pri mojemu bivšem cliiu l.96 z 200k km pa sta bila volan in prestavna ročica kot nova (res pa je, da nista bila usnjena). Pri novejših avtomobilih se je pa renault spet malo bolj potrudil na kvaliteti usnja, vsaj pri twingu zaenkrat izgleda da je volan veliko boljši.
Plastičen volan preživi karkoli in je brezveze primerjat plastičen volan iz iber starega cliota z usnjenim iz malo novejšega. Ampak ja, česa tako nagravžnega kot je "usnje" v cliotu pa res še ne. Pri meni je bil na eni strani pri 20kkm že čisto zguban. Zdaj pri 100kkm so gube že izginile in je v bistvu že skoraj nazaj gladek
Daj ga poklič (pa snemaj zraven ), pa se ful zanimaj za avto, če je bil njegov, če je slovenskega porekla... na konc pa vpraš če ga lahko kar dans prideš pogledat. Pa če mal cinca mu reč, da ti ni problema se zdele do Hamburga zapeljat. Pa da slišim potem ccccccc, emmmm...
Drugače temnijo tudi stekla.. pa še cenik če koga zanima: TEMNENJE AVTOMOBILSKIH STEKEL MODEL CENA 3 vratni avto (zadnje steklo, stranska stekla za B stebričkom) 90€ 3 vratni avto (zadnje steklo, stranska stekla za in pred B stebričkom) 100€ 5 vratni avto (zadnje steklo, stranska stekla za B stebričkom) 100€ 5 vratni avto (zadnje steklo, stranska stekla za in pred B stebričkom) 110€ Karavan (zadnje steklo, stranska stekla za B stebričkom)110€ Karavan (zadnje steklo, stranska stekla za in pred B stebričkom) 120€ Kombinirano vozilo (odvisno od števila in velikosti stekel) Max. 150€ *Folije: Zakonsko še dovoljena folija za stekla pred B stebričkom je z minimalno 70% prepustnostjo svetlobe. **Pri temnenju stekel prejmete potrdilo o strokovni vgradnji ter certifikat o tehnični karakteristiki folije, ki je pogoj za uspešno opravljen homologacijski pregled OSTALE FOLIJE · Zrcalne (srebrna termična folija – zrcalni izgled ) – namenjene poslovnim prostorom, stanovanjskim objektom,… Cena za m2 = 20€ Cena za m2 = 25€ (vključuje lepljenje folije) · Poliesterska (zatemnjena folija) – namenjena avtomobilom, poslovnimprostorom, stanovanjskim objektom, Cena za m2 = 22€ Cena za m2 = 27€ (vključuje lepljenje folije)
Z 70% prepustonstjo? A ni bilo prej z 90% prepustnostjo? Kao da si lahko 10% temnil. Sicer pa sem v zadnjem času opazil kar nekaj novih avtov z sprednjimi stekli temnjenimi tak da očitno je nekaj na tem.
Hmm berem zdaj na foliatec.si, a zdaj pa lahko že vetrboransko temnimo al kaj??
2. člen (1) Na homologiranih oziroma posamično odobrenih vozilih se lahko stekla naknadno zatemnijo do te mere, da je svetlobna prepustnost stekla skupaj z nalepljeno folijo najmanj: – 75% za vetrobransko steklo in – 70% za prednja bočna stekla (pri vozniku in sovozniku – pred B stebričkom). (2) Določba prejšnjega odstavka ne velja za ozek pas na zgornjem robu vetrobranskega stekla, ki je namenjen zaščiti pred soncem.
Sprednje stranske lahko temniš, če imajo potem stekla s folijo prepustnst vsaj 70%. Tako prepustnost imajo pa načeloma vsa original tonirana stekla(zelena ali moder odtenek). dost offa
Saj ne vem kam bi prilimal, bolj bi sicer pasalo med smešne filemčke ,ampak je tako povezano z avtomobilizmom da skor mora biti tu, ker v nasprotnem večina "avtomobilistov" prispevka ne bo videla. Torej, cigoti se v Srbiji vozijo okrog brez tablic,brez strehe , klime, ............ Saj skor ne moreš verjet da je to res...... cigo
Kaj je pa to grd avto, s to predelavo, da ne bo pomote. Podaljški prednji in zadnji, ma vsi zgledajo direktno za Azijski trg. Avto za v "styling hunters". p.s a ga nima Tina samo v uporabo?
Tina Maze naj bi to grdobo vozila. Avto pa je v času Festivala Lent parkiran pod Starim mostom skupaj z limuzino A4 by ABT. Prava groza sta oba avtomobila.
Najprej označi Klimatska naprava, potem še Avt. kl. naprava. Pa označi El. pomik stekel, potem pa še El. pomik prednjih in zadnjih stekel, samo zato, da več piše in lepše zgleda.
JAGUAR JE ZNAN PO NAJBOLJ KVALITETNEM ŠIVU USNJA. TAKŠNO USNJE UPORABLJA TUDI D&G ZA SVOJE KREACIJE. LES JE IZ POSEBNO GOJENEGA GOZDA POSEBEJ ZA JAGUARJA
Tablica je KR 12-50C Ženin Činkve In ne kuri 5 litrov bencina ampak olja, menjalnik štrajka v četrti, v prostem teku se zaganja kot da je voznik pred prehodom za pešce živčen,....... Skretka Fiat
to počnejo zaradi boljšega počutja. Sam vem, da ne bi šel kilometrov vrtet na bavariji jih imam trenutno 218000 ko pogledam na net isti letnik pa ima največ 132000 pa vem, da se sam ne vozim ravno veliko, se včasih vprašam si eni kupijoi tak avto, da jim potem stoji v garaži? Aja pa 90% je uvoženih
Med 207k in 198k je velika psihološka razlika. Podobno kot top shop, kjer dobiš nekaj samo za 3 plačila po 19.99€. Ja, marsikdo si kupi (dober) avto, pa se znjim ne vozi veliko. Ponavadi se takšni avti ne prodajajo po parih letih. Poznam precej takšnih. Poznam pa tudi ogromno takšnih, ki se vozijo veliko. V oglasih pa takšnih avtov ne zaslediš.
Človek je skušal bit pošten, pa njegovega avta nihče niti povohal ni. Par dni kasneje je trgu ponudil kar ta hoče in se je znebil verjetno povsem dobrega avta. Zame sploh ni kriv prodajalec ampak trg. Meni se zdi že čisto sprejemljivo to početje.
Citat: Uporabnik brgo pravi: Človek je skušal bit pošten, pa njegovega avta nihče niti povohal ni. Par dni kasneje je trgu ponudil kar ta hoče in se je znebil verjetno povsem dobrega avta. Zame sploh ni kriv prodajalec ampak trg. Meni se zdi že čisto sprejemljivo to početje.
Pozabil sem napisat,da se je vmes lastnik zamenjal
Je foter kupoval neko delovno živinče, si je nagledal neko mareo weekend, cena na netu kao 1500 €, dal bi ga za 1400 €, pa se je šel foter še prej peljati, sam... na enem parkirišču ustavi, preobrne cel avto in najde v predalu 4 dni staro kupoprodajno, na kateri piše da je bil avto kupljen za 900 € je peljal nazaj in potem kupil nekaj drugega.
sej je prvi tud drugačne barve. sicer pa se ''novejših'' avtomobilov ne smeš več gledat na to da so odbijači drugačne barve, ker so več ali manj na vsakem novem avtu v drugačnem odtenku kot karoserija.
Citat: Uporabnik Viper_XxL pravi: Je foter kupoval neko delovno živinče, si je nagledal neko mareo weekend, cena na netu kao 1500 €, dal bi ga za 1400 €, pa se je šel foter še prej peljati, sam... na enem parkirišču ustavi, preobrne cel avto in najde v predalu 4 dni staro kupoprodajno, na kateri piše da je bil avto kupljen za 900 € je peljal nazaj in potem kupil nekaj drugega.
Če je bila res kupoprodajna (in ne komisijska), potem cena morda ni realna, ker ponavadi folk po dogovoru kupec/prodajalec napiše gor nižjo ceno zaradi davka.
Zmotil sem se, komisijska je bila. Avto tudi ni bil v nevemkako dobrem stanju, lastnik mutibarič na kubik, tako da verjetno je kar kupil zaradi preprodaje (in ne zato ker mu je avto prevelik, kot je sam trdil).
Tule pa men ni čist jasno, kaj je hotel povedat? Amerika verjetno, da je enkraten, to je res, ampak brezstopenjski? Imam enak avto (no, ni enak, ni silverline , tiste srebrne lajšte so res nekaj neprecenljivega ), enak letnik, multitronic menjalnik. Morda je z brezstopenjskim mislil tega? Ker sam res ne vem, kdaj šalta, razen če gledam obratomer ... Ampak, podatek, da je bolj ohranjen, kot nov, sploh pa cena ... priceless !! 12700? Sem najprej pomislil, da gre za novejši model, ti imajo takšno ceno. Tale pa je maksimalno vreden 10k ... jebiga, tko to je ...
Citat: Uporabnik mmc pravi: Internet v vsako vas, en od rezultatov je tudi ta oglas
prodajem avto vw golf 2 g60 ki je viden na sliki avto je res ohranjen in use full opreme...poraba je min 13l max 25...udobje je kot v ladji res avto je tak kot treba.....samo bi blo treba orediti papirje ker avto je bil iz italije in jaz nisem mogeu zrihtati papirjeu zanj.... avto je res bomba za na cesto ni ovinka da se ga nebi on drža l..saj so zadnje gume 245/50-15 predje pa 225/50-15....res avto je vreden ogleda..lp
Evo, da vam povem tole štorijo....Tegale cliota je sodelavec prodal prejšnji teden za 890€¨! Kupil ga je nekdo "za ženo". V nedeljo se je pod lipco prodal drugemu lastniku, sedaj ga pa ta prodaja za reci in piši 1.488€!! Banda švercerska.....da ne omenim to, v kakšnem stanju je avto, na zunaj lep, po plehom, pa za vsaj 400€ stroškov....(zato, ga je pa pod ceno prodal).
Citat: Uporabnik mmc pravi: Internet v vsako vas, en od rezultatov je tudi ta oglas
prodajem avto vw golf 2 g60 ki je viden na sliki avto je res ohranjen in use full opreme...poraba je min 13l max 25...udobje je kot v ladji res avto je tak kot treba.....samo bi blo treba orediti papirje ker avto je bil iz italije in jaz nisem mogeu zrihtati papirjeu zanj.... avto je res bomba za na cesto ni ovinka da se ga nebi on drža l..saj so zadnje gume 245/50-15 predje pa 225/50-15....res avto je vreden ogleda..lp
Citat: Uporabnik Simon_Vi pravi: Evo, da vam povem tole štorijo....Tegale cliota je sodelavec prodal prejšnji teden za 890€¨! Kupil ga je nekdo "za ženo". V nedeljo se je pod lipco prodal drugemu lastniku, sedaj ga pa ta prodaja za reci in piši 1.488€!! Banda švercerska.....da ne omenim to, v kakšnem stanju je avto, na zunaj lep, po plehom, pa za vsaj 400€ stroškov....(zato, ga je pa pod ceno prodal).
Govedo je samo, če se zraven laže, vrti kilometre in skriva napake. Jaz nimam nič proti, če človek poceni kupi in drago proda. V tem primeru je vsa odgovornost na strani kupca. Se mi zdi, da večino predvsem to moti, da nekdo zasluži.
Citat: Uporabnik brgo pravi: Govedo je samo, če se zraven laže, vrti kilometre in skriva napake. Jaz nimam nič proti, če človek poceni kupi in drago proda. V tem primeru je vsa odgovornost na strani kupca. Se mi zdi, da večino predvsem to moti, da nekdo zasluži.
Ne gre za to. Tip je očitno kupoval avto "za ženo", zaradi "skritih" napak (za katere mu je prodajalec povedal) je uspel dobiti dobro ceno, potem pa on naprej prodaja avto kot da teh napak ni. Lagal je da bi se okoristil. To je vrlina, kajne?
Saj ni mislil volansko letev....govori o zadnjem odbijači in zadnji vezni steni.
Meni je đek, saj pove kaj se je dogajalo. Rajši od takega kupim, kot pa od katerikoli švercerja, ki prodaja na videz "odlično ohranjeno vozilo"...zraven pa doda "res"....
honda kaj pa drugega. če je že materiala kao za 8905 eur, bi lahko avto skup sestavu, da bi vsaj en "spoj" bil nekako v liniji 237 svežih vrancev za borih 10k eur
"Letev je malo vijugasta ter podrsana ker mi je pri štop luči en avto zabil v rit." :D
To je pa moral bolet
-sprednji odbijač počen in pa lak popokan na treh mestih -> primeren cel za popravilo -sprednja havba (pokrov motorja) oddrgnine in nekaj rje iz spodnje strani -sp. desni blatnik podrsan (na parkirišču ga je nekdo z drugim avtom podrsal) -zadnji branik -> letev je malo vijugasta. -Pred približno 20k km je začel puščat sprednji semering na glavni gredi. tako da bi ga bilo potrebno zamenjat. -Potem električni šibedah ne gre gor. zaradi upognjene ene nosilne noge. gre pa normalno naprej in nazaj. -Zadnja šipa pušča vodo na spodnjem levem kotu. Imam tudi že novo gumo. katero je treba zamenjat. -tovarniška napaka na vseh štirih tapetah...usnje je odstopilo iz strani stekla. potrebno bi bilo specialno popravilo -sprednji sovoznikov sedež ima ožgano luknjo. tak je bil že ko sem ga kupil. zgleda je prejšnji lastnik kadil in je do tega prišlo z cigaretom. Ker mi primankuje časa. da bi to sam popravil. ga želim prodati nekomu. KI VE, KAJ KUPUJE.
Če bi lagal in skrival napake bi bil pa vreden 3000? Vsaj pošteno pove. Meni je sicer vseeno koliko je zares vreden, ker se ga ne bi niti s 3m palco dotaknil.
Citat: Uporabnik Viper_XxL pravi: Je foter kupoval neko delovno živinče, si je nagledal neko mareo weekend, cena na netu kao 1500 €, dal bi ga za 1400 €, pa se je šel foter še prej peljati, sam... na enem parkirišču ustavi, preobrne cel avto in najde v predalu 4 dni staro kupoprodajno, na kateri piše da je bil avto kupljen za 900 € je peljal nazaj in potem kupil nekaj drugega.
Če je bila res kupoprodajna (in ne komisijska), potem cena morda ni realna, ker ponavadi folk po dogovoru kupec/prodajalec napiše gor nižjo ceno zaradi davka.
Sem pogledal in sploh ne pije dosti...meni moj pije manj, kot je deklarirano, 8,1 l/100 km. Res pa je, da je ta sebring prava nepremičnina, 12 sekund do 100
Ne sam nepremičnina..cena je kar realna, avto je plastik fantastik, daleč od ameriške kvalitete, je bolj v sorodu z azijcem, kot pa katerim drugim....brezveze.
Citat: Avto nam je služil b.p. kot tovorno živinče . dokler ni odpovedal akumulator.
Če je kdo avanturistično razpoložen . naj bo pozoren na sledeče
-Motor deluje. če ga vžgemo s kabli (akumulator ) -Obe strani avtomobila imata odtise skoraj vseh stebrov iz Europark parkirišča -Armaturna plošča je zvita in zakriva 1/3 pogleda navzven -Prtljažnik primeren za gojitev gob (je vlažen in temen. Atraktiven ribnik v prostoru za rezervno kolo. ampak samo po večjem neurju) -Nobena vrata ne delujejo 100%. Ena se lahko odprejo samo iz zunanje strani ali obratno -Ročka menjalnika sedi na izpušni cevi ( dokler tudi ta ne bo prerjavela ) -Manjka polovica bunke prestavne ročice (Psu je bilo dolgčas) -Gumijaste cevi motorja imajo na sebi ekvivalent Merkurjeve dnevne zaloge izolirnega traku -Manjka okrasna letev zadnjih levih vrat . Voznica je menila. da od tod prihaja čuden ropotajoč zvok in jo je odtrgala (to ni uspelo niti bolj neugodnim stebrom parkirišča). V resnici je imela prazno gumo.
Citat: Avto nam je služil b.p. kot tovorno živinče . dokler ni odpovedal akumulator.
Če je kdo avanturistično razpoložen . naj bo pozoren na sledeče
-Motor deluje. če ga vžgemo s kabli (akumulator ) -Obe strani avtomobila imata odtise skoraj vseh stebrov iz Europark parkirišča -Armaturna plošča je zvita in zakriva 1/3 pogleda navzven -Prtljažnik primeren za gojitev gob (je vlažen in temen. Atraktiven ribnik v prostoru za rezervno kolo. ampak samo po večjem neurju) -Nobena vrata ne delujejo 100%. Ena se lahko odprejo samo iz zunanje strani ali obratno -Ročka menjalnika sedi na izpušni cevi ( dokler tudi ta ne bo prerjavela ) -Manjka polovica bunke prestavne ročice (Psu je bilo dolgčas) -Gumijaste cevi motorja imajo na sebi ekvivalent Merkurjeve dnevne zaloge izolirnega traku -Manjka okrasna letev zadnjih levih vrat . Voznica je menila. da od tod prihaja čuden ropotajoč zvok in jo je odtrgala (to ni uspelo niti bolj neugodnim stebrom parkirišča). V resnici je imela prazno gumo.
Do take končne hitrosti bi cagr za temp. zihr prilezu do 90 stopinj.
Glede na to, da so vse lučke prižgane (ročna ), je verjetno izklopil štrom iz armature in slikal ravno takrat, ko ga je priklopil nazaj. Takrat cagre testno zabije naprej. Nevem pa če je pri tem avtu tudi tako.
Citat: Uporabnik XXXL pravi: Jp. Pr calibri letnik 92... pa verjetno mu še vso diagnostiko izpiše, pa lokacijo javi na opel center, v primeru prevrtenja motorja...
Pa mensezdi da sem ravno tega zadnjič gledal v Trebnjem pred črpalko s KR tablicami in napisom "PRODAM". Sicer pa od strani ta rižota še nekako zgleda. Ostalo je pa
Haha, glih nalepit sem jo mislu! :D Tako se avto prodaja! :D za moc motorja in prostornino nisem prepricana koliko je. ( ker sem zenska ) moski bote vedeli kaj prodajam
pozabu je samo napisat da je lokacije nove turbine neznana zgleda da m optik se ni obnesel al pa je nova turbina vtrgala do konca.tukaj še vtec nima šans
Je to vredno vsaj jurja? Ker nevem če s tem nakupom prides na profit, edino če imas že doma drugo polovico svojega avta ko se ti je nekdo zaletel v rit in te popolnoma polomil...
Jest bi mu poslal mail, če se je zmotil pri ceni in če ni morda ena nula preveč??? Namest 8000 bi moralo bit 800. Samo dvomim, če bi mi znal odgovorit.
p.s. sej vem, 800 je premal, sam še vedno bližje realni ceni, kot pa 8k
Kolega je pred kratkim prodal tako za 2 jurja. Res pa je imela za sabo precej krogov okrog sveta pa rjo okrog zadnjih blatnikov. Tole... ja za 2500 bi zihr šlo.
Saj je tudi kupljen v Sloveniji in nima gor vinjete. Pač tipičen mali mestni avto, s katerim se zapelješ do trgovine in nazaj, pa še to samo ob vikendih.
Citat: Uporabnik Cawo pravi: Saj je tudi kupljen v Sloveniji in nima gor vinjete. Pač tipičen mali mestni avto, s katerim se zapelješ do trgovine in nazaj, pa še to samo ob vikendih.
Ni nujno. Poznam P307 isti letnik s podobnim št. kilometrov, ohranjen pa tako, kot da je ravnokar iz salona zapeljal. Upokojenci.
Vi se pa tud nic ne zastopte na US muscle cars, brezvezniki..
Salo na stran.. Kakor sem opazil, ne glede kako oduren avto bilo kateri proizvajalec nardi, vedno se bo nasel nekdo, ki hoce odstopat od povprecja, magar v kontra smer..
Ma neki hudi ameriški avto,cena pa 3000 EUR,pod opombami pa je ded napisal,da avto dejansko prodaja za 3000,ker avto žere 25 litrov,nabavo al sestavo pa mu ga je prijatelj John. No neki takega je pisalo.
Ko gledam avto letnik 1991 prevoženih 245.000 km res ne rabim še slike zaradi katere bi klical društvo proti mučenju avtomobilov. Na eni pa še zgleda kot da mu odteka neka tekočina.
prodam moped predelan v kolo ima nosilec za gajbo pive malo rabljen. vožnja z njim je zelo mehka in gladka. ima nove ležaje v kolesih nima frajlaufa. zelo udobno kolo z katerim lahko vzbujaš pozornost najbolj če pelješ z njim gajbo pive.
redno servisiran narejeni vsi servisi + glavni potrjena servisna knjižica
IMa ene najbolj priznanih gum - F1
ogled možen v: Kranju, LJubljani in Kopru
To je avto, ki je absolutno vreden nakupa, saj je bil vedno sproti servisiran... Pred kratkim sem šel na pregled vozila in avto je brezhiben brez nobenih napak.
a poznate tisti občutek, ki te je strah, da bo z avtom kasneje kaj narobe?.. lahko vam garantiram, da bo ta avto delal brezhibno kot urca...
Nikoli ga ne bi prodal sploh, ampak ga morem ker grem na enoletne počitnice.
Glavna PREDNOST tega avta je zagotovo NIZKA PORABA... ne bom rekel da je najboljsi ker ne vem toliko o drugih, vem pa da ima ta avto porabo 3,6 L / 100km... in to z polnim avtom 5 potnikov in prtljage..
Glede na to, da je med najcenejšimi in če so km realni pa vse ostalo štima, mu ne bi zameril tist šlampasto štrihan odbijač... je pa res, da nisem tok občutljiv na kozmetiko avta.
Jap! Rja jih je dajala, tako da se je pod garancijo menjalo blatnike. Sem imel avto v ožjem izboru za nakup in so zlo vse imele menjane (ne barvane!) zadnje blatnike.
Ja, res bi že lahko bila, glede na to, da večina ljudi avta brez klime sploh ne pogleda več, ampak ne boš verjel, nekateri še vedno želijo kupiti nov avto brez klime.
nekateri zaradi tega ker je "cenejse", drugi ker so itak vajeni brez, spet tretji pravijo da se prehladijo ce imajo klimo (se dogaja ce se je ne zna prav nastimat), tak avto je potem tudi pri drugi opremi ponavadi bolj oskubljen, ali pa draga doplacila in je na koncu lahko celo drazji... res je da so to vecinoma starejsi ljudje, ki nocejo klime. Za tega fiat 500 predvidevam, da je imel ravno zaradi tega ze v startu boljso ceno pa morda na zalogi in po vsej verjetnosti je bil kupljen za drugi, tretji avto... Se najde tudi kupec za taksnega, ce ne drugega, ga preprica cena.
Foter je kupil nov službeni avto brez klime ker se vozi od vrat do vrat, najdaljše relacije so kvečjemu 2km in če bi ves ta čas vklapljal klimo bi kvečjemu pljučnico dobil
Samo on ima izgovor zakaj noče klime, veliko pa jih je res takih, ki rečejo nekaj v stilu ''saj smo navajeni vročine poleti, če smo se 30 let tak vozili, pa se bomo še naprej'' Imam celo sorodnika (60 let), ki so mu morali posebej naročit avto brez klime, ker so imeli na zalogi vse s klimo v neki akciji ''klima brezplačno''
Jest bi tazga teral u pičko materno. A to, da jo pač ne prižgeš pa ne igra nobene uloge? Pa kdaj potem taki ljudje prodajo avto? Sploh brez klime... svašta
Citat: Uporabnik cizy pravi: Ta wartburg je že ohoho časa na avto.net. Se spomnim še, da je imel v tolarjih ceno 300k, sedaj pa jo je očitno še dvignil.
Tegale Wartburga prodaja kolega in avto je dejansko kot iz salona. Samo za parkirat nekam na suho in gledat, kako mu cena raste.
Pa sej ne rečem, da ga jest tut nebi imel. Ampak, za te pare je pa arhiva mal huda. Če bi bil tok vreden, bi ga že davno kdo iz tujine kupil...tko pa....
Citat: Uporabnik cizy pravi: Ta wartburg je že ohoho časa na avto.net. Se spomnim še, da je imel v tolarjih ceno 300k, sedaj pa jo je očitno še dvignil.
Peugeot 407 SW ST Sport 2.0 HDi 16V Letnik: 2005 Starost vozila: rabljeno 1.registracija: 6 / 2005 Prevoženih km: 119000
Vozilo v odličnem stanju, veliko dodatne opreme: xenon, parksenzorji, delno usnje, beli števci, potrjena servisna knjiga pred kratkim opravljen servis velik servis na 240.000 , zraven priložim orignal Alu platišča z gumami.
Peugeot 407 SW ST Sport 2.0 HDi 16V Letnik: 2005 Starost vozila: rabljeno 1.registracija: 6 / 2005 Prevoženih km: 119000
Vozilo v odličnem stanju, veliko dodatne opreme: xenon, parksenzorji, delno usnje, beli števci, potrjena servisna knjiga pred kratkim opravljen servis velik servis na 240.000 , zraven priložim orignal Alu platišča z gumami.
240.000 je čudežno izginilo. Po novem se glasi: "potrjena servisna knjiga, pred kratkim opravljen redni servis ". Me zanima, kako je sedaj s potrdilom o opravljenem rednem servisu na 240.000
Citat: Objavljeno: pon feb 02, 2009 10:04 am Pošlji temo: KSZ
Nekaj se je govorilo, da bojo šle cene gor, zdaj pa je ista cena, samo akcija je nova Na kiini strani se oglašuje proceed za 9900 ob 15 letnici kie v Sloveniji.
8 Airbagov, ali pa ekstremisti s 14 airbagi....:rofl: Potem ga pa vprašaš kje so, pa pravi ..."prednji stranski, pa srednji stranski in zadnji stranski...Looooll, to je 1 zavesa in ne 3je airbagi
Dodaten opis: Prodam zelo dobro ohranjeno, ekonomično vozilo; Vozilo je Japonskega proizvajalca SUZUKI, in se po večini funkcionalnosti lahko primerja z vozili kot so Smart ForFour, Renault TWINGO, Toyota Yaris, AUDI A2, ...
OB TEM MORAM POUDARIT: vozilo je zelo ekonomično, ima nizke stroške vzdrževanja, nizko porabo bencina in olja, zato je vredno svoje cene.
Vozilo ima pogon na prednji kolesi, ima reduktor, tako da je v primerjavi z novimi sodobnimi primerljivimi vozili dosti boljše v slabih pogojih, na travnatem in gozdnem terenu, skratka popolnoma vredno svoje cene.
Prav tako ima natankan poln rezervaz visoko oktanskega goriva, vedno je bilo to gorivo tankano, tako da je motor kot nov, ravno prav ulaufan, pri novih vozilih tega ne morete dobiti, res vredno svoje cene.
Ker je vozilo brezhibno in delujoče po vseh teh letih je to odraz kakovosti, tako da dam na vozilo polno garancijo pol leta, tega ne morete pričakovat da bo novo vozilo prezhibno delovalo pol leta, tako da je avto bistveno boljša izbira kot nakup novega vozila.
Teh avtov ne delajo več, tako da avto pridobiva vsak dan na vrednosti; prej ko ga kupite, cenejše bo za vas!
Vozilo ima jeklena platišča, proizvajalca ZASTAVA, to so zelo kakovostna platišča, ki se lahko kosajo z litimi platišči ostalih proizvajalcev (kot npr. OZ, ...);
Notranje tekstilno oblazinjenje je sedenju udobnejše kot pri novih vozilih, tako da se vam bolj splača kupit ta avto kot karkoli novega, pa še cena je bistveno ugodnejša kot pri novem vozilu podobnih karakteristik.
Notranjost vozil je res čista, v vozilu se v vsem tem obdobju ni seksalo ali počelo kakšnih perverzij.
Priložim vsa navodila, možna poučitev glede rokovanja z vozilom....
Cena noveja vozila je bila 15 tisoč mark, tako da je cena več kot ugodna!
RES NAJBOLJŠI NAKUP MED VSEMI OGLASI
Možnost nakupa * gotovina * kredit * leasing * prodaja na obroke
Karoserija * Oblika vozila: športni - coupe * Število vrat: 5 vrat * Barva vozila: rdeča * Streha vozila: Hard-Top
Stanje vozila * garažiran * nekaramboliran * nepoškodovan * servisna knjiga
Notranjost * Oblazinjenje: blago * Barva oblazinjenja: temno siva * ALU dodatki notranjosti * leseni dodatki notranjosti
Če se pa tale model z Marutijem ne zajeb... pol se pa noben ne... 5k€ hoče za 16 let staro gajbo... Sej ni normaln... In pol ga primerja z A2... no sej, osnovna funkcionalnost je res ista - oba avtomobila te (verjetno) pripeljeta na cilj. Sem mislil kakšnemu stavku napisati, da zmaga, ampak v tem opisu je preveč takih stavkov... Model bi se lahko prijavil na SIT
Soundsystem: alpine radio mp3 alpine zvočniki sprednji sistem infinity zvočniki zadnji sistem alpine ojačevalec blaupunkt ojačevalec alpine sobwoofer blaupunkt cd izmenjevalec
Cena novega soundsystema je bila 1.100 EUR Cena 1 leto starega kompleta: 500 EUR. Cena vozila je brez soundsystema.
Soundsystem: alpine radio mp3 alpine zvočniki sprednji sistem infinity zvočniki zadnji sistem alpine ojačevalec blaupunkt ojačevalec alpine sobwoofer blaupunkt cd izmenjevalec
Cena novega soundsystema je bila 1.100 EUR Cena 1 leto starega kompleta: 500 EUR. Cena vozila je brez soundsystema.
Manjka samo še to, da pove, koliko je dal za sedežno garnitruro v dnevni sobi in pa za hladilnik z 80l zmrzovalnikom...
Bo cena 105k DM kar držalo, samo ti tega ne veš, ker si očitno takrat še v peskovniku sral...:)
"1. 4 kolesno krmiljenje 2. ECS - zračno podvozje nastavljivo v 3 višinah in trdotah 3. TCL - sistem, ki združuje sistem proti zdrsu in sistem za stabilizacijo da se izključiti vsak za sebe ali oba 4. Avt.klima, sedeži memory,ogrevani,električni, tempomat, šibedah 5. Avtomatski menjalnik s 2 programoma prestavljanja in overdrive-om 6. Usnje iz bizona, matiran ohreov les "
Malo avtomobilov je bilo v tistem času tako tehnično napredno
Citat: Uporabnik Denis pravi: Sicer ni zabavno, ampak zanimivo, če kdo kupuje nedeljski avto in če lahko prodajalec nekako dokaže zamenjane stvari, je za vzet:
Samo sanjaš lahko o navedenih kilometrih - ti avti so v turbo (dobrih 300KM) različici delali precej več kilometrov brez okvar, ne pa, da bi na NA motorju delal generalko pri 90.000km. Glede na stanje volana in prevleko sedeža, bo avto imel prevoženih krepko preko 300.000km.
Odlična Honda NSX Krasne rdeče barve, popolnoma usklajenih 281 Konjev, ki jih popolnoma obvladuje Hondata GT3100. Tukaj ne govorimo o kakeršnihkoli konjih ampak gre za čistokrvne dresirane japonske konje, ki dobesedno pohodijo Ferarri, Lamborghini, Porshe, BMW, Audi, Mesaratti, glede na število konjev. Ena in edina konkurenca bi se morda našla v vrstah Bugatti-ja. Pa še to bi se dalo spodnesti z dvema turbinama pri obstoječi prostornini motorja 3.2 Litra. Tako da pojdite sra t preden pridete na ogled avtomobila saj obstaja nevarnost, da mi pose rjete avto ko vas bom peljal.
Razni firbci in pristaši drugih avtomobilskih znamk, žal mi je ampak NSX vas pohodi že ko jo samo pogledate.
Odlična Honda NSX Krasne rdeče barve, popolnoma usklajenih 281 Konjev, ki jih popolnoma obvladuje Hondata GT3100. Tukaj ne govorimo o kakeršnihkoli konjih ampak gre za čistokrvne dresirane japonske konje, ki dobesedno pohodijo Ferarri, Lamborghini, Porshe, BMW, Audi, Mesaratti, glede na število konjev. Ena in edina konkurenca bi se morda našla v vrstah Bugatti-ja. Pa še to bi se dalo spodnesti z dvema turbinama pri obstoječi prostornini motorja 3.2 Litra. Tako da pojdite sra t preden pridete na ogled avtomobila saj obstaja nevarnost, da mi pose rjete avto ko vas bom peljal.
Razni firbci in pristaši drugih avtomobilskih znamk, žal mi je ampak NSX vas pohodi že ko jo samo pogledate.
Citat: Ena in edina konkurenca bi se morda našla v vrstah Bugatti-ja. Pa še to bi se dalo spodnesti z dvema turbinama pri obstoječi prostornini motorja 3.2 Litra.
Hahaha opis pod reklamo za nosilec za kolesa pri avtohiši Špan!!!! Če bi še pisalo da so Humililogirani bi bil to najboljši oglas EVER! Še link, dokler bo gor: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3565151
-zraven dodam zimske gume na jeklenih platiščih vožene 1 sezono -narejen velik in mali servis , menjane disk ploščice,nov hladilni sistem -nov izpušni sistem -zraven dodam xenon zadnje luči -na avto so alu platišča z gumami yokohama vožene 1 sezono -letna vinjeta
Sicer ni za avto vendar vseeno: wufer kod nov treba je zamenjat navitje cena popravila 20e sam prinas ni nikogar ki to dela zato prodajam novi je prsel 250e sem ga mel v avto pa sem ze napol gluh zelo mocan pritisk in zvok malo se se da handlat mozne menjave ima 400w
Citat: Uporabnik Guinness pravi: Sicer ni za avto vendar vseeno: wufer kod nov treba je zamenjat navitje cena popravila 20e sam prinas ni nikogar ki to dela zato prodajam novi je prsel 250e sem ga mel v avto pa sem ze napol gluh zelo mocan pritisk in zvok malo se se da handlat mozne menjave ima 400w
Citat: Uporabnik Guinness pravi: Sicer ni za avto vendar vseeno: wufer kod nov treba je zamenjat navitje cena popravila 20e sam prinas ni nikogar ki to dela zato prodajam novi je prsel 250e sem ga mel v avto pa sem ze napol gluh zelo mocan pritisk in zvok malo se se da handlat mozne menjave ima 400w
Sej razlika je samo v ceni vitalnih delov.. kaj pa je narobe če je karavan.. mogoče ima pa že take potrebe.. a more bit študentski avto nujno samo R5 Verjetno je zavarovanje predrago, plus rezervni deli..
Ne razumem zakaj ni bil vozen po terenu - kot da bi bilo kaj narobe z njim. Butast prodajalec, to je tako, kot ce bi za rabljeno motorko napisal, da nisi nikoli z njo hlodov zagal, vedno samo remelne.
Citat: Uporabnik Radirko pravi: Ne razumem zakaj ni bil vozen po terenu - kot da bi bilo kaj narobe z njim. Butast prodajalec, to je tako, kot ce bi za rabljeno motorko napisal, da nisi nikoli z njo hlodov zagal, vedno samo remelne.
Če se je z avtom, ki je narejen za teren (kar tale, za razliko od sodobnih šminkerskih terencev 100% je) vozilo samo po asfaltu je sigurno bolj uničen kot nek, ki je bil na terenu. Je pa res, da je verjetno kakšna praska manj... Res mi ni jasno kakšnemu kupcu bi bil ta podatek v plus
Prijatelj je nekoc nekdaj imel tako Alfo 155. V njej se je sedelo odlicno, pospeski so bili super. Poraba bencina pa tudi. Pod 11 nikoli Pa tudi rezervni deli so stali oko z glave. Spomnim se, da je za menjavo metelc pri prisalcih moral zamenjati ves brisalec in seveda ful nekega denarja dal...krneki skratka....
Registracija pa ne more biti prav draga za 18 kW, kajne? Samo 15 000 kilometrov.
Kot nov, števec ni prevrten (ker se sam obrne pri 99.999, vprašanje katerih 15k km torej šteje)!
Pa že od daleč se vidi da barva sprednjega pokrova in pleh med lučmi ni isti ... (verjetno je to že petkratni nanos barve, 3x od naravnih vplivov in 2x od kakšnega naleta)
Thema 8.32 je legenda, vendar tale kos "menda" ni ravno vreden takega naslova....Se spomnim nekdaj nekje, ko je nekdo ga šel gledat z resnim namenom ga kupit. Pa se je hitro obrnil.... In verjamem, da če bi bil prodajalec bolj kompetenten, bi imela ta Thema danes lep domek